הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לאחר סייקל טסט נקי - כרגע בPCT כאבים בפטמות וגוש

DanTheMan1

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
1
47
0
הסייקל עצמו היה 2 מיל' טסט בשבוע + 2 כדורי פרווירון ביום (למנוע ג'ינו..)

התחלתי מאמצע הסייקל לקחת טמוקסיפן בגלל רגישות וכאבים בפטמות, לקחתי כדור טמוקסיפן 20 מ"ג ביום בשילוב עם פרווירון פעם ביום.

כרגע שבועיים אחרי הזריקה הראשונה, קיבלתי פעם ראשונה כוריגון 2500 UI ובעוד עשרה ימים אקבל עוד 2500 UI ככה כפול 4, סה"כ 10 אלף UI.

מאתמול שיניתי את המינון של הכדורים לפעמיים ביום איקקלומין כלומר 100MG ביום, בוקר וערב ופעמיים ביום טמוקסיפן כלומר 40 MG ביום, גם כן בוקר וערב שזה הכלומיד והטמוקסי, הבנתי שככה אני צריך לעשות עד סוף תקופת הPCT.

עדיין יש לי רגישות מאד גבוהה בפטמות וכמו גוש כזה, זה לא היה לפני הסייקל בוודאות, רציתי לדעת האם אתם ממליצים לי לשנות מינונים, האם זה הגיוני שזה קורה? האם זה טבעי? האם זה יעבור?

תודה מראש!🙌

נערך לאחרונה:
קודם כול הפרווירון מיותר פה . והכוריגון 2500 אחי?? מיתחילת הסייקל לוקחים כול שבוע גג 500 אני חושב שזה עשה לך תבעיות אבל חכה למומחים פה

• פותח/ת השרשור
אני כבר לא לוקח פרווירון.. לקחתי אותו במהלך כל הסייקל למניעת ג'ינו..

כרגע אני לוקח 100MG ביום איקקלומין ו40MG ביום טמוקסי..

בנוגע לכוריגון 2500 כפול 4 כל 10 ימים, זה יותר מדי?

הסייקל עצמו היה 2 מיל' טסט בשבוע + 2 כדורי פרווירון ביום (למנוע ג'ינו..)

התחלתי מאמצע הסייקל לקחת טמוקסיפן בגלל רגישות וכאבים בפטמות, לקחתי כדור טמוקסיפן 20 מ"ג ביום בשילוב עם פרווירון פעם ביום.

כרגע שבועיים אחרי הזריקה הראשונה, קיבלתי פעם ראשונה כוריגון 2500 UI ובעוד עשרה ימים אקבל עוד 2500 UI ככה כפול 4, סה"כ 10 אלף UI.

מאתמול שיניתי את המינון של הכדורים לפעמיים ביום איקקלומין כלומר 100MG ביום, בוקר וערב ופעמיים ביום טמוקסיפן כלומר 40 MG ביום, גם כן בוקר וערב שזה הכלומיד והטמוקסי, הבנתי שככה אני צריך לעשות עד סוף תקופת הPCT.

עדיין יש לי רגישות מאד גבוהה בפטמות וכמו גוש כזה, זה לא היה לפני הסייקל בוודאות, רציתי לדעת האם אתם ממליצים לי לשנות מינונים, האם זה הגיוני שזה קורה? האם זה טבעי? האם זה יעבור?

תודה מראש!🙌

יש לך אולי בדיקות דם שמראות רמות של פרולקטין לפני ועכשיו?

• פותח/ת השרשור
הסייקל עצמו:
התחלתי בפעם בשבוע זריקה טסט נקי 1 מיל', בשילוב עם פרווירון כדור אחד ביום על מנת למנוע ג'ינו.
לאחר כמה שבעוות העלתי את המינון ל2 מיל' בשבוע כי רציתי שהגוף יגיב טוב יותר, שילבתי עם זה 2 כדורי פרווירון ביום.

לקראת סיום הסייקל, שבועיים לסוף הסייקל הרגשתי כאבים בפיטמות ורגישות - ג'ינו, התחלתי לקחת טמקוסיפן 20 מ"ג.

עד לפה זה הסייקל עצמו.
מפה - שבועיים אחרי, התחלתי PCT, קיבלתי כוריגון 2500 UI ואני לוקח כל יום 40 מ"ג טמוקסיפן + 100MG איקקלומין שזה בעצם הכלומיד והטמוקסי.

כל 10 ימים, במשך 4 פעמים אני אקבל 2500 UI (הכוריגון) סה"כ 10000 UI

עריכה: למי שעדיין לא הבין הנה זה בפשטות:
הPCT: שבועיים אחרי הסיום טמוקסיפן (שזה כמו נולבה) התחיל ב20 מ"ג באמצע הסייקל וכרגע העלתי ל 40 מ"ג ביום סה"כ זה ייצא למשך שלושה שבועות
כלומיד למשך חודש 100 מ"ג ביום
כוריגון UI 2500 כפול 4 סה"כ 10 אלף UI - כל זריקה פעם ב10 ימים.

חשוב לציין, עכשיו כבר עבר כמה ימים מאז פירסום הפוסט, הרגישות ירדה טיפה וה"גולה" הזאת שהייתה לי גם כן ירדה בצד ימין, צד שמאל עדיין קיים אבל פחות ממה שהיה.

נערך לאחרונה:
הסייקל עצמו:
התחלתי בפעם בשבוע זריקה טסט נקי 1 מיל', בשילוב עם פרווירון כדור אחד ביום על מנת למנוע ג'ינו.
לאחר כמה שבעוות העלתי את המינון ל2 מיל' בשבוע כי רציתי שהגוף יגיב טוב יותר, שילבתי עם זה 2 כדורי פרווירון ביום.

לקראת סיום הסייקל, שבועיים לסוף הסייקל הרגשתי כאבים בפיטמות ורגישות - ג'ינו, התחלתי לקחת טמקוסיפן 20 מ"ג.

עד לפה זה הסייקל עצמו.
מפה - שבועיים אחרי, התחלתי PCT, קיבלתי כוריגון 2500 UI ואני לוקח כל יום 40 מ"ג טמוקסיפן + 100MG איקקלומין שזה בעצם הכלומיד והטמוקסי.

כל 10 ימים, במשך 4 פעמים אני אקבל 2500 UI (הכוריגון) סה"כ 10000 UI

עריכה: למי שעדיין לא הבין הנה זה בפשטות:
הPCT: שבועיים אחרי הסיום טמוקסיפן (שזה כמו נולבה) התחיל ב20 מ"ג באמצע הסייקל וכרגע העלתי ל 40 מ"ג ביום סה"כ זה ייצא למשך שלושה שבועות
כלומיד למשך חודש 100 מ"ג ביום
כוריגון UI 2500 כפול 4 סה"כ 10 אלף UI - כל זריקה פעם ב10 ימים.

חשוב לציין, עכשיו כבר עבר כמה ימים מאז פירסום הפוסט, הרגישות ירדה טיפה וה"גולה" הזאת שהייתה לי גם כן ירדה בצד ימין, צד שמאל עדיין קיים אבל פחות ממה שהיה.

נולבה היית צריך להתחיל ב 40 למשך שבועים לרדת ל 20 לשבועים
כלומיד אתה מתחיל ב 100 שבועים יורד ל 50 שבועיים..
פרנג'יל היית צריך להזריק אותו מהשבוע השני בסייקל להתחיל 500 יחידות בשבוע...

לגבי מה שקרה לך אין לי מושג מה זה.. שיהיה בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית