הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כתבה שמתפרסמת בYNET - סוחרים בסטרואידים במכוני הכושר

""התאכזבתי, האשמתי את הגנטיקה והאמנתי שאין לי דרך לשנות את המצב הקיים. הייתי מסתכל על החבר'ה ה'מנופחים' במכון. זה ביאס אותי לדעת שאנחנו מתאמנים כמעט אותו דבר והם נראים כמו מתאבקים ועליי לא רואים כלום.
"התחלתי להתקרב אליהם ויצרתי קשר עם בחור שמייבא ומוכר סטרואידים. אני זוכר שבפעם הראשונה שנפגשתי איתו חשבתי שהוא כמו בית מרקחת נייד עם כמות הכדורים שהיו לו. מאז שהתחלתי להשתמש, הגוף שלי התחיל להתנפח ולהיראות כמו שתמיד חלמתי שייראה. הבעיה היחידה היא שבגלל תרכיב החומרים, אם אפסיק לקחת אותם ולהתאמן, הגוף שלי יחזור במהירות למצבו הקודם, לכן צריך להקפיד על מחזוריות מסודרת של לקיחת כדורים כדי לא לפגוע בבריאות או בחזות החיצונית של הגוף".

מה זה הטימטום הזה???😣😣

אחי הם טבעיים
כל אחד שם ילד פלא, מטר 50 כל אחד מהם אבל גנים של ויקינגי. רק גנים משובחים מאמא ואבא.

אחי הם טבעיים
כל אחד שם ילד פלא, מטר 50 כל אחד מהם אבל גנים של ויקינגי. רק גנים משובחים מאמא ואבא.
אבל אבל מישהו שאני מכיר שהוא מבין אמר לי שהוא ראה דברים לא טבעיים אצלהםםם!!!!!!!!!

ילדים בני בני 15 עושים סייקלים <😲?? לי זה חדש מאוד , חברים שלי מפחדים להשתמש באבקת חלבון...

אם אתם מדברים על האתר השני אז הוא אמר שאין אחד בתחרות שלא משתמש או משהו כזה.
לא הייתי תופס אותו במילה על זה.
למרות שאני מהמר שדני נותן להם משהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית