עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם אני בAB ואני עושה בתרגילים הבסיסים (בנץ פרס, דדליפט וסקוואט) 5-6 חזרות. זה מעולה.
חבל שלא ידעתי את זה עד עכשו..
הורדתי את המשקלים שלי בחצי,לא הייתי רגיל ליותר מדי חזרות בתרגלים האלה.
תודה
עוד תגובות ?
אם אתה רוצה למקסם את פוטנציאל המסה שלך בחזה לעשות רק 5 חזרות לא יספיק, אתה תהיה חייב לעשות גם 8 ויותר.
אז להמשיך אם 8 היה הכי טוב?
תעשה 6 חזרות ותדאג להתקדם במשקלי עבודה ואתה תגדל.
אם אתה עושה רק 6 חזרות בלחיצת חזה, המשקל כנראה כבד לך. תוריד קצת ותעבור לחזרות 8-12 ותתקדם יותר מהר. אתה גם לא חייב שהכל יהיה סימטרי. אתה יכול להתחיל עם משקל מסויים ולרדת מסט מסט, אבל לעלות בחזרות. או שני סטים של משקל כבד ושני סטים של משקל יותר נמוך עם חזרות גבוהות.
תעבוד בטוווח של 6-5 חזרות עד שלא תצליח להתקדם במשקל גם אחרי הריסטים
לאחר מכן תוכל להוסיf גירוי על ידי הוסfת נfח לתכנית כלומר הוסfת חזרות /במידה שהמטרה הסוfית שלך היא נfח מקסימלי\
כשאתה יכול להוסיf משקל על המוט בטווח חזרות יחסית נמוך - תעשה את זה
כי יותר משקל = יותר גיורי לגוf שלך לא תהיה ברירה הוא יהיה חייב לגדול
אבל אני לא יגדל אם 5-6 חזרות?
אם לא תגדל אז איך תצליח להוסיf משקל על המוט? איך לדעתך אנשים נהיים חזקים יותר אם לא על ידי הוסfת מסת שריר?
אתה גודל כי גוf שלך דואג לך. אתה גודל רק כשזה אכחרי בגלל זה אם תעבוד בטווח של 10 חזרות ותוסיf משקל כל חודש אתה תגדל הרבה חות מאשר שתוסיf משקל כל שבוע או שבועיים.
כי כשמבינים את התהליכים fיזיאולוגיים שמתרחשים עקב אימונים כאלה ואחרים לfחות ברמה בסיסית. לא מדברים שטויות כמו "לא גדלים מי אימוני כוח"
מה הקטע עם ה-f?? הכפתור של ה-פ הלך לך?