עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני דווקא בעד. יוציא את כל השמאלנים מהבועה+תירוץ לכבוש מחדש את עזה ולהשליט שמה ממשל צבאי.
איפה תפסנו אותך עחי, במחסום ארז מחלק פת של לחם לפלסטינאים המסכנים?וואי אחי, אתה גאון. לכבוש עוד שטחים ולהשליט בהם ממשל צבאי זה רעיון נפלא.
איפה תפסנו אותך עחי, במחסום ארז מחלק פת של לחם לפלסטינאים המסכנים?
איפה תפסנו אותך עחי, במחסום ארז מחלק פת של לחם לפלסטינאים המסכנים?
אנחנו מאוד שמים זין על ביקרות של מדינות , רוב תקציב הביטחון שלנו מגיעה מארה"במי שם זין על הביקורת של העולם גם כן בכל מקרה אם אנחנו עוזרים או לא אנחנו עדיין יוצאים חרא בעיינים שלהם אז יאלה שייזדינו
כן התגובה שלי מאתמול...היום כמה גדודי חי"ר קיבלו צווים...ויחידות הוקפצו לאימונים..בנתיים לוחמים כן מקבלים צווי מילואים ל-28 ואני שומע מלוחמים שהם מוקפצים לטובת כוננות. הגדוד מילואים שלי יושב בצפון, אם יקפיצו אותי אז באמת העניינים קפצו מדרגה.
לא לרשום סטאטוסים או דיווחים ברשתות חברתיות על טיסות מטוסי צהל. נפילות טילים ירי טילים ואזעקות אתם עלולים לסכן את אזור מגוריכם כי ישנם מעקבים על הפייסבוק על ידי האקרים ערבים .. תפרסמו את זה כמה שיותר זה ממש חשוב
הם רואים איפה אתם מדווחים על נפילות ואזעות ומכוונים לשם שוב! זה רק לטובתכם!!!!
היזהרו ושיהיה לכולנו יום שקט 😃
זה כתוב בYNET אין פה משהו סודי ..ממש מידע חשוב לחלוק אותו ברשת...
נירא לך זה באמת יעזור, YNET השמאלנים מדווחים על כל פגיעה ונפילה וכניסה ויציאה וכל פלוץ שיוצא....חברים, נא להפיץ את ההודעה הבאה:
[/FONT][/COLOR]