הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיינר אחרי אימון

Bar123

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
מה קורה חברים קצת חדש בעסק הזה ויש לי כמה שאלות
אני בגובהה של 1.93 שוקל 89 (אחרי שירדתי 3 קילו) אני כרגע נמצא באימונים של העלאת מסה ודיאטה להוריד את הבטן
חבר שמתעסק בגיינרים וחלבונים המליץ לי על גיינר ספיציפי שהוא לא משמין והוא רק מפתח מסת שריר ולא שומן רגיל ברור שצריך לשלב תזונה נכונה

הגיינר קוראים לו למי שמכיר pore gainer super effect
קודם כול אנשים שמבינים השאלה עם הוא מתאים לי ?
וגם אני שותה אותו אחרי אימון ועדיין רעב האם אני יכול לאכול אחרי שאני שותה את השייק

לא הבנתי אתה במאסה או בדיאטה?
דבר שני, חבר שלך מדבר שטויות. גיינר זאת לא אבקת קסמים אלא בסך הכל כלי עזר להשלמת קלוריות. אין דבר כזה ״לא משמין ומפתח רק מאסת שריר״. שום אבקה לא תעזור לך אם לא תאכל כמו בן אדם.

• פותח/ת השרשור
אני במאסה אבל כמובן עם תזונה נכונה רוצה להוריד את הכרס גם
שילוב של שניהם ביחד
הגיינר הזה הוא אמר לי שאין בו הרבה פחמימות והוא מחומרים טובים כמו שיבולת שועל תפוח אדמה ועוד כמה דברים טובים השאלה שלי עם זה מתאים לי גיינר בכלל אני לא שמן (הידיים והרגליים שלי רזות) יש לי כרס לא קטנה ואותה אני מעוניין להוריד

ועוד שאלה אני מפספס את ארוחת בוקר של 10 בבוקר אפשרי לשתות שייק גיינר במקום?
חשוב לציין שאני לא מעוניין להשמין אלא לפתח אך ורק מסת שריר

אני במאסה אבל כמובן עם תזונה נכונה רוצה להוריד את הכרס גם
שילוב של שניהם ביחד
הגיינר הזה הוא אמר לי שאין בו הרבה פחמימות והוא מחומרים טובים כמו שיבולת שועל תפוח אדמה ועוד כמה דברים טובים השאלה שלי עם זה מתאים לי גיינר בכלל אני לא שמן (הידיים והרגליים שלי רזות) יש לי כרס לא קטנה ואותה אני מעוניין להוריד

ועוד שאלה אני מפספס את ארוחת בוקר של 10 בבוקר אפשרי לשתות שייק גיינר במקום?
חשוב לציין שאני לא מעוניין להשמין אלא לפתח אך ורק מסת שריר
הוא יכול להגיד לך הרבה דברים אבל גיינר לא יפתח לך שום מאסת שריר כי כמו שאמרתי זה בסך הכל כלי להשלמת הקלוריות/פחמימות/חלבון. ואתה בהחלט יכול לשתות גיינר במידה ואין לך זמן לאכול.
דרך אגב, גיינר זה דיי בזבוז כסף משום שאתה יכול להכין גיינר מעולה ואיכותי הרבה יותר גם מאבקת חלבון.

• פותח/ת השרשור
השאלה שלי זה שעם אני ישתה אותו ב10 בבוקר וגם אחרי אימון הוא לא יתחיל להשמין אותי ?
כי בנתיים אני לוקח אותו רק אחרי אימון כף וחצי

וגם שאני שותה אותו אחרי אימון אני עדיין רעב אני עדיין יכול לאכול אחריו לדוגמא:ביצים,טונה,גבינה וכו... ???

השאלה שלי זה שעם אני ישתה אותו ב10 בבוקר וגם אחרי אימון הוא לא יתחיל להשמין אותי ?
כי בנתיים אני לוקח אותו רק אחרי אימון כף וחצי

וגם שאני שותה אותו אחרי אימון אני עדיין רעב אני עדיין יכול לאכול אחריו לדוגמא:ביצים,טונה,גבינה וכו... ???

אתה מסטלבת? אתה קורא בכלל מה שרשמתי? אתה לא תשמין משום גיינר! תוכל מה שבא לך אחרי אימון.

• פותח/ת השרשור
אז זה בסדר עם ישתה גם בבוקר גיינר במקום ארוחת בוקר וגם אחרי אימון ויאכל בנוסף אחרי האימון

זה כמו לשאול אם אני יכול לאכול אורז, ואם אורז זה משמין, או אורז יפתח לי שרירים...

קצת סדר:

תתחיל מלקרוא את המדריך למסה:
עלייה במסת שריר [המדריך המלא לעלייה במסה] | קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

גיינר = הרבה קלוריות ומנת חלבון. מבחינתך תחליף את המילה גיינר בקערת אורז וטונה.

עכשיו תקרא את מה שרשמת.
יש לי חבר שממש מבין באורז וטונה. נתן לי סוג מסויים של אורז וטונה סטארקיסט שהם לא משמינים רק מפתחים שריר. זה בסדר לאכול פסטה אחרי הארוחה הזאת?

מבין את הבעיה?

בנוסף, אי אפשר להעלות בשריר ולהוריד שומן. לא עובד. כדי להעלות שריר צריך פלוס קלורי (יותר ממה שהגוף צריך) וכדי להוריד שומן צריך גרעון קלורי (פחות ממה שהגוף צריך)

קצת סדר:

תתחיל מלקרוא את המדריך למסה:
עלייה במסת שריר [המדריך המלא לעלייה במסה] | קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

גיינר = הרבה קלוריות ומנת חלבון. מבחינתך תחליף את המילה גיינר בקערת אורז וטונה.

עכשיו תקרא את מה שרשמת.
יש לי חבר שממש מבין באורז וטונה. נתן לי סוג מסויים של אורז וטונה סטארקיסט שהם לא משמינים רק מפתחים שריר. זה בסדר לאכול פסטה אחרי הארוחה הזאת?

מבין את הבעיה?

בנוסף, אי אפשר להעלות בשריר ולהוריד שומן. לא עובד. כדי להעלות שריר צריך פלוס קלורי (יותר ממה שהגוף צריך) וכדי להוריד שומן צריך גרעון קלורי (פחות ממה שהגוף צריך)
אתה סתם לא רוצה לספר לו סוד, הרי זה ידוע שצריך להפתיע את הגוף - פעם אורז , פעם פסטה וחובה לבלבל את החזה התחתון.

Back
למעלה תחתית