הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון בעת מחלה

• פותח/ת השרשור G.Pas
  • פורסם בתאריך

G.Pas

משתמש פעיל
406
64
נק' מוניטין:
260
406
64
תפסה אותי מחלה קלה היום,
רק כאבי ראש, שיעול ונזלת, בטח יעבור עוד כמה ימים.

*השאלה שלי היא האם להתאמן? (אימוני כוח במכון)
*אתם מתאמנים בעת מחלה? (גם הקלה ביותר)
*מה הסכנות של אימון בעת מחלה?

תודה רבה!

facepalm:nono:זה מטומטם להתאמן בזמן מחלה ואני מדבר גם על סתם מחלה כמו שלך לא משהו קשה כי הגוף חלש לא אוכלים כמו שצריך(בדר"כ אין תיאבון) ולא צריך להחליש אותו עוד ע"י אימונים ועוד אימוני כוח כבדים רק לנוח גם אתה לא תצליח את המשקלים שאתה עושה בדרכ בקיצור סתם טימטום להתאמן כשחולים. אתה עד כדי כך מכור לחדר כושר?!(סתם האמתי כמו שצריך:161bd:).

• פותח/ת השרשור
facepalm:nono:זה מטומטם להתאמן בזמן מחלה ואני מדבר גם על סתם מחלה כמו שלך לא משהו קשה כי הגוף חלש לא אוכלים כמו שצריך(בדר"כ אין תיאבון) ולא צריך להחליש אותו עוד ע"י אימונים ועוד אימוני כוח כבדים רק לנוח גם אתה לא תצליח את המשקלים שאתה עושה בדרכ בקיצור סתם טימטום להתאמן כשחולים. אתה עד כדי כך מכור לחדר כושר?!(סתם האמתי כמו שצריך:161bd:).

ההגדרה "בית שני" באמת באה לידי לגבי המכון כושר אצלי חח
אבל אני תמיד מזכיר לעצמי שצריך לשלב את הספורט עם החיים ולא את החיים עם הספורט אז אני אקח את עצתכם ואוותר על האימון עד להבראה של 90% לפחות
תודה רבה 😃

אם אתה מרגיש חולשה, וותר על האימון.

אני איישם את העצה, תודה רבה 😃

תפסה אותי מחלה קלה היום,
רק כאבי ראש, שיעול ונזלת, בטח יעבור עוד כמה ימים.

*השאלה שלי היא האם להתאמן? (אימוני כוח במכון)
*אתם מתאמנים בעת מחלה? (גם הקלה ביותר)
*מה הסכנות של אימון בעת מחלה?

תודה רבה!
אימון קל עם 70 אחוז או פחות אפילו מהמשקלי שיא בערך , כמו שאמרו לך כבר הגוף חלש ותקשיב לגוף שלך אם אתה לא מצליח אז תעצור והביתה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית