הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון עם חלב

• פותח/ת השרשור ELSR
  • פורסם בתאריך

ELSR

משתמש קבוע
1,808
274
נק' מוניטין:
1,213
1,808
274
קאנטרי חולון
הבנתי שאם אני מערבב את האבקה עם חלב אז זה גורם לספיגה איטית במקום מהירה (Dymatize Elite)
עכשיו השאלה אם זה משנה, כי ספיגה מהירה או איטית בכל אופן השריר יגדל אותו דבר
אם אני אגיע לערכים סופיים טובים .

פשוט עם חלב יוצא לי עוד איזה 10 גרם חלבון שזה משמעותי .

אז חלב או מים ?

מה זה משנה? הWHEY הוא חלבון מי גבינה שנספג מהר, שאתה מערבב אותו עם חלב התכונות שלו לא משתנות, זאת תערובת.
אתה תקבל גם חלבון גבינה מהיר וגם קזאין של חלב שיספג לאט, זה פשוט יותר חלבון וקלוריות מאשר לשתות את זה נקי עם מים. אם חשוב לך הספיגה המהירה אחרי האימון של הWHEY קח אותו עם מים במכון במקום עד שתגיע הביתה ויקח לך זמן...
בכללי לך על 200 מ"ל חלב עם זה, הטעם הוא שונה לגמרי וטעים מאוד. (יש לי את הELITE בננה וזה מעולה)

אני באופן אישי מעדיף עם מים כי אם אני שותה עם חלב אני פשוט מנקז הכל בשירותים ואז לא הפקתי כלום.
אם אתה מעכל חלב אז סבבה תנסה מקסימום אם לא תעבור למים.

• פותח/ת השרשור
אני באופן אישי מעדיף עם מים כי אם אני שותה עם חלב אני פשוט מנקז הכל בשירותים ואז לא הפקתי כלום.
אם אתה מעכל חלב אז סבבה תנסה מקסימום אם לא תעבור למים.
איך אני יודע אם אני מעכל חלב או לא ?

מה זה משנה? הWHEY הוא חלבון מי גבינה שנספג מהר, שאתה מערבב אותו עם חלב התכונות שלו לא משתנות, זאת תערובת.
אתה תקבל גם חלבון גבינה מהיר וגם קזאין של חלב שיספג לאט, זה פשוט יותר חלבון וקלוריות מאשר לשתות את זה נקי עם מים. אם חשוב לך הספיגה המהירה אחרי האימון של הWHEY קח אותו עם מים במכון במקום עד שתגיע הביתה ויקח לך זמן...
בכללי לך על 200 מ"ל חלב עם זה, הטעם הוא שונה לגמרי וטעים מאוד. (יש לי את הELITE בננה וזה מעולה)
בגלל זה אני שואל, כי אם הספיגה המהירה זה משהו חשוב ומומלץ אז אני אתחיל לקחת
את האבקה למכון .. כרגע אני מחכה עד שאני מגיע הבייתה ואז אני שותה עם חלב .

בדיוק
ומכיוון שאין טעם בספיגה מהירה אחרי אימון אלא אם כן היית בצום-תמשיך לשתות עם חלב ולהנות משייק טעים...את הסבל תשמור לחיטוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית