נק' מוניטין:
5,423
- 2,033
- 4
יש מצב שאני טועה.. אבל מאז מלחמת המפרץ לא נפלו טילים בתל אביב לא?נפילה בת"א, יש להם ביצים, הא?
יהיה שמח....
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש מצב שאני טועה.. אבל מאז מלחמת המפרץ לא נפלו טילים בתל אביב לא?נפילה בת"א, יש להם ביצים, הא?
כפיים, תשלח את זה בהודעה פרטית בפייסבוק לכל עזה. תודיע להם זריזזזזזזזזטוב יש מלחמה זה ברור זה לא משנה אם זה צבא או לא ... יש הרוגים משני הצדדים , בן דוד שלי אמר לי שהוא הוזנק לעזה והם עומדים להיכנס כל רגע לעזה !
אתה לא טועה.יש מצב שאני טועה.. אבל מאז מלחמת המפרץ לא נפלו טילים בתל אביב לא?
יהיה שמח....
מה אתה חושב שהחמאס הוא ילדיים בני 14 ? מה הם לא יודעים לאיפה הם מכוונים ? וכן אני בטוח שהם מחפשים מידע באתר של פיתוח גוף ...כפיים, תשלח את זה בהודעה פרטית בפייסבוק לכל עזה. תודיע להם זריזזזזזזזז
יאללה!
ועכשיו תמחק לפני שאיזה ערבי חרא מהפורום (לא אומר כלום על ערבים, ספציפית יש פה ערבים, והם יכולים להדליף) ידליף.
הם לא יודעים. והם לא יודעים שיוצאים לעזה. ויש פה ערבים, אולי ישלחו להם.מה אתה חושב שהחמאס הוא ילדיים בני 14 ? מה הם לא יודעים לאיפה הם מכוונים ? וכן אני בטוח שהם מחפשים מידע באתר של פיתוח גוף ...
לא הם לא יודעים לאן הם מכוונים רוב ה"טילים" שלהם מושפעים יותר מידי ממזג האוויר רוח והסביבה...רוב הזמן הם גם לא יודעים איפה זה אמור ליפול...מה אתה חושב שהחמאס הוא ילדיים בני 14 ? מה הם לא יודעים לאיפה הם מכוונים ? וכן אני בטוח שהם מחפשים מידע באתר של פיתוח גוף ...
זה מה שקורה כשמנסים להרוג בני אדם כשיש לך השכלה של בבון מערות מצוי.לא הם לא יודעים לאן הם מכוונים רוב ה"טילים" שלהם מושפעים יותר מידי ממזג האוויר רוח והסביבה...רוב הזמן הם גם לא יודעים איפה זה אמור ליפול...
לא הבנתי מה אכפת לך??לא אכפת לי איפה הבנתם שנפל, חלאס לעשות מהפורום שלי מרכז מידע.
אכפת לי!לא הבנתי מה אכפת לך??
זה ממש לא קשור להשכלה, אם היה להם תקציב היינו כולנו בממדים עכשיו .... מזל שזה המקסימום שלהםזה מה שקורה כשמנסים להרוג בני אדם כשיש לך השכלה של בבון מערות מצוי.
facepalmוגם תחשבו על זה, פחות להזכיר מקומות ואיפה פגעו, יגרום לפחות תוצאות בגוגל או בחיפושים של ההאקרים.
תפסיקו להגיד איפה פגע, לא יזיק.
לא הבנתי מה אכפת לך??
חחח אתה חיי בסרט ...אתה לא צריך להבין, רק לציית.
שמעתי שאם מתקשרים ממספר 000 לא לענות לזה זה החמאס משהו כזה