הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא הבנתי יש מלחמה ?

טוב יש מלחמה זה ברור זה לא משנה אם זה צבא או לא ... יש הרוגים משני הצדדים , בן דוד שלי אמר לי שהוא הוזנק לעזה והם עומדים להיכנס כל רגע לעזה !
כפיים, תשלח את זה בהודעה פרטית בפייסבוק לכל עזה. תודיע להם זריזזזזזזזז
יאללה!
ועכשיו תמחק לפני שאיזה ערבי חרא מהפורום (לא אומר כלום על ערבים, ספציפית יש פה ערבים, והם יכולים להדליף) ידליף.

• פותח/ת השרשור
כפיים, תשלח את זה בהודעה פרטית בפייסבוק לכל עזה. תודיע להם זריזזזזזזזז
יאללה!
ועכשיו תמחק לפני שאיזה ערבי חרא מהפורום (לא אומר כלום על ערבים, ספציפית יש פה ערבים, והם יכולים להדליף) ידליף.
מה אתה חושב שהחמאס הוא ילדיים בני 14 ? מה הם לא יודעים לאיפה הם מכוונים ? וכן אני בטוח שהם מחפשים מידע באתר של פיתוח גוף ...

מה אתה חושב שהחמאס הוא ילדיים בני 14 ? מה הם לא יודעים לאיפה הם מכוונים ? וכן אני בטוח שהם מחפשים מידע באתר של פיתוח גוף ...
הם לא יודעים. והם לא יודעים שיוצאים לעזה. ויש פה ערבים, אולי ישלחו להם.

נערך לאחרונה:
YNET וMAKO וחדשות 2 אומרים בדיוק איפה יש אזעקה ואיפה יש טיל באותה דקה,הם לא צריכים לחפש בפורום פיתוח גוף.

לא הם לא יודעים לאן הם מכוונים רוב ה"טילים" שלהם מושפעים יותר מידי ממזג האוויר רוח והסביבה...רוב הזמן הם גם לא יודעים איפה זה אמור ליפול...

לא הם לא יודעים לאן הם מכוונים רוב ה"טילים" שלהם מושפעים יותר מידי ממזג האוויר רוח והסביבה...רוב הזמן הם גם לא יודעים איפה זה אמור ליפול...
זה מה שקורה כשמנסים להרוג בני אדם כשיש לך השכלה של בבון מערות מצוי.

• פותח/ת השרשור
זה לא משנה יש להם את YNET זה מספיק גם ככה בפייסבוק אתה יכול לדעת איפה נפל על איזה בלטה !
לא חושב שיעזור לריב עכשיו אם זה נכון או לא !
העיקר שצה''ל יזין להם את הצורה !1!!!

וגם תחשבו על זה, פחות להזכיר מקומות ואיפה פגעו, יגרום לפחות תוצאות בגוגל או בחיפושים של ההאקרים.
תפסיקו להגיד איפה פגע, לא יזיק.

אשכרה, כל נפילה מודיעים בטלווזיה מה נראה לכם שהחמאס לא רואה את השידורים הישראלים ?

• פותח/ת השרשור
זה לא יעזור לחמאס גם אם אני יכתוב שנפל טיל בדיזינגוף 288 , גם ככה יש מלא דיווחים סותרים ומלא שמועות , כולם מבולבלים ...

שמעתי שאם מתקשרים ממספר 000 לא לענות לזה זה החמאס משהו כזה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית