לא הבנתי יש מלחמה ?

מתחילים עם הצוי 8 לפיקוד העורף...
עניין של זמן..

לוחמים עוד לא קיבלו צווים ואפילו לא קיבלו שיחות...רק כל מה שקשור לעורף קיבלו שיחות
אז בינתיים אני לא חושב שיש תכנון לכניסה קרקעית ...

איפה תפסנו אותך עחי, במחסום ארז מחלק פת של לחם לפלסטינאים המסכנים?

תפסת אותו מחכה לעוד 9\11. כמו כולנו. יהיה לנו תירוץ לכבוש עוד מקומות!

אני אישית מחכה שכל העולם יתקיף אותנו ויהיה לנו תירוץ לכבוש את כולו! זה יהיה נפלא.

מי שם זין על הביקורת של העולם גם כן בכל מקרה אם אנחנו עוזרים או לא אנחנו עדיין יוצאים חרא בעיינים שלהם אז יאלה שייזדינו
אנחנו מאוד שמים זין על ביקרות של מדינות , רוב תקציב הביטחון שלנו מגיעה מארה"ב
אין לנו שום דבר משלנו (נפט/גז) אנחנו מאוד תלויים במדינות אחרות

וכמו שציינתה בהמשך רוסיה מדינה גדולה יכולה לעשות מה שבא לה , אנחנו לצערי לא

אבל עוד פעם כל הכבוד לדרג המדיני שנתן אות ירוק לחיסול

בינתיים אין גיוס של לוחמים ממה שידוע לי אבל כל זה יהיה תלוי במה שיקרה כנראה ביום יומיים הקרובים (בכל מקרה אני כבר מוכן לצו 8 )

בנתיים לוחמים כן מקבלים צווי מילואים ל-28 ואני שומע מלוחמים שהם מוקפצים לטובת כוננות. הגדוד מילואים שלי יושב בצפון, אם יקפיצו אותי אז באמת העניינים קפצו מדרגה.

בנתיים לוחמים כן מקבלים צווי מילואים ל-28 ואני שומע מלוחמים שהם מוקפצים לטובת כוננות. הגדוד מילואים שלי יושב בצפון, אם יקפיצו אותי אז באמת העניינים קפצו מדרגה.
כן התגובה שלי מאתמול...היום כמה גדודי חי"ר קיבלו צווים...ויחידות הוקפצו לאימונים..

הנה עוד דלביובי
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4306025,00.html

פאק כבר מפחיד מקווה שלא תהיה מלחמה רצינית וזה יגמר כמבצע

קודם כל מלחמה זה צבא נגד צבא פה זה אירגון טרור שאין לו מטוסים טנקים ספינות אין פה אפילו התמודדות איתם..
ברור שאנחנו יכולים למחוק אותם אבל אנחנו לא כאלה, יש הרבה מאוד אזרחים בעזה שלא עוסקים בפעילות כנגד ישראל לכן ישראל בתור מדינה מוסרית לא
תפגע הם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
טוב יש מלחמה זה ברור זה לא משנה אם זה צבא או לא ... יש הרוגים משני הצדדים , בן דוד שלי אמר לי שהוא הוזנק לעזה והם עומדים להיכנס כל רגע לעזה !

חברים, נא להפיץ את ההודעה הבאה:
לא לרשום סטאטוסים או דיווחים ברשתות חברתיות על טיסות מטוסי צהל. נפילות טילים ירי טילים ואזעקות אתם עלולים לסכן את אזור מגוריכם כי ישנם מעקבים על הפייסבוק על ידי האקרים ערבים .. תפרסמו את זה כמה שיותר זה ממש חשוב
הם רואים איפה אתם מדווחים על נפילות ואזעות ומכוונים לשם שוב! זה רק לטובתכם!!!!
היזהרו ושיהיה לכולנו יום שקט 😃

חברים, נא להפיץ את ההודעה הבאה:
[/FONT][/COLOR]
נירא לך זה באמת יעזור, YNET השמאלנים מדווחים על כל פגיעה ונפילה וכניסה ויציאה וכל פלוץ שיוצא....
יש לך אפליקציה בשם צבע אדום שדקות ספורות אחרי הנפילה מדווחת מיקום מדוייק של הנפילה..
צריך להשתיק את כלי התקשורת ואולי אז זה יעזור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית