הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

"זב-ל של אחד הוא אוצר של אחר"

P-a-n-1-c

משתמש משקיע
4,641
4
נק' מוניטין:
2,512
4,641
4
אני הולך לתומי ברחוב , פתאוםםםםםםםם אני קולט 20[!!!!!!!!!!!!!!!!] גיליונות של בלייזר מונחים להם על הרצפה.

ישר קיבלתי הלם עמדתי הסתכלתי על זה כמה שניות, אומר לעצמי פאק!!! its my lucky day! דחפתי הכל לתיק והלכתי עם חיוך של אחרי זיון.

חג שמח לכולם!!!

מה לכל הרוחות מעניין ב"בלייזר"? המגזין הזה שווה לאדם שמת להגיע לפורקן, אבל לא מעז להגיע לשם. אמנם יש אסכולות מזרח-אסיתיות שמעודדות גישה כזאת כלפי מין, אבל אפילו הן מאפשרות שפיכה בשלב מסויים.

• פותח/ת השרשור
קראת את העיתון פעם? או שאתה ניזון משמועות \ דפדפת וראית רק תמונות?

קראת את העיתון פעם? או שאתה ניזון משמועות \ דפדפת וראית רק תמונות?

קראתי את המגזין, אבל הפסקתי בשלב שבו שקלטתי שהם מנסים (והם עדיין מנסים) לצחוק בציניות על כל נושא שבעולם. זה לא אומר שאין שם כותבים רציניים, אבל המגזין עצמו הוא בבחינת מקום להוצאת קיטור, ועדיף בהומור.

אני אוהב הומור, אבל אם אני ארצה לצחוק, אני אקרא את M.A.D. בחורות עירומות הן לא סיבה לעיון בבלייזר, אלא אם כן זה מה שיוצא למעיין לראות בכל רגע נתון בחייו, חחח.

black, בלייזר זה הדבר הכי טוב שקרה לאנושות להפגת שיעמום במקומות עבודה עד הולדת הפייסבוק.

black, בלייזר זה הדבר הכי טוב שקרה לאנושות להפגת שיעמום במקומות עבודה עד הולדת הפייסבוק.

אישי הטוב, אני מציע שתצא מהקונכייה/ קופסה/ מכלאה (תבחר את מה שמתאים לך) שבה נמצאות המחשבות שלך בנושא.

ברוח ליל הסדר אומר, שאם הייתי מאמין שזה היה נכון, הייתי אומר "דיינו".

אתה צודק, אולי שווה לשקול לעשות עוד פעם מיליון סודוקו ותשחצים עד צאת הנשמה.

"בהמה טיבטית" _ _

רמז: משה.

• פותח/ת השרשור
מאור על מה אתה מדבר? זה עיתון גאוני. משלב הכל - כוסיות, בדיחות, ספורט, צבא, מכוניות. יש כתבות ממש מענייינות [לדוג' יש כתבות על סיירות בצבא, על קרבות MMA, על אמני מוסיקה, על ספורטאים ואישים ענקיים], יש הומור בשפע - יש מישהו שלא שמע על חוקי בלייזר? וכל מיני בדיחות והשוואות בין אנשים והמון המון סרקסטיות וכמובן שיש את התכנים עם הבחורות שכן, זה מוסיף. הבת של השכן ופעם בשנה את ה100 נשים היפות ביותר.

בלייזר זה רק בשביל הכוסיות.

תקנה עיתון ב25 שקל בשביל 5-6 תמונות של כוסיות? מצבך לא טוב...

מאור על מה אתה מדבר? זה עיתון גאוני. משלב הכל - כוסיות, בדיחות, ספורט, צבא, מכוניות. יש כתבות ממש מענייינות [לדוג' יש כתבות על סיירות בצבא, על קרבות MMA, על אמני מוסיקה, על ספורטאים ואישים ענקיים], יש הומור בשפע - יש מישהו שלא שמע על חוקי בלייזר? וכל מיני בדיחות והשוואות בין אנשים והמון המון סרקסטיות וכמובן שיש את התכנים עם הבחורות שכן, זה מוסיף. הבת של השכן ופעם בשנה את ה100 נשים היפות ביותר.

