הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונות מהיום

• פותח/ת השרשור Kosh
  • פורסם בתאריך

Kosh

משתמש מתחיל
102
14
נק' מוניטין:
52
102
14
כמה תמונות..

קבצים מצורפים

• IMG_2006.jpg
    IMG_2006.jpg
    KB 16.3 · צפיות: 300
  • IMG_2046.jpg
    IMG_2046.jpg
    KB 12.2 · צפיות: 253
  • IMG_2063.jpg
    IMG_2063.jpg
    KB 20 · צפיות: 276
לא מבין את הקטע של להעלות תמונות כל כמה ימים, שום שינוי לא יכול להתחרש בכמה ימים.
תעדכן כל חודשיים בערך.

מישהו כאן ממש אוהב את עצמו.
וכנראה חושב שאנחנו באותה הסירה.

האמת יש לי המלצה אחרת בשבילך אם אתה אוהב להצטלם כל יום תעשה תאריך מעל כל תמונה ותצטלם כל יום במשך תקופה של חצי שנה-שנה - יש פה מישהו שעשה את זה עם הדיאטה שלו הוא ירד המון במשקל והעלה אלבום מפוצץ של תמונות גב ובטן כל יום ומשקל ואחוזי שומן וזה היה נראה מדהים לראות שינוי כזה ככה , אבל הוא לא העלה תמונות שלו כל יום לפה .

הוא יכול להעלות תמונות - אבל באשכול אחד. זה באמת כבר מוגזם.

• פותח/ת השרשור
לא הייתה לי שום כוונה להרגיז פה אף אחד,אם הרגזתי,אני מתנצל.אני בטח לא מעלה כאן תמונות בגלל "שאני אוהב את עצמי" או חולה "לעצמי על התחת",ממש לא.חשבתי (ויכול מאוד להיות שאני טועה,מה לעשות) שיש בתמונות האחרונות האלה איזשהו שיפור קטן,אני לא בא לעצבן פה אף אחד,אני יודע שאני לא מר עולם,רחוק מזה..

לא הייתה לי שום כוונה להרגיז פה אף אחד,אם הרגזתי,אני מתנצל.אני בטח לא מעלה כאן תמונות בגלל "שאני אוהב את עצמי" או חולה "לעצמי על התחת",ממש לא.חשבתי (ויכול מאוד להיות שאני טועה,מה לעשות) שיש בתמונות האחרונות האלה איזשהו שיפור קטן,אני לא בא לעצבן פה אף אחד,אני יודע שאני לא מר עולם,רחוק מזה..
חחח לא עצבנת אף אחד למרות שמהצד זה באמת נראה כאילו יש לך נרקיסיזם רציני 😛 , שינוי נורמאלי גם מי שמתאמן הכי טוב שאפשר ושומר על תזונה הכי טוב שאפשר ויושן כמו שצריך לא ייראו עליו שינוי בשבוע זה עניין של תהליך שדורש הרבה סבלנות ואני מאמין שאם תמשיך כמו שעבדת עד עכשיו אתה תגיע בעוד מספר חודשים לתוצאה יפה מאוד ורק אז יהיה אפשר לראות שינוי משמעותי, נראלי שלפי השינוי שעשית הבנת לבד שהתהליך הזה דורש הרבה סבלנות , תמשיך בעבודה הטובה וקח את זה בטוב שאומרים לך אף אחד פה לא שונא אותך או משו .. סך הכל הפורום פה כדי לעזור 😃 בהצלחה !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית