אני ישמח לדעת למה לא בכבוד?
מפני שלפני זמן לא רב הוא הראה לכולם כמה שהוא משתין עליה בקשת.
לפי הסרטים שהוא מעלה אני מאמין שזה נכון.
אני בוכה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני ישמח לדעת למה לא בכבוד?
לפי הסרטים שהוא מעלה אני מאמין שזה נכון.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני צוחק בקול חחחחחחחחחחחחחחלפי הסרטים שהוא מעלה אני מאמין שזה נכון.
מוניטין:161bd:לפי הסרטים שהוא מעלה אני מאמין שזה נכון.
יאללה מספיק בוא נעשה סיכום
דני עצום! אין קרוב אפילו אליו שם.
גם בר רפאלי לא עשתה צבא....
דני לא "טבעי".
כל הכבוד על הזכייה
למה דרך השתחררות משנה?חבל שבר רפאלי לא השתחררה בדרך שלו 😃
ל1ל תכלסחבל שבר רפאלי לא השתחררה בדרך שלו 😃
מה אתם מזיינים לשכל שהוא לא כבוד למדינה בגלל שהוא לא עושה צבא הבחור לא היה צריך לעשות צבא ואני אומר את זה בתור שרוף מוחלט שהולך לשירות הכי קרבי שיש שדני פשוט לא היה צריך לעשות צבא כי הוא ספורטאי מצטיין לדעתי כמו כל ג'ודאי גייז שהתחרה קצת באירופה ומקבל ספורטאי מצטיין
וסתם להערה היידים של דני בפיגור נוראי הוא חייב לצמצם קצת פערים
למה כל האובססיה הזאת נגד בילדינג? אין לך מה להגיד, לפרגן, ביקורת בונה, משהו מעניין... אז פשוט סתום.אחי, ג'ודאי גייז? בודיבלידרים הולכים בתחתונים במה מול שופטים בנים, כן...וג'ודוקואים הם גייז.
אחי, ג'ודאי גייז? בודיבלידרים הולכים בתחתונים במה מול שופטים בנים, כן...וג'ודוקואים הם גייז.
אז איך אתה מצפה שהם יראו את הרגליים שלהם? דרך מכנס שקוף?אחי, ג'ודאי גייז? בודיבלידרים הולכים בתחתונים במה מול שופטים בנים, כן...וג'ודוקואים הם גייז.
חבל שבר רפאלי לא השתחררה בדרך שלו 😃
אי אי אי יאללה סתום תעמוד לידו ואתה תהיה הליצן.
כל אחד והתחום שלו...
למה כל האובססיה הזאת נגד בילדינג? אין לך מה להגיד, לפרגן, ביקורת בונה, משהו מעניין... אז פשוט סתום.
אתה כאילו מרגיש כזה גבר שאתה משמיץ את דני מאוחרי מקלדת... 😣
מה הקשר? ראית מה כתבתי?אז איך אתה מצפה שהם יראו את הרגליים שלהם? דרך מכנס שקוף?
תגובה של אחד שאין לו מה להגיד כבר מתחילת האשכול.אחי איזה יכולת של הסקת מסקנות מצווינת!! מוניטין!
אחי, אתה אפס. אין לי דרך אחרת להגיד את זה.מה אתם מזיינים לשכל שהוא לא כבוד למדינה בגלל שהוא לא עושה צבא הבחור לא היה צריך לעשות צבא ואני אומר את זה בתור שרוף מוחלט שהולך לשירות הכי קרבי שיש שדני פשוט לא היה צריך לעשות צבא כי הוא ספורטאי מצטיין לדעתי כמו כל ג'ודאי גייז שהתחרה קצת באירופה ומקבל ספורטאי מצטיין
וסתם להערה היידים של דני בפיגור נוראי הוא חייב לצמצם קצת פערים
אחי, אתה אפס. אין לי דרך אחרת להגיד את זה.
אם אתה חושב שבשביל לקבל ספורטאי מצטיין אתה צריך "להתחרות קצת באירופה", אתה חי בסרט.
אתה מזלזל באנשים סופר מוכשרים שנלחמו, במלוא מובן המילה, בשביל לקבל ספורטאי, והרוב המוחץ שלהם אפילו לא קרוב לספורטאי מצטיין או פעיל.
איזה זלזול אתה מביע בהשגת ספורטאי מצטיין... זהו שכנעת אותי סופית. לא רק שאתה קשקשן וחרטטן בכל מה שקשור לאימונים, יותר גרוע מזה. אתה פשוט אפס, נקודה.
מצטער, אתה מגעיל אותי.
אז יש לך חבר שהוא קודם כל ברמה מאוד גבוהה והביא תוצאות מרשימות. בנוסף, הוא או:יש לי חבר שקיבל ספורטאי מצטיין דרך הג'ודו הוא מתאמן 5 פעמים בשבוע ואפילו לא אוכל לפי תפריט יוצא למסיבות ולא מקפיד על לקבל מספיק שעות שינה אני חושב שההשקעה הכי גדולה שלו זה לא לשתות משקאות מתוקים וללכת לאימון 5 פעמים בשבוע זהו זה ומצד שני יש את דני שלא יוצא למסיבות מקפיד על תפריט עובר עינויים במלו מובן המושג מתאמן המון ולא מקבל ספורטאי מצטיין
תגובה של אחד שאין לו מה להגיד כבר מתחילת האשכול.
אתה מנסה להתקבל לצוות המנהלים פה? נראה שאתה ממש מחקה את הסיגנון של אלכס.
ואל תשחק אותה, אין יותר מידי סיבות למה תרצה להשמיץ את דני... ועוד מאוחרי מקלדת.. מעניין מה תאמר אם במקרה תפגוש אותו יום אחד.
ותפסיק לחשוב שכל העלק ירידות העלובות שלך על בילדינג/בילדרים יעשו אותך לאיזה נערץ בפורום (עזוב שבכלל מי שמחפש הערצה בפורומים הוא פשוט מעפן בהגדרה), כי הן לא.
נ.ב. לא ענית על השאלה שלי בכלל.