הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדר כושר בייתי

amir1979

משתמש מתחיל
27
1
נק' מוניטין:
1
27
1
ברשותי דירת 4 חדרים, אני מתאמן קבוע כבר שנים במכוני כושר
וכבר זמן מה אני חושב להשקיע סכום חד פעמי ולאבזר חדר או 2 על מנת להיתאמן בצורה מקצועית בבית,
השאלות שלי הן:
1. מה הסכום שלפי דעתכם אני צריך לגייס על מנת ליצור חדר כושר שיענה לכל הדרישות?
2.מהם המכשירים שבאמת הכי משתלמים הן מבחינת מחיר והן מבחינת יעילות של אימון ותפוסה?

אני ניתקל בהרבה מודעות ביד 2 של מכירות ציוד {גם מקצועי} כך שזו ניראית לי אחלה אופציה.

אני זקוק למשקלים דיי גבוהים {לדוגמא: בבודדות אני צריך להגיע ל40 קילו לבודדת}

תודה לעונים

1.זה כמו אוטו זה יכול להיות 30,000-1,000,000 אתה יודע למה אני מתכוון ...
2.לפי דעתי הכי טוב זה לקנות ספה , כלוב אולימפי , מתח , הרבה פלטות , מוט אולימפי 1 ואתה מסודר , אפשר גם כמה דמבלים.

4-5 אלף ויש לך אחלה מכון כושר ביתי!
תקנה כמה משטחי גומי לרצפה, ספה [אם תמצא מתכוונת בזול אז בכלל], לך לרתח שיבנה לך כלוב, מוט אולימפי, ידיות קצרות מתברגות, ופלטות.

לי יש בבית כלוב, ספה , 100 קילו מישקולות, קניתי מגנזיום ,מוט אולימפי , מוט w, מתח, מקבילים , חגורת גב (בשביל להוסיף משקל למתח מקבילים),
כל זה עלה לי בסביבות ה 7 אלף ....
בכל מקרה הכלוב שלי זה של powertec זה הכלוב היחיד בארץ עם מתח מקבילים ואני מבסוט ממנו מאוד .

http://www.profitness.co.il/m/Product.aspx?ProductID=17862

לדעתי הכלוב הכי טוב בארץ .

רק תהיה מודע שלא מביאים מכונות הבייתה- אם אתה לא מרים משקולות בלבד (דדליפט, סקוואט, בנץ', פאוורקלין, פנדליי רואו, פרס וכו') אין לך מה לחפש בבית

רק תהיה מודע שלא מביאים מכונות הבייתה- אם אתה לא מרים משקולות בלבד (דדליפט, סקוואט, בנץ', פאוורקלין, פנדליי רואו, פרס וכו') אין לך מה לחפש בבית

מה שכן הוא יכול לקנות עוד שני מוטות מתברגים כמה צלחות קטנות ויש לו כל מה שמכונה יכולה לעשות ,

• פותח/ת השרשור
תודה לעונים
אז ככה: אני כן חייב את הפרס/דדליפט/סקוואט וכאלה כך שבאמת עיקר ההוצאה שלי תהיה הרבה פלטות ואם לעשות חישוב, אז רק בפרס אני יוציא הון...
אולי אתחיל ליקנות מכשירים שלפחות יתנו לי להתאמן בבית על חלק מהשרירים.
רק אציין שאני בסייקל מאסה ובהחלט אין מצב שאוכל בזמן סייקל כזה להתאמן לבדי, שכן אני צריך שמירה בסטים

תודה לעונים
אז ככה: אני כן חייב את הפרס/דדליפט/סקוואט וכאלה כך שבאמת עיקר ההוצאה שלי תהיה הרבה פלטות ואם לעשות חישוב, אז רק בפרס אני יוציא הון...
רק אציין שאני בסייקל מאסה ובהחלט אין מצב שאוכל בזמן סייקל כזה להתאמן לבדי, שכן אני צריך שמירה בסטים

לדעתי אל תקנה מכשירים, כל מכשיר שתקנה מתחת ל 4 אלף לא שווה כלום , אלה אם כן אתה קונה כלוב אז זה משהו אחר .

ספה, כונן משקולות, מוט, 250 ק"ג - זה המינימום.
יכול להשקיע עוד? כלוב בעדיפות ראשונה, ואליפטיקל \ הליכון.

בהצלחה.

לא קונים משקולות הבייתה. גם בחדר כושר לא עובדים איתן, אז בבית?!
רק פלטות, מוט, ספה, כלוב וכדאי ריצוף מתאים.

תודה לעונים

ממה שאני מבין בגלל שאתה במשקלים דיי גבוהיים ואתה חייב שמירה בהם , לדעתי כדאי לך לרדת מעניין החדר כושר בבית כל עוד אין לך מישהו שישמור אליך באופן קבוע באימונים שלך (אולי איזה חבר שיבוא להתאמן איתך וישתתף קצת בהוצאות)
כי בכללי לקנות כל מיני מכשירים שבהם אין צורך בשמירה זה יצא לך המון כסף והמון מקום

עד כמה זה באמת בעיה בשבילך להגיעה למכון ?

ו WHITEOWL -> לא כולם עושים תוכנית רק של כוח יש כאלו שעושים תוכניות אחרות וכאלו שמשתמשים בבודדות

ספה, כונן משקולות, מוט, 250 ק"ג - זה המינימום.
יכול להשקיע עוד? כלוב בעדיפות ראשונה, ואליפטיקל \ הליכון.

בהצלחה.

הליכון נראה לי בזבוז מקום בבית וגם כסף (בהנחה שאתה לא מתאמן רציני לריצות)

אני תמיד בעד אימון בייתי, אבל למתאמן ברמה שלך אני חושב שעדיף מכון כושר. אישיתי אני מתאמן בABC, כאשר רק יום רגליים אני עושה במכון.

נערך לאחרונה:
ו WHITEOWL -> לא כולם עושים תוכנית רק של כוח יש כאלו שעושים תוכניות אחרות וכאלו שמשתמשים בבודדות
זה לא קשור. בכל מצב אימון משקולות הרבה יותר יעיל, אז מה הטעם?

תארגן עוד קבוצה של חברים וכו', ותקימו מכון יחד, כל חודש 100 שקל מכל אחד, וכל פעם מוסיפים עוד ציוד ועוד ציוד.
ככה אתה גם פותר את בעיית הספוטר.
מכונות = זבל.

מכשיר מקצועי עם טווח תנועה טוב יעלה לך המון כסף.
מולטי טריינר לרוב יהיה באיכות לא גבוהה, טווחי תנועה מוזרים.

עדיף להשקיע בקנייה של פלטות מכל מני סוגים לפי הצורך, מוט ארוך, מוט קצר ו2 מוטות קצרים עוד יותר לדאמבלים.

• פותח/ת השרשור
צודקים אלו שאמרו שאין הרבה אופציות לאימונים אינטנסיבים בבית,
אומנם בחדר כושר משתמשים ברבע מהמכשירים {למי שמבין} אך משקל כבד, ושמירה הן חיוניים להתקדמות
ועל סמך זה ניראה שבעצם לא משנה איזה מכשירים יש לך בבית אתה חייב מכון קרוב וזמין.

***המכון נימצא 10 ק"מ ממני וזה מצריך נסיעה שמתחילה לעצבן.
והאימונים שלי אינטנסיבים וקצרים שאורכים אולי 50 דק' גג
כך שמפה בא הרעיון שלהתאמן בבית

צודקים אלו שאמרו שאין הרבה אופציות לאימונים אינטנסיבים בבית,
אומנם בחדר כושר משתמשים ברבע מהמכשירים {למי שמבין} אך משקל כבד, ושמירה הן חיוניים להתקדמות
ועל סמך זה ניראה שבעצם לא משנה איזה מכשירים יש לך בבית אתה חייב מכון קרוב וזמין.

***המכון נימצא 10 ק"מ ממני וזה מצריך נסיעה שמתחילה לעצבן.
והאימונים שלי אינטנסיבים וקצרים שאורכים אולי 50 דק' גג
כך שמפה בא הרעיון שלהתאמן בבית
למה שלא תוכל לעשות אימונים אינטנסיביים בבית? אם לדוגמה אתה עושה SS מה ההבדל אם תעשה אותו בבית או במכון?...

Back
למעלה תחתית