הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש ב טריפטורלין

YOSSI1711

משתמש מתחיל
149
2
נק' מוניטין:
3
149
2
קראתי שיש כמה סוגים של טריפטורלין
וראיתי שיש את ה 0.1 7 אמפולות שהוא הכי זול
אם מישהו השתמש עם התרופה הזאת אשמח לדעת איזה ואיך השימוש כי לא מופיע בנעוצים

קראתי שיש כמה סוגים של טריפטורלין
וראיתי שיש את ה 0.1 7 אמפולות שהוא הכי זול
אם מישהו השתמש עם התרופה הזאת אשמח לדעת איזה ואיך השימוש כי לא מופיע בנעוצים

השתמשתי בדקפפטיל 0.1 זה מגיע מוכן כבר במזרקים לא צריך לערבב כלום וכן זה 7 יחידות בקופסא.
זה מה שכתבת זה מה שאתה צריך.
מזריקים בבטן אחרי שכול האסטרים מתפנים (לאחר הזריקה יש תחושת מחנק בגרון למשך דקה שתיים אל תלחץ מזה)
התרופה מצריכה קירור תמידי
בהצלחה אחי

• פותח/ת השרשור
תודה אחי
כל כמה זמן מזריקים בין אמפולה לאמפולה ?
ואת כל ה 7 מזריקים לבטן עם אמזרק אינסולין להבנתי

תודה אחי

תיזהר עם הזריקה הזאת, היא מאוד חזקה שים לב :
את הדקהפפטיל לוקחים אך ורק במינון של 0.1 שזה בעצם שווה ל 100 מיקרוגרם, אחרי שכל האנדרוגנים יצאו מהגוף, לדוגמא : אם לקחת בסייקל בולדנון אז רק אחרי שלושה שבועות לפחות מהזריקה האחרונה יש להתחיל עם ה PCT.
ובאותו יום גם מתחילים את הכלומיד והנובלדקס לפי הפרוטוקול המקובל של 100/100/50/50 ו 40/40/20/20
אין לקחת יותר מזה, ואין לעבור את ה 4 זריקות בשנה.

תיזהר עם הזריקה הזאת, היא מאוד חזקה שים לב :
את הדקהפפטיל לוקחים אך ורק במינון של 0.1 שזה בעצם שווה ל 100 מיקרוגרם, אחרי שכל האנדרוגנים יצאו מהגוף, לדוגמא : אם לקחת בסייקל בולדנון אז רק אחרי שלושה שבועות לפחות מהזריקה האחרונה יש להתחיל עם ה PCT.
ובאותו יום גם מתחילים את הכלומיד והנובלדקס לפי הפרוטוקול המקובל של 100/100/50/50 ו 40/40/20/20
אין לקחת יותר מזה, ואין לעבור את ה 4 זריקות בשנה.
תיקון טעות. עם הוא לקח בולדנון והוא יזריק דקהפפטיל לאחר 4 שבועות זה לא יעזור לו בכלום. לאחר 4 שבועות של צריכת בולדנון עדיין יש בולדנון במחזור הדם.
ןיש לקחת אך ורק !!!!!!!!!!!!! 100מקג (0.1) ולא יותר!!!!

• פותח/ת השרשור
תיקון טעות. עם הוא לקח בולדנון והוא יזריק דקהפפטיל לאחר 4 שבועות זה לא יעזור לו בכלום. לאחר 4 שבועות של צריכת בולדנון עדיין יש בולדנון במחזור הדם.
ןיש לקחת אך ורק !!!!!!!!!!!!! 100מקג (0.1) ולא יותר!!!!
אוקיי , אז מתי הבולדנון יוצא ממחזור הדם?
וזה תקף גם על פיסיטי ? או רק על טריפטורלין?

נערך לאחרונה:
מצטרף לשאלתו של יוסי:
מתי הבולדנון יוצא ממחזור הדם?
והאם זה תקף גם עם PCT "רגיל" (כלומיד והנובלדקס).

ומוסיף שאלה:
כדי לזרז את ההתאוששות ולא לחכות חודש ויותר עד שמתחילים עם הדקהפפטיל האם אפשר לבצע פרוטוקול כזה:
אני יוצא מנקודת הנחה כי אפשר להתחיל בכלומיד ונובלדקס כשבועיים אחרי הזריקה האחרונה של הבולדנון
אז אחרי שבועיים מתחיל בפרוטוקול הרגיל של כלומיד 100/100/50/50 ונובלדקס 40/40/20/20
אחרי שהפרוטוקול הזה הסתיים ,עבר כבר חודש וחצי מהזריקה האחרונה של הבולדנון , אז עכשיו אחרי חודש וחצי לקחת את זריקת הדקהפפטיל.
כך בעצם אני מזרז את ההתאוששות ולא צריך לחכות חודש וחצי עד שאוכל להתחיל עם ה PCT .

האם יש היגיון בזה?

תודה אחי

זריקה אחת פר PCT
דקפפטיל מגיע מוכן במזרק
החברה השניה נראה לי צריך להכין ולשאוב למזרק אינסולין
יש לך בכלל כיוון להשיג את זה? זה לא כ"כ פשוט מנסיון
אתה צריך את זה מבית מרקחת ולא מדילר כי הקירור חשוב פה כמו GH
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
זריקה אחת פר PCT
דקפפטיל מגיע מוכן במזרק
החברה השניה נראה לי צריך להכין ולשאוב למזרק אינסולין
יש לך בכלל כיוון להשיג את זה? זה לא כ"כ פשוט מנסיון
בהצלחה
כן אחי יש לי כיוון תודה ..

אוקיי , אז מתי הבולדנון יוצא ממחזור הדם?
וזה תקף גם על פיסיטי ? או רק על טריפטורלין?
להלן הסבר קצר. נניח ולקחת למשך כל הסייקל 500 מג בולדנון. הגעת לזריקה האחרונה. יש לך בדם כ 500מג בולדנון האסטר שלו הוא בסביבות 14-15 יום. זאת אומרת שלאר שבועיים יש לך במחזור הדם 250מג ולאר עוד שבועיים 125 מג ולאחר עוד שבועיים 75מג וכך הלאה תעשה חשבון לבד! בגלל זה אני לא אוהב אסטרים ארוכים לוקח להם המון זמן לצאת ממחזור הדם עד שאפשר להתחיל ב PCT. אם תקח דקהפפטיל כאשר יש לך עדיין אנדרוגניים במחזר הדם אתה כאילו ירית כדור סרק. וסת יתקבל איתות חזק למוח להתחיל להפריש LH ו FSH אבל ציר ה HTPA לא יתאושש. כמו יש לקחת בחשבון שציר ה HTPA הוא כמו מאזניים זה לא כמו מתג חשמלי on\off מקווה שההסבר שלי ברור! זה תקף ל PCT בכלליות

מצטרף לשאלתו של יוסי:
מתי הבולדנון יוצא ממחזור הדם?
והאם זה תקף גם עם PCT "רגיל" (כלומיד והנובלדקס).

ומוסיף שאלה:
כדי לזרז את ההתאוששות ולא לחכות חודש ויותר עד שמתחילים עם הדקהפפטיל האם אפשר לבצע פרוטוקול כזה:
אני יוצא מנקודת הנחה כי אפשר להתחיל בכלומיד ונובלדקס כשבועיים אחרי הזריקה האחרונה של הבולדנון
אז אחרי שבועיים מתחיל בפרוטוקול הרגיל של כלומיד 100/100/50/50 ונובלדקס 40/40/20/20
אחרי שהפרוטוקול הזה הסתיים ,עבר כבר חודש וחצי מהזריקה האחרונה של הבולדנון , אז עכשיו אחרי חודש וחצי לקחת את זריקת הדקהפפטיל.
כך בעצם אני מזרז את ההתאוששות ולא צריך לחכות חודש וחצי עד שאוכל להתחיל עם ה PCT .

האם יש היגיון בזה?
תקרא מה שתכתבתי למעלה הלוואי והגוף היה עובד כמו שכתבת. לצערי זה לא המצב

עדיין לא ענו לו על
ואת כל ה 7 מזריקים לבטן עם המזרק אינסולין להבנתי
וזה מעניין
@eranjos ולמה אתה מתכוון שהקירור חשוב כמו לGH ?
שזה מתקלקל ומסוכן להזריק כשהוא מקולקל ?

וואי לא שמתי לב שזה מ2012

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית