הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חבר נתן לי נעליים של wl של אדידס (שאלה).

golagol

מושעה
645
21
נק' מוניטין:
-44
645
21
powerteck בבית
אני כרגע עושה את התכנית ss ורציתי לדעת אם שווה לשים את הנעליים האלה לעומת all star ?
כי לפי מה שאני מבין הנעליים האלה טובות רק לסקואט , או שאני טועה וגם אפשר לעשות איתם דדלפיט ואת כל שאר התרגילים ?

אפשר לעשות אתם הכל והם עדיפות על סניקר לדעתי במיוחד בסקוואט ובהחרמות אולימפיות, דדליפט תעשה יחף / גרביים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אפשר לעשות אתם הכל והם עדיפות על סניקר לדעתי במיוחד בסקוואט ובהקמתו אולימפיות.
באינטרנט רשום שלדדליפט צריך נעל עם סוליה שתהיה הכי קרובה לרצפה וזה למה אנשים מרימים יחפים בדדליפט , או שאני טועה ?
עוד דבר קטן לא בדיוק קשור , אני פשוט לא רוצה לפתוח סתם עוד דיון , לגבי התכנית bill srat אני מתחיל שבוע הבא , איך עושים חימום? הרי כבר יש 5 סטים וחלק מהם קלים, יחסית

נערך לאחרונה:
באינטרנט רשום שלדדליפט צריך נעל עם סוליה שתהיה הכי קרובה לרצפה וזה למה אנשים מרימים יחפים בדדליפט , או שאני טועה ?
עוד דבר קטן לא בדיוק קשור , אני פשוט לא רוצה לפתוח סתם עוד דיון , לגבי התכנית bill srat אני מתחיל שבוע הבא , איך עושים חימום? הרי כבר יש 5 סטים וחלק מהם קלים, יחסית
תעשה דדליפט יחף, כל השאר עם הנעל.
אין ממש צורך בחימום, אבל אפשר לעשות 2 סטים בערך על מוט ריק לפני כל תרגיל.

• פותח/ת השרשור
תעשה איתן הכל.

תעשה דדליפט יחף, כל השאר עם הנעל.
אין ממש צורך בחימום, אבל אפשר לעשות 2 סטים בערך על מוט ריק לפני כל תרגיל.

אפשר לעשות אתם הכל והם עדיפות על סניקר לדעתי במיוחד בסקוואט ובהחרמות אולימפיות, דדליפט תעשה יחף / גרביים.
חיפשתי קצת באינטרנט ורושמים שם שlow bar squat ' deadlft הנעליים לא טובות :
ציטוט:
Do You Need Shoes With Heels? Olympic weight lifters wear shoes with heels because these make it easier to hit depth on Olympic lifts like Power Cleans, Olympic Squats, Front Squats, Overhead Squats, ...
However for low bar Squats and Deadlifts, shoes with flat soles are better. If you're serious about Olympic lifting, consider weight lifting shoes like Adidas Adistar or Do-Win. They'll make things easier.

נערך לאחרונה:
דדליפט מומלץ לעשות יחף כי זה מוריד טיפה מהטווח תנועה של התרגיל.
ריפ טוען שהנעליים שלו עזרו לו להפעיל יותר את הקוואדס במשיכה.
ככה שתנסה ותראה

לי עם הנעליים בדדליפט מרגיש כאילו אני עושה HALTING והכתפיים יותר מידי מעבר למוט, אבל אולי כי יש לי עקב 0.75 אינץ'

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית