הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון אחרי אימון SS

BodyBuilding

משתמש פעיל
652
0
נק' מוניטין:
418
652
0
אין לי אפשרות לעשות יום מנוחה בין שתי ימים זאת אומרת שאני יכול ללכת רק שני שלישי וחמישי
זה בסדר?

יפגע לך בהתאוששות ולא תתקדם במשקלים מה שבעצם הבסיס של התכנית הזאת.

לא , בשלב אולי שאתה עכשיו זה יהיה בסדר לעשות את זה חד פעמי אולי אבל הגוף חייב יום מנוחה בין האימונים שתגיע למשקלים יותר גבוהים בסקוואט הרגליים שלך יהיו בדומס מטורף ביום שאחרי ברמה שבלתי אפשרי לבצע עוד אימון עם סקוואט , הכתף מעורבת בבנץ' וצריכה יום מנוחה לפני אימון עם פרס אתה יכול אולי לשנות את הימים כמו שאני עשיתי נגיד ללכת ראשון -שלישי -חמישי /שני - רביעי - שישי/מוצ"ש -שני - חמישי.

• פותח/ת השרשור
לא , בשלב אולי שאתה עכשיו זה יהיה בסדר לעשות את זה חד פעמי אולי אבל הגוף חייב יום מנוחה בין האימונים שתגיע למשקלים יותר גבוהים בסקוואט הרגליים שלך יהיו בדומס מטורף ביום שאחרי ברמה שבלתי אפשרי לבצע עוד אימון עם סקוואט , הכתף מעורבת בבנץ' וצריכה יום מנוחה לפני אימון עם פרס אתה יכול אולי לשנות את הימים כמו שאני עשיתי נגיד ללכת ראשון -שלישי -חמישי /שני - רביעי - שישי/מוצ"ש -שני - חמישי.
אני לא יכול ימים אחרים... רביעי אני לומד עד מאוחר ויש לי מרכז בגרויות עד מאוחר ויום ראשון המכון שלנו סגור בגלל שזה פאקינג קאנטרי

אם זה עניין של תקופה לדעתי אתה יכול ללכת על דבר כזה : שני - שלישי(סקוואט קל )- חמישי
כמו שאמרו זה כן ייפגע לך בהתאוששות והסברתי לך בהודעה הקודמת גם למה , אבל בשלב הזה אני מאמין שאתה תתקדם גם מזה כל אימון ותנסה או לעבור מכון אחר או שתנסה ללכת במוצ"ש או בשישי ....

Back
למעלה תחתית