ייעוץ חיטוב אחרי SS

RubricalTwo

משתמש מתחיל
139
0
נק' מוניטין:
-20
139
0
שלום אני כבר כמעט חודש בחיטוב עם הלינארית של ביל ירדתי עד עכשיו כ5 ק"ג. נתונים הם גובה 1.72 משקל התחלה ~72.5 משקל נוכחי 67.1. אני לא חושב שירדתי במשקלי עבודה לפי מה שאני רואה אני צורך כל יום לפחות 1500 קלוריות(מתוכם לפחות פי 2 גרם חלבון ממשקל גוף) כי אני גם מאוד פעיל. בקיצור אני לא כל כך רואה ירידה גדולה באחוז שומן בגוף בעיקר בבטן מה נראה לכם הבעיה?
תודה לעונים .

נערך לאחרונה:
אצל רוב הגברים המקום האחרון שיירד ממנו השומן זה הבטן.
דבר שני לפי הגובה והמשקל שלך זה לא נראה שיש לך כול כך מה לחטב, אתה תסיים שלד.
תיהיה שחיף עם קוביות, אם זה מה שאתה רוצה, בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
תאמין לי יש מה לחטב אבל בהחלט יש לי מסת שריר נחמדה.. בקיצור אני עוד שבועיים בכל מקרה מסיים תחיטוב לא משנה באיזה מצב אולי בנתיים טיפים איך להפוך את השבועיים האלה ליותר יעילים ?

זה לא חיטוב, זה חיטובון facepalm
יש תקיעה במשקל גוף? ניסית העמסות?
ואני ממליץ לך להמשיך עוד קצת את החיטוב, אתה אמור להתחיל לשבור שיאים מעכשיו..

• פותח/ת השרשור
תקיעה במשקל גוף אין בכלל אפילו אני מרגיש שאני יורד האמתי מהר אם זה קצב טוב (?). גם אני עכשיו בערך במשקלים שסיימתי איתם SS אז סבבה אבל זה קשה לי לא נראלי אני יעלה הרבה במשקלים אם זה בסדר(כאילו אמור להיות ככה).
בקיצור היה לי עכשיו אימון הסברתי למאמן שלי את המצב הוא אמר להעלות את הצריכה הקלורית לעבור לאימוני FBW הרבה חזרות 3-4 פעמים בשבוע ריצה.. מה אומרים?
עוד משהו אני רוצה לעבור אחרי זה לטקסס אם זה בסדר שיהיה לי דדליפט פי 2 ממשקל גוף וסקוואט פי 1.5-1.6?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
12-13 אני יודע זה לא הרבה אבל במסה אני מתכנן להעלות הרבה אז צריך להתכונן שאני לא אראה כמו קציצה ..

תאמין לי יש מה לחטב אבל בהחלט יש לי מסת שריר נחמדה.. בקיצור אני עוד שבועיים בכל מקרה מסיים תחיטוב לא משנה באיזה מצב אולי בנתיים טיפים איך להפוך את השבועיים האלה ליותר יעילים ?

אני 178 ס"מ במשקל 75 קילו עם 12-13% ואני נחשב שלד.
אתה סופר שלד =0

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שהגזמתי 12 אולי 13-14 כי אפשר לתפוס קצת אמנם רואים לי קצת קוביות אבל אני רוצה עוד קצת נגיד בידיים אין ורידים לא שזה המטרה שלי אני רוצה להגיע בערך ל10 אחוז אבל אני לא ארד עוד יותר מ3 קילו~.. גם מה אני לא רוצה כרס אני בחיים לא אגיע לממש כרס בתקופת מסה אולי אתם אומרים שאני אידיוט אבל זה סתם מבאס שיש כרס.. גם בSS האמתי לא העלתי מלא בשומן למרות שאמורים אני שומר מאוד על תזונה וגם יכול להיות גנטיקה טובה 😉 בקיצור רשמתי למעלה כמה שאלות אני אשמח אם תענו לי. תודה רבה בכל מקרה:)

מבחינת מראה, באופן חד משמעי, זה אף פעם לא יראה כמו שאתה רוצה שזה יראה במשקל הנוכחי, אולי כשתשקול 10 קילו יותר, אבל גם ספק. תעלה ל90 תוך כדי SS ואז אם אתה רוצה תחטב לאיזור ה80 ותראה מה קורה. אתה מתעסק בורידים וקקי כשאתה super underweight.

