ברור שכן, שלא תבין אותי לא נכון, עברתי כבר כמה חודשים ב2 תוכניות ABC..פיצולים זו אחלה תוכנית לגדול בה - לרבות ABC רק שזה דורש 5 אימונים בשבוע. מתאמן ברמה מתקדמת יכול להפיק ממנה יופי של תוצאות.
מה שכן, התוכנית המפוצלת הקיימת, מפגרת.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברור שכן, שלא תבין אותי לא נכון, עברתי כבר כמה חודשים ב2 תוכניות ABC..פיצולים זו אחלה תוכנית לגדול בה - לרבות ABC רק שזה דורש 5 אימונים בשבוע. מתאמן ברמה מתקדמת יכול להפיק ממנה יופי של תוצאות.
A- חזה יד קידמית ורגלייםקיצר מסקנתכם תוכנית AB 4 פעמים בשבוע שתכלול חזה כפתיים ויד אחורית באימון A וכל השאר בB תהיה יעילה יותר מאשר ABC 3 פעמים בשבוע?
ולא הבנתי מה הבעיה בלעבוד על כל שריר פעם אחת בשבוע הרי מן הסתם שבABC אני אעשה הרבה יותר סטים לכל שריר.
ברור שכן, שלא תבין אותי לא נכון, עברתי כבר כמה חודשים ב2 תוכניות ABC..
מה שכן, התוכנית המפוצלת הקיימת, מפגרת.
תיתפלא כמה זה אפקטיבי הכל תלוי באיזה עצימות ובאיזה עומס אתה מיתאמן.נראה לך אפקטיבי לאמן כל שריר בגוף פעם אחת בשבוע במסה? בחייך.
צא צא מהסרט שאתה חי בו facepalm
לפני שניכנסתי לכל עניין הכוח, בעצם לפני הSS הקצרצר שסיימתי בעקבות % שומן.אני לא מבין, איך עשית 2 תוכניות של ABC ואתה עושה SS לפני הלוג?
עצימות- פעם בשבוע.תיתפלא כמה זה אפקטיבי הכל תלוי באיזה עצימות ובאיזה עומס אתה מיתאמן.
תוכנית אימונים מפגרת, בגלל זה אתה לא ממש מסיבי אחרי 25 קילו.
איך אחי??? אבל בלי כח=אין גירוי לשריר=לא גודלים=חייבים לעשות SSA- חזה יד קידמית ורגליים
B- גב כתפיים ויד אחורית
יותר טוב כי ככה יש יותר גירוי לשריר.
אני יגלה לך שתוכנית ABC כן יכולה להיות 4 פעמים בשבוע וזה יהיה הרבה פעמים אפילו יותר טוב מ 5 פעמים בשבוע די להיות מקובעים בדעות דפוקות מה תגיד על אדון דניס שהוא בחור בן 16 גובהה כמעט 180 במשקל 90 קילו והוא מתאמן ABC 3 פעמים בשבוע ומוסיף גם אירובי (איגרוף)לא... התוכנית ABC לא יכולה להיות 4 פעמים בשבוע תעשה טובה תחליף אותה
זה לא קשור למספר הפעמים שאתה מתאמן בחדר כושר, אלא לאימונים שאתה עושה בחדר כושר, היה עדיף לעשות FBW 3 פעמים בשבוע מאשר הפיצול האידיוטי הזה.
איך אחי??? אבל בלי כח=אין גירוי לשריר=לא גודלים=חייבים לעשות SS
לא, אני טוען שעם תוכנית מתאימה הוא היה צובר יותר מסת שריר מאשר בתוכנית שהוא עשה, לא דיברתי על פיצולים.אתה טוען ש25 קילו שריר מSS נראים אחרת מ 25 קילו שריר מפיצול כלשהו?
צוברים משקלים כדי לקבל גירוי לשריר=> הדרך הכי טובה היא SS, נכון.איך אחי??? אבל בלי כח=אין גירוי לשריר=לא גודלים=חייבים לעשות SS
לא מזלזל, אבל אפילו FBW של מאמנים היא יותר טובה ממה שהוא שה..אל תזלזל בFBW =0
הדעה הדפוקה שלי היא שמתאמן מתחיל בכלל לא צריך לחשוב על ABC...אני יגלה לך שתוכנית ABC כן יכולה להיות 4 פעמים בשבוע וזה יהיה הרבה פעמים אפילו יותר טוב מ 5 פעמים בשבוע די להיות מקובעים בדעות דפוקות מה תגיד על אדון דניס שהוא בחור בן 16 גובהה כמעט 180 במשקל 90 קילו והוא מתאמן ABC 3 פעמים בשבוע ומוסיף גם אירובי (איגרוף)
לפני שניכנסתי לכל עניין הכוח, בעצם לפני הSS הקצרצר שסיימתי בעקבות % שומן.
יש עוד חודשיים בערך עד הSS הבא [שיעשה כראוי!].
מגיע לאימון היום?
העיקר רצית שיביאו לך תכובע, ובסוף אתה לא בא.. facepalmהתאמנתי אתמול כבר.
אבל טוב שאתה עובד SS, ואני מסכים שאתה מתאמנים מתחילים וגם ברמה בינונית מבחינת גדילה אפשר להשיג לא פחות מתוכניות אחרות.