הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סטרואידים והשפעה על מקצוע בעתיד

itay301

משתמש פעיל
948
4
נק' מוניטין:
244
948
4
G-max
לא כלכך מצאתי פוסטים בנושא אז סליחה מראש אם כבר דובר על זה בעבר.. אני עדיין צעיר ויש לי עוד הרבה להגיע ברמה הטבעית אבל הנושא דיי עניין אותי..
רציתי לדעת אם לקיחה של סטרואידים יכולה לפגוע בעתיד בלהתקבל לעבודה כלשהיא ,כמו למשל משרד ביטחון וכל מיקום עבודה בסגנון אם אתם מבינים למה אני מתכוון ... ?

אני לא מבין למה אנשים תמיד מערבבים סטרואידים כאילו זה קריסטל או מריחואנה או חשיש ..
יש לי שתי קרובי משפחה שברור שאני לא יינקוט בשמם אנשי שב"כ עם ותק של עשרות שנים שצורכים חומרים מעל 6 שנים כבר ...
אה, זה תלוי. באופן כללי כששואלים אותך בפוליגרף / בדיקה פסיכוטכנית אם לקחת חומרים אסורים, הכוונה לכל החומרים האסורים (גם תרופות מרשם שלקחת באופן 'לא חוקי'). במובן הזה אין הבדל בין אפדרין לגראס. אבל יש יחידות שבוא נגיד מעלימות עין מסטרואידים מאחר שהן מחפשות מראש אנשים מאיימים מבחינה פיזית (אני לא אלך כל כך רחוק ואומר שהן מעודדות צריכת סטרואידים).

אה, זה תלוי. באופן כללי כששואלים אותך בפוליגרף / בדיקה פסיכוטכנית אם לקחת חומרים אסורים, הכוונה לכל החומרים האסורים (גם תרופות מרשם שלקחת באופן 'לא חוקי'). במובן הזה אין הבדל בין אפדרין לגראס. אבל יש יחידות שבוא נגיד מעלימות עין מסטרואידים מאחר שהן מחפשות מראש אנשים מאיימים מבחינה פיזית (אני לא אלך כל כך רחוק ואומר שהן מעודדות צריכת סטרואידים).

ופה נכנס כמה אתה משכנע את עצמך
אם אתה מאמין מספיק שהם מתכוונים רק לסמים אז תעבור את הפוליגרף

למרות שלא נראה לי בכלל שזה מעניין אותם

ופה נכנס כמה אתה משכנע את עצמך
אם אתה מאמין מספיק שהם מתכוונים רק לסמים אז תעבור את הפוליגרף

למרות שלא נראה לי בכלל שזה מעניין אותם
כשעושים לך פוליגרף אוהבים בד"כ להיות מאוד מדויקים במה ששואלים. כדי שלא יהיה מצב בו אתה תבין את השאלה לא כמו שצריך.
שאלה יכולה מאוד להתנסח בצורה כזאת: "האם צרכת בדרך כלשהיא במודע חומר אשר נמצא בפקודת הסמים של מדינת ישראל"
וכל שאלה נשאלת במגוון וריאציות ככה שאין לך באמת איך להתחמק מזה
(מצד שני, לא באמת איכפת להם, עיקביות ואמת זה מה שבאמת חשוב)

כשעושים לך פוליגרף אוהבים בד"כ להיות מאוד מדויקים במה ששואלים. כדי שלא יהיה מצב בו אתה תבין את השאלה לא כמו שצריך.
שאלה יכולה מאוד להתנסח בצורה כזאת: "האם צרכת בדרך כלשהיא במודע חומר אשר נמצא בפקודת הסמים של מדינת ישראל"
וכל שאלה נשאלת במגוון וריאציות ככה שאין לך באמת איך להתחמק מזה
(מצד שני, לא באמת איכפת להם, עיקביות ואמת זה מה שבאמת חשוב)

זו לא הסיבה שבגללה שואלים שאלות מדויקות בפוליגרף תכיר את המכשיר ואת דרך הפעולה שלו ותבין למה שואלים שאלות מכוונות.

בכל אופן, לפותח הפוסט. בבדיקות מהסוג הזה רוצים לראות קודם כל שקיפות ואמינות, אין שאלה מכוונת על סטרואידים.
לאחר-מכן בראיון אישי תינתן לך ההזדמנות להסביר במה השתמשת ולמה.
בעניין סטרואידים להפתעתך הרבה משרד הבטחון מכיר ותומך בשימוש - אפילו בעדינות אגיד שמספק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית