קודם כל זאת התוכנית המקורית :
תוכנית AB למסהארבע פעמים בשבוע.
.
.
.
.
.
עכשיו יש לי כמה בעיות:
במקום חתירה בבודדות אני שוכב על מיטה בשיפוע עליון כשהבטן והחזה על המיטה ומרים 2 משקולות, אמרו לי שזה בסדר.
בהרחקה לצדדים יש לי בעיה, יד ימין יותר חזקה מיד שמאל, איך אני ממשיך להתאמן עם זה?
במקום כפיפת מרפקים כנגד מוט אפשר לעשות את זה עם דאמבלים? שמרימים אותם ביחד? ובמקום הדאמבלים בפריצ'ר אפשר לעשות אותו דבר רק כשהידיים הפוכות? אני מרגיש את המתיחה יותר טוב ככה וברוב הזמן הפריצ'ר והמוט W תפוסים..
ובקשר לעליה במשקלי עבודה, אני אמור לעלות כל אימון או כל שבוע? וכמה קילו בערך צריך לעלות לשרירים גדולים ולשרירים קטנים כל פעם?
תודה רבה ושבוע טוב 😃
תוכנית AB למסהארבע פעמים בשבוע.
.
.
| אימון A | תרגיל | מספר סטים | טווח חזרות |
| שריר | |||
| חזה | 2 | 6-8 | |
| 2 | 8-10 | ||
| פרפר | 2 | 10-12 | |
| כתפיים | 2 | 6-8 | |
| 2 | 8-10 | ||
| יד אחורית | 2 | 10-12 |
.
| אימון B | תרגיל | מספר סטים | טווח חזרות |
| שריר | |||
| גב | 3 | 6-8 | |
| 3 | 6-8 | ||
| 2 | 10-12 | ||
| רגליים | | 3 | 6-8 |
| 2 | 10-12 | ||
| יד- קדמית | | 2 | 10-12 |
| 2 | 10-12 | ||
| גו | 2 | 15 | |
| בטן | כפיפות בטן | 2 | 15 |
עכשיו יש לי כמה בעיות:
במקום חתירה בבודדות אני שוכב על מיטה בשיפוע עליון כשהבטן והחזה על המיטה ומרים 2 משקולות, אמרו לי שזה בסדר.
בהרחקה לצדדים יש לי בעיה, יד ימין יותר חזקה מיד שמאל, איך אני ממשיך להתאמן עם זה?
במקום כפיפת מרפקים כנגד מוט אפשר לעשות את זה עם דאמבלים? שמרימים אותם ביחד? ובמקום הדאמבלים בפריצ'ר אפשר לעשות אותו דבר רק כשהידיים הפוכות? אני מרגיש את המתיחה יותר טוב ככה וברוב הזמן הפריצ'ר והמוט W תפוסים..
ובקשר לעליה במשקלי עבודה, אני אמור לעלות כל אימון או כל שבוע? וכמה קילו בערך צריך לעלות לשרירים גדולים ולשרירים קטנים כל פעם?
תודה רבה ושבוע טוב 😃