נראה לך שאני אקנה בלייזר?

אתה צודק, אולי שווה לשקול לעשות עוד פעם מיליון סודוקו ותשחצים עד צאת הנשמה.

"בהמה טיבטית" _ _

רמז: משה.

חח, לא שאני שולל את הרעיון, אבל זה יעזור רק אם משעמם לך. כמו רבים וטובים, כמי שנחשף למגזינים אחרים (בעיקר אלו הכתובים באנגלית), המגזין המדובר לא מספיק לכלום. כל חומר שהוא מפרסם, זמין באיכות גבוהה יותר במגזין אחר שאני מכיר.

נ.ב. לא ידעתי שמשה הגיע מטיבט 😉.

• פותח/ת השרשור
נראה לך שאני אקנה בלייזר?

תכלאס

חח, לא שאני שולל את הרעיון, אבל זה יעזור רק אם משעמם לך. כמו רבים וטובים, כמי שנחשף למגזינים אחרים (בעיקר אלו הכתובים באנגלית), המגזין המדובר לא מספיק לכלום. כל חומר שהוא מפרסם, זמין באיכות גבוהה יותר במגזין אחר שאני מכיר.

מאור אתה מדבר שטויות. אם זה ככה אז כל כתבה של ספורט - יש עיתון ספורט. כל כתבה על אוכל - יש מגזינים שעוסקים רק באוכל. אופנה - כנ"ל. אז תקנה 70 עיתונים בחודש כי הם מספקים את המאמרים הכי טובים? דווקא הכתבות של בלייזר ברמה די טובה וכתובים בצורה מאוד מאוד מעניינת.

זה פשוט אוסף של מלא נושאים מעניינים, לא סתם הסלוגן שלהם זה "כל מה שמעניין גברים" בתוך עיתון אחד.

למרות שאני נוטה להסכים אתך על איכות המגזין, לדעתי הכתיבה שלו עדיין לוקה בחסר (וזה רק חיסרון אחד). הוא מגזין טוב עבור אלו שחשובים שהוא העילוי (וביחס למצב בעיתונות בארץ, זה לא קשה).

נ.ב. לא ידעתי שמשה הגיע מטיבט 😉.
אתה רק מסתכל על התמונות של המגזינים האלה 🙄
וזה לא תמונות של בחורות או חפצים דוממים 🤯

אתה רק מסתכל על התמונות של המגזינים האלה 🙄
וזה לא תמונות של בחורות או חפצים דוממים 🤯

את ההסתכלות הפשוטה אני משאיר לך 😉.

אוקיי, אם הם לא מציגים תמונות של בחורות או חפצים דוממים (וברוב המקרים זה מה יש), אז מה הם מציגים? אני בספק אם מוצגות תמונות תלת-מימדיות.

• פותח/ת השרשור
למרות שאני נוטה להסכים אתך על איכות המגזין, לדעתי הכתיבה שלו עדיין לוקה בחסר (וזה רק חיסרון אחד). הוא מגזין טוב עבור אלו שחשובים שהוא העילוי (וביחס למצב בעיתונות בארץ, זה לא קשה).

אני לא קונה מגזין כדי להחכים, אני קונה מגזין כי זה מעניין, נחמד, מעביר את הזמן, מצחיק ועוד.
אם הייתי רוצה להחכים הייתי קורא כתבי עת רפואיים או איזה שקר כלשהו

אני הולך לתומי ברחוב , פתאוםםםםםםםם אני קולט 20[!!!!!!!!!!!!!!!!] גיליונות של בלייזר מונחים להם על הרצפה.

ישר קיבלתי הלם עמדתי הסתכלתי על זה כמה שניות, אומר לעצמי פאק!!! its my lucky day! דחפתי הכל לתיק והלכתי עם חיוך של אחרי זיון.

חג שמח לכולם!!!

פשי איזה כיף לך יא זין חח פעם אחרונה שהיה לי בלייזר זה היה בשמירת פטרול שלי , וואללה העביר לי את כל השמירה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית