תמונה פרסום| תמונות 25 קילו בשנתיים

יפה לא היה לך לפני זה בכלל גרם של שריר בסך הכל יפה!

• פותח/ת השרשור
בתמונה משמאל שקלתי 59 קילו על 1.85 אז הייתי בן 18, מימין כ85 קילו על גובה זהה בן 20

• פותח/ת השרשור
IMG_0936.JPG

IMG_0928.JPG

קבצים מצורפים

• IMG_0927.JPG
    IMG_0927.JPG
    KB 93.4 · צפיות: 169
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מהו א.ש שלי לדעתכם? אגב התמונה נלקחה באותו זמן FLEXED/UNFLEXED לפני אימון.

לדעתי אם הוא מתאמן שנתיים הוא יכול כבר להתחיל תוכנית פיצולים כמו ABCD אפילו
מה שלא עובד עליכם, או שלא נראה לכם בגלל שאתם מאמינים לכל מה שכתוב באנטרנט לא אומר שזה לא טוב
תנסה כמה תוכניות, אל תתקע בסוף אתה תמצא משהו שממש תתקדם בו ויהיה גם נוח.

לדעתי אם הוא מתאמן שנתיים הוא יכול כבר להתחיל תוכנית פיצולים כמו ABCD אפילו
מה שלא עובד עליכם, או שלא נראה לכם בגלל שאתם מאמינים לכל מה שכתוב באנטרנט לא אומר שזה לא טוב
תנסה כמה תוכניות, אל תתקע בסוף אתה תמצא משהו שממש תתקדם בו ויהיה גם נוח.

ואם הוא מתאמן 3 שנים הוא יכול לעשות ABCDE?

ואם הוא מתאמן 3 שנים הוא יכול לעשות ABCDE?

ח..... מצחיק
שורה תחתונה מה שכתבתי, זה שצריך ניסיון וזמן כדי להגיע לתוכנית שבאמת מתאימה לך ולמטרות שלך ושאסור לשלול תוכניות מסוימות כי ככה אמרו באינטרנט.

ח..... מצחיק
שורה תחתונה מה שכתבתי, זה שצריך ניסיון וזמן כדי להגיע לתוכנית שבאמת מתאימה לך ולמטרות שלך ושאסור לשלול תוכניות מסוימות כי ככה אמרו באינטרנט.

אתה ממליץ למתאמן מתחיל תכנית עם נפח גדול מידי,הוא לא ינצל אותה כמו שצריך ויבזבז את זמנו.
אין שום סיבה בעולם למתאמן מתחיל לעשות ABCD אם אחרי יומיים הוא יכול להתאמן כבר על אותו שריר,ולעומת זאת בABCD הוא יאמן אותו פעם אחת בשבוע ובFBW הוא יאמן אותו 3 פעמים או בAB הוא יאמן אותו פעמיים.

אתה ממליץ למתאמן מתחיל תכנית עם נפח גדול מידי,הוא לא ינצל אותה כמו שצריך ויבזבז את זמנו.
אין שום סיבה בעולם למתאמן מתחיל לעשות ABCD אם אחרי יומיים הוא יכול להתאמן כבר על אותו שריר,ולעומת זאת בABCD הוא יאמן אותו פעם אחת בשבוע ובFBW הוא יאמן אותו 3 פעמים או בAB הוא יאמן אותו פעמיים.

מתי תבין שלא שללתי את הדברים שאמרת? תקרא את ההודעה האחרונה שלי שוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית