הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו עובד בחדר כושר בדרום??

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
אהלן!

רציתי לשאול אתכם אם מישהו עובד בחדר כושר כלשהו באיזור הדרום\שפלה(ראשון, רחובות, נס ציונה, יבנה) ויכול לארגן כניסה לי ולחבר לאימון מחר בערב.
המצב הבטחוני באשדוד על הפנים וכל המכונים סגורים חוץ מגו אקטיב שבו הייתי אתמול והוא זבל טהור!
כמובן חשוב שיהיה כלוב, ספת לחיצה,מוטות אולימפיים ואפשרות לבצע דדליפט!

תודה רבה לכם מראש!

P.S

דני שובבני, דיברתי עם הבחור והוא לא מרגיש בנוח להתנחל אצלך בבית בישביל לבצע אימון סקוואט.😃

חח מקווה שתצליחו להשיג 😃 בכל מקרה דבר עם עידן גולני הוא עובד בחדר כושר לפי מה שאני יודע.

אני אותו בחור, אנחנו נשמח להגיע לחדר כושר ולא מבקשים הרבה, רק ספה, כלוב, מוטות וקצת פלטות.
לא נראה לי נעים שנתנחל אצלך(לי יש 5X5 סקוואט) סתם בלאגן גם לך גם לנו

גולני איש יקר אבל גר רחוק מדי. כל מי שאני מכיר שיכול להכניס גר באשדוד(לא רלוונטי) או בת"א/בת-ים/צפונה וזה די רחוק בשביל אימון.

תתקשר למה שאמרתי לך. אולי הם יארגנו משהו לכבוד המצב.

• פותח/ת השרשור
אלירן, בונים על זה בעיקר ורוצים להתקשר מחר בכל מקרה ולברר.
פשוט מבררים על עוד אופציות!
תודה!😃

נראה לי שעדיף לכם להתקשר לההנהלה הארצית כי זה רשת. אני אומר את זה כי המנהלת סניף סתומה לפי מה שהבנתי.

• פותח/ת השרשור
בסדר, נקח זאת בחשבון וננסה!
תודה רבה!

סתם שלא תחשוב בכלל על הולמס פלייס רחובות, חברים התקשרו לבעל המקום לשאול אותו אם יש מצב חברים דרומים יכולים לבוא לאימון חד פעמי עקב המצב בסכום סמלי כמובן,
ומה הבן אלף אמר ?? '' כן 100 ש''ח לכל אחד'' (שמחיר הרגיל הוא 100 ש''ח)
מי יתן וקרמא תשלם לו

סתם שלא תחשוב בכלל על הולמס פלייס רחובות, חברים התקשרו לבעל המקום לשאול אותו אם יש מצב חברים דרומים יכולים לבוא לאימון חד פעמי עקב המצב בסכום סמלי כמובן,
מי יתן וקרמא תשלם לו
100 שקל לאימון ?!? בן **** למרות שאני חושב שזה המחיר שהרשת קבעה לא הוא.

בגייז פלייס רחובות גם ככה אין כלום חוץ מגייז.

אה שכחתי להגיד לכם. יש מכון הארדקור כזה של רוסים ברחובות. קוראים לו מדיפיט. הוא ברחוב יעקב. תבדקו גם שם בנוסף.

אלירן, בונים על זה בעיקר ורוצים להתקשר מחר בכל מקרה ולברר.
פשוט מבררים על עוד אופציות!
תודה!😃

כמה עלה לך כניסה חד פעמית לגו אקטיב,כי גם אני לא יודע איפה להתאמן הכל סגור פה ועוד מעט תחרות.

מי יתן וקרמא תשלם לו
מזעזע, כאילו עולה להם כסף שייכסנו

ראיתי שהולמספלייס מודיעין אמרו שתושבי הדרום יכולים לבוא להתאמן בחינם עם הצגת תעודת זהות.
אולי כדאי לתהקשר ולברר.

ראיתי שהולמספלייס מודיעין אמרו שתושבי הדרום יכולים לבוא להתאמן בחינם עם הצגת תעודת זהות.
אולי כדאי לתהקשר ולברר.
יכול להיות במודיעין הם עושים כל מיני דברים למען ילדי הדרום , העירייה של אשקלון אם אני לא טועה מימנה לכל הילדים משכבות ט-יב יום כיף שולחים אותם למודיעין לבאולינג או לקלנוע בישפרו סנטר

• פותח/ת השרשור
כמה עלה לך כניסה חד פעמית לגו אקטיב,כי גם אני לא יודע איפה להתאמן הכל סגור פה ועוד מעט תחרות.

לפני שעושים טעות גורלית שכזאת, מומלץ לקרוא את הסיקור שלי על המקום הזה בת'רד חדרי הכושר בסוף.😃

אפשר ועדיף ללכת ל-K-GYM, כניסה עולה 30 שקל בלבד והם פתוחים 8 עד 8.
לא להתקרב לגו אקטיב, ביזיון ב-50 שלא שווה אגורה.

לפני שעושים טעות גורלית שכזאת, מומלץ לקרוא את הסיקור שלי על המקום הזה בת'רד חדרי הכושר בסוף.😃

אפשר ועדיף ללכת ל-K-GYM, כניסה עולה 30 שקל בלבד והם פתוחים 8 עד 8.
לא להתקרב לגו אקטיב, ביזיון ב-50 שלא שווה אגורה.

הא סבבה,איך המכון הזה?לא הייתי בו אף פעם ,שמעתי שהמקום די דומה לגו אקטיב זה נכון?ודווקא סבבה 30 שקל לא כזה נורא,אני משתגע פה שזה כבר לא משנה.ואגב כתבתי גם אני פעמיים על גו אקטיב שזה חרא מקום,אבל חשבתי שאם אין עוד מקומות,אז אין ברירה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית