הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS כעבור 8-9 חודש

dagoss

משתמש מתחיל
121
0
נק' מוניטין:
0
121
0
קראתי על התכנית SS וכתוב בה שהיא מתאימה למתאמנים מתחילים, עכשיו אני כבר 8-9 חודש בחדר כושר ותכנית מסוג AB, האם היא תיהיה אפקטיבית למישהו שמתאמן בזמן שלי?

אתה מתאמן מתחיל כל עוד לא הגעת למשקלים מכובדים, ואתה לא יכול להמשיך לעלות במשקלים מאימון לאימון.

לפי מה יודעים את סוג המתאמן? איך אתה יודע שאני מתאמן מתחיל? הרי אני 8-9 חודש מתאמן.ץ
כי מתאמן מתחיל יכול לעלות משקל מאימון לאימון, ואין בני אדם בלי מגבלויות שמסיימים את השלב של המתאמן מתחיל במשקלים כ''כ נמוכים

• פותח/ת השרשור
קבלת תשובה, קדימה לעבודה.

אוקי תודה רבה לכולם, אבל מה קורה ואם נגיד אחרי בערך 3-4 שבועות אני מתחיל להיתקע במשקלי עבודה? פשוט להמשיך כרגיל עד שאני יעלה או להוריד במשקל?

אוקי תודה רבה לכולם, אבל מה קורה ואם נגיד אחרי בערך 3-4 שבועות אני מתחיל להיתקע במשקלי עבודה? פשוט להמשיך כרגיל עד שאני יעלה או להוריד במשקל?
מתחילים את התכנית בריסט - מורידים 20 אחוז מהמשקל עבודה שלך , אם אתה נתקע אחרי 3 שבועות סימן שאתה לא אוכל מספיק ,לא יושן מספיק , טכניקה לא טובה , תרגילי עזר מיותרים . בהצלחה !
ברגע שאתה נתקע למרות שהכל בסדר ואתה בטוח שאתה עושה הכל נכון ועשית 3 אימונים כבר עם אותו משקל בתרגיל ולא מצליח להעלות אז עושים ריסט בתרגיל ומורידים 10 אחוז וממשיכים משם אחרי כמה ריסטים בתכנית ומשקלי עבודה מכובדים אתה ממצה את היכולת להתקדם מאימון לאימון ועובר להתקדמות שבועית כמו הלינארית או טקסס . בהצלחה !

• פותח/ת השרשור
מתחילים את התכנית בריסט - מורידים 20 אחוז מהמשקל עבודה שלך , אם אתה נתקע אחרי 3 שבועות סימן שאתה לא אוכל מספיק ,לא יושן מספיק , טכניקה לא טובה , תרגילי עזר מיותרים . בהצלחה !
ברגע שאתה נתקע למרות שהכל בסדר ואתה בטוח שאתה עושה הכל נכון ועשית 3 אימונים כבר עם אותו משקל בתרגיל ולא מצליח להעלות אז עושים ריסט בתרגיל ומורידים 10 אחוז וממשיכים משם אחרי כמה ריסטים בתכנית ומשקלי עבודה מכובדים אתה ממצה את היכולת להתקדם מאימון לאימון ועובר להתקדמות שבועית כמו הלינארית או טקסס . בהצלחה !

אז כדאי להתחיל את SS ביום חמישי הזה או יום ראשון בתחילת שבוע?

אז כדאי להתחיל את SS ביום חמישי הזה או יום ראשון בתחילת שבוע?
ביום חמישי הזה , הקטע זה שיהיה לפחות יום מנוחה בין כל אימון יש מצב שיהיה שבוע של ABA ושבוע של BAB זה לא לפי סדר של ימים אני למשל יוצא לי הרבה לעשות את זה שבת - שני - חמישי

• פותח/ת השרשור
ביום חמישי הזה , הקטע זה שיהיה לפחות יום מנוחה בין כל אימון יש מצב שיהיה שבוע של ABA ושבוע של BAB זה לא לפי סדר של ימים אני למשל יוצא לי הרבה לעשות את זה שבת - שני - חמישי

כדי להתקדם במשקלי עבודה בSS חייבים להעלות במשקל גוף? או שאפשר להישאר על אותו משקל גוף לתקופה מסוימת ועדיין להעלות במשקלי עבודה ברצינות?

נערך לאחרונה:
כדי להתקדם במשקלי עבודה בSS חייבים להעלות במשקל גוף? או שאפשר להישאר על אותו משקל גוף לתקופה מסוימת ועדיין להעלות במשקלי עבודה ברצינות?
בSS אתה חייב לאכול הרבה בשביל להצליח לעלות משקלי עבודה, או לפחות במאזן קלורי חיובי, ואם אתה עושה את זה אז אתה עולה במשקל גוף...רק ככה זה עובד.
אי אפשר לעלות משקלי עבודה ברצינות כשאתה על נייטראלי\חיובי (אלא אם כן הסקווט שלך הוא איזה 50 קילו). קיצר תאכל בהתחלה איזה +200-300 קלוריות ותעלה לפי הצורך (כשהמשקלים מתחילים להיות ממש כבדים).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית