הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט ו-PC

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
היי 😃
היום בטעות עשיתי במקום 5 חזרות עם מוט ריק ב-SS בחימום 12, ושמתי לב בטכניקה שב-10 - 12 (האחרונות) הגב התחתון התעגל טיפה (אם נחלק את התנועה ל-4 רבעים, ברבע האחרון, ממש לפני שהמוט נגע ברצפה הגב התחתון התעגל) בגלל שהמותניים נכנסו פנימה. יש טיפים איך לשמור על הגב נעול 100% כל הדרך?

ושאלה נוספת שעלתה לי לראש-
ב-SS המקורית יש PC. השאלה היא האם ניתן להחליף אותו ב-CJ/קלין רגיל? הרי הם עובדים על אותם שרירים וה-JERK מוסיף טיפה ידיים.

ושאלה אחרונה- על איזה שרירים עובד סנאץ'? לא ממש מצאתי ברשת...
אותם שרירים של PC? אם כן תוסיפו לרשימת התחליפים 😛

הגב התחתון מתעגל ברבע האחרון כי זה המצב שהשריר במצב הכי מתוח שלו והשריר שלך לא מספיק גמיש אז על מנת לפצות על הגמישות של השריר האגן מסתובב פנימה.
אתה יכול לתקן את זה ע"י שמירה יותר חזק על הגב, עמידה יותר רחבה, שיפור הגמישות.

אל תעשה PC אתה לא יכול ללמוד את זה לבד. במיוחד לא C&J, אתה חושב שבjerk הידיים עובדות וזה מראה כמה קשה יהיה ללמד אותך להיות משוחרר בתנועה שלך. בדחיקה הידיים לא עובדות בכלל. כול הכוח מגיע מהרגליים גם בclean וגם בsnatch כול הכוח מגיע מהרגליים.
זה לא תנועה שאפשר ללמוד לבד.

• פותח/ת השרשור
הגב התחתון מתעגל ברבע האחרון כי זה המצב שהשריר במצב הכי מתוח שלו והשריר שלך לא מספיק גמיש אז על מנת לפצות על הגמישות של השריר האגן מסתובב פנימה.
אתה יכול לתקן את זה ע"י שמירה יותר חזק על הגב, עמידה יותר רחבה, שיפור הגמישות.

אל תעשה PC אתה לא יכול ללמוד את זה לבד. במיוחד לא C&J, אתה חושב שבjerk הידיים עובדות וזה מראה כמה קשה יהיה ללמד אותך להיות משוחרר בתנועה שלך. בדחיקה הידיים לא עובדות בכלל. כול הכוח מגיע מהרגליים גם בclean וגם בsnatch כול הכוח מגיע מהרגליים.
זה לא תנועה שאפשר ללמוד לבד.
1. אז לעשות מתיחות לעמוד רחב יותר?
2. אני יודע PC, למדתי בעבר אבל בצורה סבירה מינוס, בערך 60% - 50% טכניקה. אני רק שאלתי את זה, עוד חודש אתחיל ללמוד PC, עד אז אני עושה מתח 😃

המתיחות זה השתפרות לטווח הארוך, זאת אומרת שאתה צריך לשפר את הגמישות שלך.
עמידה יותר רחבה מקטינה את הזווית החדה של הגב ומאפשרת לך לשמור על האגן מסובב לאחור.

אם למדת PC ואתה חושב שאתה יודע מה שאתה עושה אז בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
המתיחות זה השתפרות לטווח הארוך, זאת אומרת שאתה צריך לשפר את הגמישות שלך.
עמידה יותר רחבה מקטינה את הזווית החדה של הגב ומאפשרת לך לשמור על האגן מסובב לאחור.

אם למדת PC ואתה חושב שאתה יודע מה שאתה עושה אז בהצלחה.
תודה.

בכל מקרה- השאלה הייתה האם אפשר לשלב את התרגילים שהצגתי כחלק מ-SS או שרק PC מתאפשר, לא משהו אחר...

לא - בשביל קלין מלא צריך לדעת לעשות פרונט סקוואטים. אתה תגיע לזה אחרי 3 סטים של סקוואטים כבדים, וזה יהיה יותר מדי. ג'רק - חורג מהתבנית של התכנית של סקוואט+לחיצה+משיכה. אפשר לעשות פאוור סנאץ' בתור תחליף. ג'רק לא עובד על הידיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית