הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שינוי תרגילים בתוכנית כדי "להפתיע" את השריר

Excite1

משתמש פעיל
358
2
נק' מוניטין:
14
358
2
רציתי לדעת האם יש פה באמת אנשים שמחליפים תרגילים אחרי חודשיים בתוכנית שלהם (כול המפוצלות שביניהן) כדי "להפתיע" את השריר, זה באמת עובד השינוי של התרגילים אחרי תקופה מסויימת?

תודה לעונים.

לא משנים מה שעובד. אם משהו לא עובד, אפשר לשנות. מחליטים שמשהו עובד רק אחרי כמה שבועות מינימום.

הפתעות תשאיר לחדר המיטות.

חחחחח סליחה על זה שאני אומר את זה אבל הכותרת ממש הצחיקה אותי "להפתיע" את השריר זה נשמע הזוי.
אם תיאורטית אתה מחליף לתרגיל אחר שעבד בדיוק על אותם שרירים (כלל שרירים מייצבים) אני חושב שזה לא יגרום לשום שינוי והשרירי לא "יופתע" מזה...
כל עוד אתה ממשיך לעלות משקלים בתרגיל נגיד סקווט, ואין לך שום בעייה בטכניקה (בעייה אני מתכוון שיכולה לנבוע ממבנה גוף\בעייה כלשהי בגוף). ואין לך שום מטרה מיוחדת ללהחליף תרגיל חוץ מ"להפתיע" את השריר, אני לא חושב שיש סיבה להחליף לתרגיל אחר שעובד בערך על אותם שרירים, השריר לא "יופתע" מזה...

רציתי לדעת האם יש פה באמת אנשים שמחליפים תרגילים אחרי חודשיים בתוכנית שלהם (כול המפוצלות שביניהן) כדי "להפתיע" את השריר, זה באמת עובד השינוי של התרגילים אחרי תקופה מסויימת?

תודה לעונים.

זה סתם המצאה של המאמני חרטה שמנסים למכור את הדיסקים שלהם...
אם אתה רוצה להפתיעה את השרירים תוסיף מישקלים.

סתם חרטא!! אבל תגוון בכל זאת בתרגילים זה גם לפסיכולוגיה שלך באימון וגם קצת גיוון ושינוי טכניקה תמיד טובים !! זה כמו באירובי !! לא תמיד עושים הליכון אלה גם סקי וגם סטפר וגם אופניים ...

השריר עם עיניים ומודעות עצמית! הוא יודע שעכשיו זה סקוואט, אחר כך זה לג פרס, מיד אחרי זה דדליפט (וגם איזה!!! קלאסי, סטיף לג, סומו וכו') וגם את הבנץ' הוא מזהה! לא לזלזל בשריר!
ועכשיו ברצינות- השריר עושה את התנועה שנדרשת ממנו, הוא לא מבדיל בין תנועות הוא עושה תנועות. אין לו מה להיות מופתע.

הפתעה?

p574519.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית