הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חזרות בבנץ פרס

YohanEn

משתמש מתחיל
118
0
נק' מוניטין:
0
118
0
פיטנס
אני עכשו במסה AB

ובבנץ פרס אני עושה 8 חזרות,אבל אם אני יעשה 6 אני מאמין שאני יוכל להשים יותר משקל
זה בסדר לעשות 6 חזרות? זה ישנה משהו?

אבל אני לא יגדל אם 5-6 חזרות?
ברור שתגדל, אבל אתה תגדל יותר בטווח חזרות יותר גדול. השריר יכול להיות תחת לחץ לזמן יותר ארוך אם תעבוד בטווח חזרות יותר גבוה.

כי כשמבינים את התהליכים fיזיאולוגיים שמתרחשים עקב אימונים כאלה ואחרים לfחות ברמה בסיסית. לא מדברים שטויות כמו "לא גדלים מי אימוני כוח"
וואלה, אתה רוצה לחדש לעולם המדע משהו? אתה ראית איך נראים המרימים האולימפים הטבעיים (ואני לא מדבר על חובבנים, אלא על הטובים ביותר)? רק לצורך ההמחשה:

זה חליל מוטלו אלוף עולם במשקל של אקטומורף, מרים משקלים שאני בחיים לא יגיע אליהם.

multu.jpg

וזה חוסיין ריזאזאדה (בלי הכובע) אלוף העולם במשקל מעל 105 קילו. הבנאדם הזה מרים משקלים... אסטרונומים. והוא עדיין נראה כמו אחד שכף רגלו מעולם לא דרכה בחד''כ.

tumblr_llbfz7iC9Q1qcs5foo1_500.jpg

פאורליפטרים עובדים בעיקר על מערכת העצבים של הגוף, בעוד שבודיבילדרים עובדים על השרירים. כן אפשר לשלב בין שני הדברים, אבל מי שחושב שזה שהוא מרים משקל כבד בלי שימוש נכון בשרירים יעזור לו לעלות במסה חי באשליה.

נערך לאחרונה:
ברור שתגדל, אבל אתה תגדל יותר בטווח חזרות יותר גדול. השריר יכול להיות תחת לחץ לזמן יותר ארוך אם תעבוד בטווח חזרות יותר גבוה.

וואלה, אתה רוצה לחדש לעולם המדע משהו? אתה ראית איך נראים המרימים האולימפים הטבעיים (ואני לא מדבר על חובבנים, אלא על הטובים ביותר)? רק לצורך ההמחשה:

זה חליל מוטלו אלוף עולם במשקל של אקטומורף, מרים משקלים שאני בחיים לא יגיע אליהם.

צפה בקובץ המצורף 9806

וזה חוסיין ריזאזאדה (בלי הכובע) אלוף העולם במשקל מעל 105 קילו. הבנאדם הזה מרים משקלים... אסטרונומים. והוא עדיין נראה כמו אחד שכף רגלו מעולם לא דרכה בחד''כ.

צפה בקובץ המצורף 9805

פאורליפטרים עובדים בעיקר על מערכת העצבים של הגוף, בעוד שבודיבילדרים עובדים על השרירים. כן אפשר לשלב בין שני הדברים, אבל מי שחושב שזה שהוא מרים משקל כבד בלי שימוש נכון בשרירים יעזור לו לעלות במסה חי באשליה.

מה התכניות שעשית עד עכשיו?
אתה לא דוגל באימרה שבשביל לעלות במסה , צריך קודם להתחזק ורק לאחר מכן לבצע אימוני נפח?

צפה בקובץ המצורף 9806

צפה בקובץ המצורף 9805

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=36116

ותאמין לי שאם חוסאיין עושה חיטוב יש לו יותר מאסה מחצי מהבילדרים בארץ
ואתה מודע לזה שpl צריכים להישאר באותה קטגורית מישקל אז יש כאלה שנימצאים במאזן קלורי שלילי חצי מהשבוע או שיש להם סתם שיטות לא לעלות יותר הרבה במסת שריר (שריר שוקל יותר משומן) שקשורים יותר לתזונה

בשיא הרצינות מה זה הגל הזה של ילדי fxp

צפה בקובץ המצורף 9806

צפה בקובץ המצורף 9805

יש הבדל גדול בין דרך לבין מטרה.

הפאוורליפטרים שמתחרים המטרה שלהם זה להרים כמה שיותר ולהשאר על משקל נמוך, בגלל זה הם יתאמנו שנים על מאזן קלורי שלילי/ניטרלי בשביל להתחזק ולהשאר באותה הקטגוריה.

אם תשתמש בדרך שלהם ותתאמן על כוח עם מאזן קלורי חיובי/שלילי(בהתאמה) אתה תגדל ותתחטב ותראה מצויין... פשוט המטרה שלך ושלהם שונה, הם לא מחפשים לגדול רק להתחזק לעומתך שאתה מחפש את שניהם.

אגב אף אחד לא מחייב אותך לעבוד רק על כוח, תמיד אפשר להגיע למשקלים מכובדים דרך כוח ואז לעבור לפיצול...
בגלל זה אסור להיות ראש קטן ולהיות אנטי כוח או אנטי פיצולים, תשתמש בשתי הדרכים ותיקח משניהם את היתרונות שלהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית