הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר דני לקח ראשון ביוניברס!

מצב
השרשור נעול
לפי הסרטים שהוא מעלה אני מאמין שזה נכון.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני צוחק בקול חחחחחחחחחחחחחח

כמה שזלזלו בו הוא לא רואה אף אחד בארץ ועכשיו גם בחו"ל..

מה אתם מזיינים לשכל שהוא לא כבוד למדינה בגלל שהוא לא עושה צבא הבחור לא היה צריך לעשות צבא ואני אומר את זה בתור שרוף מוחלט שהולך לשירות הכי קרבי שיש שדני פשוט לא היה צריך לעשות צבא כי הוא ספורטאי מצטיין לדעתי כמו כל ג'ודאי גייז שהתחרה קצת באירופה ומקבל ספורטאי מצטיין

וסתם להערה היידים של דני בפיגור נוראי הוא חייב לצמצם קצת פערים

יאללה מספיק בוא נעשה סיכום
דני עצום! אין קרוב אפילו אליו שם.
גם בר רפאלי לא עשתה צבא....
דני לא "טבעי".
כל הכבוד על הזכייה

חבל שבר רפאלי לא השתחררה בדרך שלו 😃
למה דרך השתחררות משנה?
אם הוא היה יכול להתחתן ולא לעשות צבא הוא גם היה עושה את זה אני בטוח...זה עדיף מלשבת חודשיים-שלוש בכלא.
ואני במקומו לא הייתי שם את הדגל בכלל -למה לו? המדינה מימנה לו משהו?תמכה בו כלכלית או נפשית כדי להגיע לאן שהגיע?..אני בספק אם אפילו סימסו לו בהצלחה..
כל הכבוד לו-הבן אדם תותח וסתם מלא פיות ברגע שזכה ואני מקווה שימשיך להצליח..אני מכיר אישית כמה אנשים שמכירים אותו ואומרים לי שכמות ההשקעה,האהבה וההקרבה שלו לספורט היא מטורפת..אני שמח שהתוצאות בהתאם-שאפו

עריכה: מצטער רק עכשיו הבנתי את הציניות שלך

נערך לאחרונה:
מה אתם מזיינים לשכל שהוא לא כבוד למדינה בגלל שהוא לא עושה צבא הבחור לא היה צריך לעשות צבא ואני אומר את זה בתור שרוף מוחלט שהולך לשירות הכי קרבי שיש שדני פשוט לא היה צריך לעשות צבא כי הוא ספורטאי מצטיין לדעתי כמו כל ג'ודאי גייז שהתחרה קצת באירופה ומקבל ספורטאי מצטיין

אחי, ג'ודאי גייז? בודיבלידרים הולכים בתחתונים במה מול שופטים בנים, כן...וג'ודוקואים הם גייז.

• פותח/ת השרשור
אחי, ג'ודאי גייז? בודיבלידרים הולכים בתחתונים במה מול שופטים בנים, כן...וג'ודוקואים הם גייז.
למה כל האובססיה הזאת נגד בילדינג? אין לך מה להגיד, לפרגן, ביקורת בונה, משהו מעניין... אז פשוט סתום.
אתה כאילו מרגיש כזה גבר שאתה משמיץ את דני מאוחרי מקלדת... 😣

אי אי אי יאללה סתום תעמוד לידו ואתה תהיה הליצן.
כל אחד והתחום שלו...

מה קרה? נפגעת? לא אמרתי כלום על בודיבילדרים שהם הומואים, הוא פשוט קרא לג'ודוקאים הומאים אז זה הצחיק אותי 😛

למה כל האובססיה הזאת נגד בילדינג? אין לך מה להגיד, לפרגן, ביקורת בונה, משהו מעניין... אז פשוט סתום.
אתה כאילו מרגיש כזה גבר שאתה משמיץ את דני מאוחרי מקלדת... 😣

אחי איזה יכולת של הסקת מסקנות מצווינת!! מוניטין!

אז איך אתה מצפה שהם יראו את הרגליים שלהם? דרך מכנס שקוף?
מה הקשר? ראית מה כתבתי?

• פותח/ת השרשור
אחי איזה יכולת של הסקת מסקנות מצווינת!! מוניטין!
תגובה של אחד שאין לו מה להגיד כבר מתחילת האשכול.
אתה מנסה להתקבל לצוות המנהלים פה? נראה שאתה ממש מחקה את הסיגנון של אלכס.
ואל תשחק אותה, אין יותר מידי סיבות למה תרצה להשמיץ את דני... ועוד מאוחרי מקלדת.. מעניין מה תאמר אם במקרה תפגוש אותו יום אחד.

ותפסיק לחשוב שכל העלק ירידות העלובות שלך על בילדינג/בילדרים יעשו אותך לאיזה נערץ בפורום (עזוב שבכלל מי שמחפש הערצה בפורומים הוא פשוט מעפן בהגדרה), כי הן לא.

נ.ב. לא ענית על השאלה שלי בכלל.

אחי, אתה אפס. אין לי דרך אחרת להגיד את זה.
אם אתה חושב שבשביל לקבל ספורטאי מצטיין אתה צריך "להתחרות קצת באירופה", אתה חי בסרט.
אתה מזלזל באנשים סופר מוכשרים שנלחמו, במלוא מובן המילה, בשביל לקבל ספורטאי, והרוב המוחץ שלהם אפילו לא קרוב לספורטאי מצטיין או פעיל.
איזה זלזול אתה מביע בהשגת ספורטאי מצטיין... זהו שכנעת אותי סופית. לא רק שאתה קשקשן וחרטטן בכל מה שקשור לאימונים, יותר גרוע מזה. אתה פשוט אפס, נקודה.
מצטער, אתה מגעיל אותי.

אחי, אתה אפס. אין לי דרך אחרת להגיד את זה.
אם אתה חושב שבשביל לקבל ספורטאי מצטיין אתה צריך "להתחרות קצת באירופה", אתה חי בסרט.
אתה מזלזל באנשים סופר מוכשרים שנלחמו, במלוא מובן המילה, בשביל לקבל ספורטאי, והרוב המוחץ שלהם אפילו לא קרוב לספורטאי מצטיין או פעיל.
איזה זלזול אתה מביע בהשגת ספורטאי מצטיין... זהו שכנעת אותי סופית. לא רק שאתה קשקשן וחרטטן בכל מה שקשור לאימונים, יותר גרוע מזה. אתה פשוט אפס, נקודה.
מצטער, אתה מגעיל אותי.

יש לי חבר שקיבל ספורטאי מצטיין דרך הג'ודו הוא מתאמן 5 פעמים בשבוע ואפילו לא אוכל לפי תפריט יוצא למסיבות ולא מקפיד על לקבל מספיק שעות שינה אני חושב שההשקעה הכי גדולה שלו זה לא לשתות משקאות מתוקים וללכת לאימון 5 פעמים בשבוע זהו זה ומצד שני יש את דני שלא יוצא למסיבות מקפיד על תפריט עובר עינויים במלו מובן המושג מתאמן המון ולא מקבל ספורטאי מצטיין

יש לי חבר שקיבל ספורטאי מצטיין דרך הג'ודו הוא מתאמן 5 פעמים בשבוע ואפילו לא אוכל לפי תפריט יוצא למסיבות ולא מקפיד על לקבל מספיק שעות שינה אני חושב שההשקעה הכי גדולה שלו זה לא לשתות משקאות מתוקים וללכת לאימון 5 פעמים בשבוע זהו זה ומצד שני יש את דני שלא יוצא למסיבות מקפיד על תפריט עובר עינויים במלו מובן המושג מתאמן המון ולא מקבל ספורטאי מצטיין
אז יש לך חבר שהוא קודם כל ברמה מאוד גבוהה והביא תוצאות מרשימות. בנוסף, הוא או:
1. מוכשר בצורה מאוד יוצאת דופן, מה שכנראה נכון.
2. מחרטט אותך בשביל שתחשוב שסעיף 1 נכון.
3. שילוב של שניהם.
4. יש לו קשרים טובים שסייעו לו להשיג ספורטאי, שזו גם אופציה אפשרית בחלק מהמקרים.

תגובה של אחד שאין לו מה להגיד כבר מתחילת האשכול.
אתה מנסה להתקבל לצוות המנהלים פה? נראה שאתה ממש מחקה את הסיגנון של אלכס.
ואל תשחק אותה, אין יותר מידי סיבות למה תרצה להשמיץ את דני... ועוד מאוחרי מקלדת.. מעניין מה תאמר אם במקרה תפגוש אותו יום אחד.

ותפסיק לחשוב שכל העלק ירידות העלובות שלך על בילדינג/בילדרים יעשו אותך לאיזה נערץ בפורום (עזוב שבכלל מי שמחפש הערצה בפורומים הוא פשוט מעפן בהגדרה), כי הן לא.

נ.ב. לא ענית על השאלה שלי בכלל.

איפה לעזעזל השמצתי את דני? לא השמצתי אף אחד, הוא זה שקרה לג'ודוקואים גייז, אבל לפי איך שזה באמת נראה..בודיבילדרים הם יותר...
אבל בגלל שאתה מבוגר ממני, אני מכבד אותך, אבל אתה מדבר שטויות במיץ. ✌️

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית