הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ בקשר לאסא בבת ים כמה שאלות

Pitria

משתמש מתחיל
56
1
נק' מוניטין:
4
56
1
יכול להיות ואני מאוד רוצה להירשם לשם אני רק צריך לראות מה קורה עם האוטובוסים והכל עם יסתדר אז אני יגיע אבל יש לי כמה שאלות לפני ובבקשה תענו כי אני לא מבין כלום בתחום אבל אני מתעניין מאוד(עשיתי SS חודש וחצי לא משהו רציני אבל חיזק אותי לפחות)
1.חוץ מהאימונים של ההנפות והכל צריך גם להתאמן בחדר כושר? או שהכל נעשה שם?
2.צריך ידע רחב בנושא?
3.המאמן ילמד אותי שם את הכל? כולל טכניקות ותוכניות אימונים?
4.אך האימונים הולכים שם? זה כמו מכון כושר שפתוח משעה עד שעה מסוימת בהדרכה של המאמן או שזה אימונים מסודרים כמו חוג
5.אני יכול להגיע רק 3 פעמים בשבוע זה בסדר?
6.אני בכלל יכול להירשם לשם? או שזה לא פתוח לכל מי שרוצה

תודה למי שיענה 😃

אני לא מתאמן שם, אבל התענייתי אז אני אוכל לענות לך על חלק:
1. לא. יש חדר כושר ליד שאתה יכול להתאמן אם בא לך, אבל לא. זה רק הנפות, סקוואטים, משיכות, דחיקות וכו'.
2. לא. המאמן ילמד אותך הכל.
3. כן, כמובן. הוא בונה לך הכל.
4. הם פתוחים מ-15:00 עד 19:00, אתה אמור לבוא במקסימון 17:30 בשביל שתספיק להתאמן. מסיים אימון הולך.
5. לא נראה לי, תדבר עם המאמן.
6. תסכם שם- אתה נרשם לעמותת אס"א תל אביב, מביא אישור לחדר כושר וזהו נראה לי.

1. האימונים כוללים אימוני טכניקה ואימוני כח( אין צורך להגיע לחדר כושר בנפרד יש לנו חדר כושר נחמד)
2. אין צורך בידע רחב הכל תקבל אצלנו
3. המאמן ידאג לך כמו שצריך וכל הספורטאים האחרים חברותיים.
4. המאמן בונה לוח אימונים כללי ובו הוא מתאים לכל ספורטאי משקלים. המכון פתוח משעה מסויימת עד שעה מסויימת אבל רצוי להגיע כמה שיותר מוקדם.
5. לגבי זה צריך לשאול את המאמן אבל אני לא חושב שיהיה לו בעיה עם 3 פעמים בתנאי שהסיבה לגיטימית
6. המאמן מחפש בעיקר צעירים עד ילידיי שנת 97 זה טוב. זה לא עולה כסף להירשם צריך רק אישור רפואי צילום של ת.ז. של ההורים ותמונת פספורט על מנת שיהיה לך כרטיס ספורטאי.
מקווה שעניתי לך על כל השאלות כמו שצריך 😃

• פותח/ת השרשור
עריכה: תודה לשניכם! 😃 ואני בן 14 זה בסדר?
והסיבה שאני לא יכול 4 פעמים בשבוע זה בגלל שזה יעמיס עליי יותר מדי אני יגיע מראשל"צ והדרך אליכם תהיה ארוכה אני מוכן להשקיע אבל 4 פעמים זה יותר מדי וגם ראיתי באיזה אשכול שהאימון הרביעי הוא ביום חמישי ואני לא יכול ביום הזה מסיבות אישיות

נערך לאחרונה:
גיל 14 זה מעולה אם אתה יכול להגיע כבר מחר לדבר עם המאמן זה יהיה ממש טוב 😃 אני מחר יגיע ב 3 לאימון אם אתה צריך תרגום מרוסית לעיברית ולא חסר שם אנשים שיכולים לתרגם. עצה שלי אל תמהר להוציא את האישור הרפואי לפני שאתה מדבר עם המאמן כי יכול להיות שהעובדה שאתה יכול להגיע רק 3 פעמים תהיה בעייתית. בכל מקרה תבוא ותראה

• פותח/ת השרשור
עכשיו ראיתי יש אוטובוס מאיפה שאני גר ישר אליכם! 😃 אז רוב הסיכוים שאני יוכל להגיע 4 פעמים בשבוע אז אני יוציא אישור רפואי ואני יגיע אליכם שבוע הבא ביום ראשון או שני!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית