הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הצעות לחטיף/ סנדוויץ'

vitali02

משתמש קבוע
1,188
21
נק' מוניטין:
861
1,188
21
אני צריך הצעות לארוחה קטנה בבית ספר (לא קופסאות עם אוכל)
משהו עם חלבון
נגיד טונה יש לכם איזה דרך לעטוף את זה ככה שלא יסריח??
אני צריך כל מיני טיפים כאלה
תודה

באיזה תקופה אתה מסה או חיטוב מה תקציב הקלוריות שלך לאותה ארוחה ?

• פותח/ת השרשור
כשאני מתעצל להכין לי לאכול, אני פשוט לוקח כמה פרוסות עם מלא גבנ"צ, אחלה שומן, חלבון טוב והרבה קלוריות וגם לא עושה ריח..

טוסטים בלחמניות מקמח מלא , אתה יכול לשים בתוך ביצים , טונה בלי שזה יסריח , הרבה גבנ׳צ ועוד המון דברים וב99 אחוז מהמקרים זה יוצא טעים.

כמה אופציות טעימות -
סנדויץ חמאה, חביתה וירקות.
" מיונז טונה ועגבניה
" פסטרמה וחרדל
" חמאת בוטנים וחמאה (אין מספיק חלבון, אבל טעים רצח)
" גבינה מלוחה ועגבניה \ תירס \ זיתים שחורים
" טוסט גבינה צהובה...

אני בטוח שאם תחשוב אתה תמצא עוד הרבה.

בתאבון 😃

טונה ותירס בקופסה זה ליגה, חבל שאכלתי בבצפר טוסטים קרים\סנדוויצים חסרי טעם במקום את זה. אל תעשה את הטעות שלי.

אח שלי
תיקח את הטונה סגורה בקופסה ואת הלחם (עם משהו מרוח או לא) בנפרד
לא מסריח ולא כלום.

2 לחמניות (או פרוסות לחם) בטוסטר לכמה דקות שיהיה קצת פריך, ביניהם אתה שם 2 שניצלים, בין השניצלים פרוסת גבינה צהובה, מכל צד של הלחם אתה מורח מיונז וקטשופ, ועל הצד התחתון 3 פרוסות מלפפון חמוץ ו-2 חתיכות עגבניה עגולות. יוצא להיט.

אני הייתי לוקח בתיכון צנצנת חמאת בוטנים וכפית בתקופת החיטוב, קצת פחמימות ודי משביע.
אם יש תקציב אתה יכול לקחת איתך 2 חטיפי חלבון טובים, אבל אם אתה שואל אותי אין דרך להימנע מהריח של המאכלים, פשוט כנס לכיתה תאכל איזה טונה ותשטוף ידיים אחרי האוכל.

אני הייתי לוקח בתיכון צנצנת חמאת בוטנים וכפית בתקופת החיטוב, קצת פחמימות ודי משביע.
אם יש תקציב אתה יכול לקחת איתך 2 חטיפי חלבון טובים, אבל אם אתה שואל אותי אין דרך להימנע מהריח של המאכלים, פשוט כנס לכיתה תאכל איזה טונה ותשטוף ידיים אחרי האוכל.
באיזה חמאת בוטנים יש קצת פחמימה? וצנצנת ליום? יש תקציב אהה? 😉

פעם הייתי לוקח איתי לפעמים בנוסף לסנדוויצ'ים חטיף חלווה של אחווה.
משהו כמו 5 שקל, 400-500 קלוריות (לא זוכר). אמנם אין בזה יותר מידי חלבון, אבל אתה בהחלט תקבל הרבה קלוריות קלות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית