עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה חושב שגם לי כדאי להתחיל LB למרות שאני לא יודע איך עושים (אני לא חושב שזה ממש שונה מHB קודם כשהייתי עושה HB וחשבתי שזה LB בפורום ובפורום של ריפטו אמרו שאני עושה טוב)
ואיך להתחיל עם המשקלים בLB ?
הלג פרס משמש כתרגיל עזר? דרך אגב, סתם כי זה מעניין אותי, מאיזה רמה בערך ממליצים למתאמן לשלב את הלג פרס? גם בכיוון של ליפטינג או רק בילדינג? תודה מראש 😃עצימות תחתון:
LB סקוואט: 140X3. וואו, לא האמנתי איזו קלילות. RPE7. ה-דוקטור 193ek
דדליפט: 155X3. RPE8
לג פרס: 176X3X10. RPE7
הרמות רגליים: BWX3X15. RPE7.
משקולנות: קצת פאוורקלינים עד 70. יותר מדי ליצנים באזור שלי.
אז כנראה שאני לא אשלב חחחח, בכל מקרה, מה ההצדקות לשימוש במכונות. הרי אתה מסכים איתי ש99 מהמכונות אינם טובות. מתי אני אוכל לזהות מכונה טוב שעונה לצרכים שלי(בינתיים פאוורליפטינג, ככה שאני מאמין שאין צורך כי אני מתאמן מתחיל)אבל לדוגמא חבר שמתאמן כ2 ועובד נגיד עם מכונת אוננות לכתפיים ולהסביר לו מה לא טוב בה.כן, הלג פרס משמש כתרגיל עזר. אפשר בהחלט להשתמש בו גם בליפטינג. הריפטואיסטים מוזמנים לחשוב שזה גיי, פחות עומס בשבילי על המכשיר.
משלב המתאמן הבינוני אפשר לחשוב על לשלב אותו.
אוקיי תודה רבה על המהנה אבקכוכבים!בשביל מתחיל אין סיבה להשתמש במכונות - הן מקבעות דפוס מוטורי לא נכון (למשל ללחוץ כתפיים רק למעלה בלי לדחוף את האגן ולהיכנס מתחת למוט כמו שצריך לעשות בפרס), טווח תנועה מקובע, וללא עבודת "מייצבים". גם אין כמעט carry-over בין המכונות לבין התנועה שהן אמורות לחקות (למשל לג פרס וסקוואט, כי הרגליים אולי התחזקו, אבל הגב והבטן נשארו חלשים).
רוב המכונות מיותרות, אבל לג פרס זה פחות או יותר התרגיל היחיד שבו אתה יכול להפעיל את הרגליים בלי שזוקפי הגב יהיו החוליה החלשה. זה מאמר לא רע לגביו:http://www.t-nation.com/free_online_article/most_recent/is_the_leg_press_worthless.
עוד דוגמאות למכונות שיכולות להיות יעילות אלה מכונות לפשיטות גו, וכפיפות ברכיים (זה פחות או יותר התרגיל היחיד שבו אתה תעבוד על החיבורים של ההאמסטרינגס בברך, ולא באגן כמו בסקוואט, דדליפט, וכו').
בכל מקרה, גם בשלב הבינוני אתה יכול לעבורכברת דרך ארוכה בלי להתחיל להתעסק עם מכונות.
ריפטו סטייללג פרס זה גיי.
מכונות זה לזונות.