מבחינת מראה, באופן חד משמעי, זה אף פעם לא יראה כמו שאתה רוצה שזה יראה במשקל הנוכחי, אולי כשתשקול 10 קילו יותר, אבל גם ספק. תעלה ל90 תוך כדי SS ואז אם אתה רוצה תחטב לאיזור ה80 ותראה מה קורה. אתה מתעסק בורידים וקקי כשאתה super underweight.

לא 90
אני מציע לו לעשות מסה עד איזה 80-85 מקסימום בערך 20-22 אחוז שומן - ואז חיטוב......לדעתי זה הכי טוב....

• פותח/ת השרשור
חברים אל תשכחו שאני די נמוך 90 קי לו עליי זה 25 אחוז שומן .. בכל מקרה אני בחנוכה מסיים חיטוב ומתחיל טקסס תענו לי על השאלות שרשמתי למעלה בבקשה הנה תזכורת
תקיעה במשקל גוף אין בכלל אפילו אני מרגיש שאני יורד האמתי מהר אם זה קצב טוב (?). גם אני עכשיו בערך במשקלים שסיימתי איתם SS אז סבבה אבל זה קשה לי לא נראלי אני יעלה הרבה במשקלים אם זה בסדר(כאילו אמור להיות ככה).
בקיצור היה לי עכשיו אימון הסברתי למאמן שלי את המצב הוא אמר להעלות את הצריכה הקלורית לעבור לאימוני FBW הרבה חזרות 3-4 פעמים בשבוע ריצה.. מה אומרים?
עוד משהו אני רוצה לעבור אחרי זה לטקסס אם זה בסדר שיהיה לי דדליפט פי 2 ממשקל גוף וסקוואט פי 1.5-1.6?
אה ועוד משהו המטרה שלי היא לא להפוך לבילדר ענק או פאוורליפטר המטרה היא בערך להישאר על 70-75 קילו עם אחוז שומן נמוך אז בבקשה יש אנשים גם שלא רוצים להיות מקרר לא להתחיל עם רמות משקל וכו..

נערך לאחרונה:
צר לי להגיד לך, אדם ששוקל 75 קילו, ב1.72, על אחוז שומן נמוך, הוא שחיפון, בלי הרבה מסת שריר.

• פותח/ת השרשור
שוב אני אומר קודם כל זו מסה ראשונה שלי אני לא מצפה להיות עכשיו ברמה מקצועית. דבר שני ביחס למי רוני קולמן או
8839721d9e6ddce7bc125e480824940d.fb42d848ac7e10246b17addc5fef7788.jpg

חוץ מזה אל המשקל שלי אני יכול פי 2 דדליפט ופי 1.5 סקוואט ממשקל גוף וזה בערך טוב לסיום חיטוב אחרי SS (?). ואם אני יכול לעבור במצב הנוכחי לטקסס?

צר לי להגיד לך, אדם ששוקל 75 קילו, ב1.72, על אחוז שומן נמוך, הוא שחיפון, בלי הרבה מסת שריר.

אל תגזים.. אני 1.72-1.71 ו-75 קילו עם אחוז שומן נמוך זה לא "שחיפון" בגובה שלי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חוץ מזה עם המשקל שלי אני יכול פי 2 דדליפט ופי 1.5 סקוואט ממשקל גוף וזה בערך טוב לסיום חיטוב אחרי SS (?). ואם אני יכול לעבור במצב הנוכחי לטקסס?

בבבקשה תענו לי זה השאלה האחרונה שלי אני שואל אותה כבר 3 פעמים זה חשוב לי תודה .

• פותח/ת השרשור
עוד משהו שמתי לב שהלינארית של ביל סטאר לחיטוב שהביאו לי והתוכנית MADCOW גם שלו הם אותו הדבר מישהו יכול הסביר לי מה כמה למה? ואלי אני סתם טיפש:s49:

עוד משהו שמתי לב שהלינארית של ביל סטאר לחיטוב שהביאו לי והתוכנית MADCOW גם שלו הם אותו הדבר מישהו יכול הסביר לי מה כמה למה? ואלי אני סתם טיפש:s49:
זאת אותה תוכנית, הלינארית מתומצת, הMADCOW מורחב.
תתייחס לך כאותו דבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית