עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברור שתגדל, אבל אתה תגדל יותר בטווח חזרות יותר גדול. השריר יכול להיות תחת לחץ לזמן יותר ארוך אם תעבוד בטווח חזרות יותר גבוה.אבל אני לא יגדל אם 5-6 חזרות?
וואלה, אתה רוצה לחדש לעולם המדע משהו? אתה ראית איך נראים המרימים האולימפים הטבעיים (ואני לא מדבר על חובבנים, אלא על הטובים ביותר)? רק לצורך ההמחשה:כי כשמבינים את התהליכים fיזיאולוגיים שמתרחשים עקב אימונים כאלה ואחרים לfחות ברמה בסיסית. לא מדברים שטויות כמו "לא גדלים מי אימוני כוח"
ברור שתגדל, אבל אתה תגדל יותר בטווח חזרות יותר גדול. השריר יכול להיות תחת לחץ לזמן יותר ארוך אם תעבוד בטווח חזרות יותר גבוה.
וואלה, אתה רוצה לחדש לעולם המדע משהו? אתה ראית איך נראים המרימים האולימפים הטבעיים (ואני לא מדבר על חובבנים, אלא על הטובים ביותר)? רק לצורך ההמחשה:
זה חליל מוטלו אלוף עולם במשקל של אקטומורף, מרים משקלים שאני בחיים לא יגיע אליהם.
צפה בקובץ המצורף 9806
וזה חוסיין ריזאזאדה (בלי הכובע) אלוף העולם במשקל מעל 105 קילו. הבנאדם הזה מרים משקלים... אסטרונומים. והוא עדיין נראה כמו אחד שכף רגלו מעולם לא דרכה בחד''כ.
צפה בקובץ המצורף 9805
פאורליפטרים עובדים בעיקר על מערכת העצבים של הגוף, בעוד שבודיבילדרים עובדים על השרירים. כן אפשר לשלב בין שני הדברים, אבל מי שחושב שזה שהוא מרים משקל כבד בלי שימוש נכון בשרירים יעזור לו לעלות במסה חי באשליה.
ברור שתגדל, אבל אתה תגדל יותר בטווח חזרות יותר גדול. השריר יכול להיות תחת לחץ לזמן יותר ארוך אם תעבוד בטווח חזרות יותר גבוה.
וואלה, אתה רוצה לחדש לעולם המדע משהו? אתה ראית איך נראים המרימים האולימפים הטבעיים (ואני לא מדבר על חובבנים, אלא על הטובים ביותר)? רק לצורך ההמחשה:
זה חליל מוטלו אלוף עולם במשקל של אקטומורף, מרים משקלים שאני בחיים לא יגיע אליהם.
צפה בקובץ המצורף 9806
וזה חוסיין ריזאזאדה (בלי הכובע) אלוף העולם במשקל מעל 105 קילו. הבנאדם הזה מרים משקלים... אסטרונומים. והוא עדיין נראה כמו אחד שכף רגלו מעולם לא דרכה בחד''כ.
צפה בקובץ המצורף 9805
פאורליפטרים עובדים בעיקר על מערכת העצבים של הגוף, בעוד שבודיבילדרים עובדים על השרירים. כן אפשר לשלב בין שני הדברים, אבל מי שחושב שזה שהוא מרים משקל כבד בלי שימוש נכון בשרירים יעזור לו לעלות במסה חי באשליה.
צפה בקובץ המצורף 9806
צפה בקובץ המצורף 9805