הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיה עם תרגילים בתוכנית AB

orel_v

משתמש מתחיל
176
2
נק' מוניטין:
2
176
2
קודם כל זאת התוכנית המקורית :
תוכנית AB למסהארבע פעמים בשבוע.
.
.
אימון A​
תרגיל​
מספר סטים​
טווח חזרות​
שריר​
חזה​
2​
6-8​
2​
8-10​
2​
10-12​
כתפיים​
2​
6-8​
2​
8-10​
יד אחורית​
2​
10-12​
.
.
אימון B​
תרגיל​
מספר סטים​
טווח חזרות​
שריר​
גב​
3​
6-8​
3​
6-8​
2​
10-12​
רגליים​
3​
6-8​
2​
10-12​
יד- קדמית​
2​
10-12​
2​
10-12​
גו​
2​
15​
בטן​
כפיפות בטן​
2​
15​
.

עכשיו יש לי כמה בעיות:
במקום חתירה בבודדות אני שוכב על מיטה בשיפוע עליון כשהבטן והחזה על המיטה ומרים 2 משקולות, אמרו לי שזה בסדר.
בהרחקה לצדדים יש לי בעיה, יד ימין יותר חזקה מיד שמאל, איך אני ממשיך להתאמן עם זה?
במקום כפיפת מרפקים כנגד מוט אפשר לעשות את זה עם דאמבלים? שמרימים אותם ביחד? ובמקום הדאמבלים בפריצ'ר אפשר לעשות אותו דבר רק כשהידיים הפוכות? אני מרגיש את המתיחה יותר טוב ככה וברוב הזמן הפריצ'ר והמוט W תפוסים..
ובקשר לעליה במשקלי עבודה, אני אמור לעלות כל אימון או כל שבוע? וכמה קילו בערך צריך לעלות לשרירים גדולים ולשרירים קטנים כל פעם?
תודה רבה ושבוע טוב 😃

בהרחקה לצדדים - תלך לפי היד החלשה, או שתוותר על התרגיל הזה.
כפיפות מרפקים - אין בעיה. כל הוריאציות השונות זה פשוט התעסקות בקקה.
משקלי עבודה - תשתדל להעלות כל אימון בתרגילים המרכזיים. גם פעם בשבוע זה בסדר. בתרגילים המבודדים זה לא ממש ריאלי. ברגליים - סקוואט/לג פרס/דדליפט אתה יכול להעלות בהתחלה 5 ק"ג כל פעם ואח"כ לחתוך ל-2.5. בכל השאר 2.5.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובה המהירה..
במקום הרחקה לצדדים יש תרגיל אחר לכתפיים שאפשר לעשות? ואם כן כמה סטים וחזרות?

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובה המהירה..
במקום הרחקה לצדדים יש תרגיל אחר לכתפיים שאפשר לעשות? ואם כן כמה סטים וחזרות?
מקפיץ.. ועוד שאלה, לפני אימון צריך לאכול פחמימות, אפשר להוסיף גם חלבון? נגיד ואני אוכל אותה כמות של פחמימות עם או בלי חלבון.

תעשה רק פרס/לחיצה לכתפיים, זה מספיק. כן, אפשר להוסיף חלבון. לא משנה התזמון ביחס לאימון, מה שמשנה זה הערכים בסוף היום.

Back
למעלה תחתית