הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון LB SQUAT סרטון טכניקה ראשון .

golagol

מושעה
645
21
נק' מוניטין:
-44
645
21
powerteck בבית
LB SQUAT אני כבר חודשיים עושה סקוואט בלי לדעת אם אני בכלל עושה נכון או לא , אשמח לחוות דעת .
תודה רבה .

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
backsquat.jpg

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
backsquat.jpg

[video=youtube;gCh4bm-lE2c]http://www.yו ה lb וה hb squat אותו דבר מבחינת ההשענות אחורה ההבדל היחיד הוא הגב והראש שמביטים יותר כלפי מעטה , אתה אמרת שאני עושה סקואט כמו hb ככה שכל מה שאני צריך לשנות זה ראש וגב כלפי מעטה על מנת שזה יהיה lb כמו שצריך

נערך לאחרונה:
זה המנח הסופי של התנועה, זה לא מראה לך את ההבדלים בביצוע הטכניקה כולה.
שים לב שבLB הוא יושב אחורה ממש ושהבירכיים פחות קדימה.
הבעיה שלך שאתה יורד למטה בלי לשבת אחורה, אתה יושב למטה, כמו בHB.\
תסתכל בסרטון ששמתי.

• פותח/ת השרשור
זה המנח הסופי של התנועה, זה לא מראה לך את ההבדלים בביצוע הטכניקה כולה.
שים לב שבLB הוא יושב אחורה ממש ושהבירכיים פחות קדימה.
הבעיה שלך שאתה יורד למטה בלי לשבת אחורה, אתה יושב למטה, כמו בHB.\
תסתכל בסרטון ששמתי.

נראה לי הבנתי אותך אבל הקטע הוא שאם אני ישב אחורה אני נופל , מה הפתרון לזה ? אני מנסה עם כל הגב להשען קדימה וזה לא עוזר , יכול להיות אם אני יסתכל יותר למעטה זה ייפתר ?

נראה לי הבנתי אותך אבל הקטע הוא שאם אני ישב אחורה אני נופל , מה הפתרון לזה ? אני מנסה עם כל הגב להשען קדימה וזה לא עוזר , יכול להיות אם אני יסתכל יותר למעטה זה ייפתר ?

תשען יותר קדימה, אתה כנראה מפחד להשען קדימה.
אם אתה נופל אחורה זה אומר שהמוט לא מעל מרכז הכובד אלה מאחוריו, לכן תקח את המוט יותר קדימה על ידי הישענות יותר קדימה.
אתה בהתחלה יורד רגיל ובשלב מסוים את מקבע את הבירכיים, לוקח את התחת אחורה ונשען קדימה.

• פותח/ת השרשור
תשען יותר קדימה, אתה כנראה מפחד להשען קדימה.
אם אתה נופל אחורה זה אומר שהמוט לא מעל מרכז הכובד אלה מאחוריו, לכן תקח את המוט יותר קדימה על ידי הישענות יותר קדימה.
אתה בהתחלה יורד רגיל ובשלב מסוים את מקבע את הבירכיים, לוקח את התחת אחורה ונשען קדימה.
טוב סבבה תודה תומר אני ינסה את זה היום באימון, בכל מקרה זה לא משהו שיכול לפגוע לי בברכיים נכון ? או בגב ? זה הכי חשוב לי .

אני לא יכול להבטיח לך שום דבר.
תשמור על טכניקה נכונה וזה יוריד את הסיכוי לפציעה.
אם אתה מחפש תרגיל שלא יגרום לך לפציעות אז תשב על הספא ותגרבץ (וגם פה לא בטוח שלא תפצע את עצמך איכשהוא).

מה זה השאלה הזאת ? "איך יכול להיות שאני שוקל 60 קילו " הרי זה לא ברור שאני לא אוכל מספיק ? אז למה התגובה המטומטמת הזאת ?
בכל מקרה אני לא כל כך מבין מה זה לשבת אחורה , אני הרי יושב אחורה כמה שאפשר אם לא הייתי יושב אחורה הברכיים היו עוברים את הכף רגל , אשמח אם תפרט יותר על מנת שאני יוכל ליישם את זה בפועל . תודה .
אמרתי שבכל מקרה אתה צריך לשבת אחורה ולהשען עם פלג הגוף העליון קדימה, באופן כללי, לא בגלל שזה משהו שאתה צריך לתקן. אי אפשר לראות מהזווית הזאת אם זו הבעייה. לא בצורה ברורה לפחות.
קרא שוב את 4 הסעיפים שכתבתי קודם, ויותר חשוב, קרא את הספר.

• פותח/ת השרשור
אמרתי שבכל מקרה אתה צריך לשבת אחורה ולהשען עם פלג הגוף העליון קדימה, באופן כללי, לא בגלל שזה משהו שאתה צריך לתקן. אי אפשר לראות מהזווית הזאת אם זו הבעייה. לא בצורה ברורה לפחות.
קרא שוב את 4 הסעיפים שכתבתי קודם, ויותר חשוב, קרא את הספר.
סבבה אני יעלה בהזדמנות אולי סרטון מהצד תודה בינתיים
אני לא יכול להבטיח לך שום דבר.
תשמור על טכניקה נכונה וזה יוריד את הסיכוי לפציעה.
אם אתה מחפש תרגיל שלא יגרום לך לפציעות אז תשב על הספא ותגרבץ (וגם פה לא בטוח שלא תפצע את עצמך איכשהוא).
תודה על העזרה תומר 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית