הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

המסע להיות בהמה - לוג טקסס

אתה חושב שגם לי כדאי להתחיל LB למרות שאני לא יודע איך עושים (אני לא חושב שזה ממש שונה מHB קודם כשהייתי עושה HB וחשבתי שזה LB בפורום ובפורום של ריפטו אמרו שאני עושה טוב)
ואיך להתחיל עם המשקלים בLB ?

אתה חושב שגם לי כדאי להתחיל LB למרות שאני לא יודע איך עושים (אני לא חושב שזה ממש שונה מHB קודם כשהייתי עושה HB וחשבתי שזה LB בפורום ובפורום של ריפטו אמרו שאני עושה טוב)
ואיך להתחיל עם המשקלים בLB ?

אם אתה מתכוון להתחרות, אז תלמד את הטכניקה, ותראה אם אתה מרים יותר משקל (זה ממש לא מחייב שמרימים יותר משקל ב-LB מאשר ב-HB, בשביל להבין כמה ריפטו קשקשן גם לגבי זה, אני ממליץ לקרוא את הספר של ג'יימי לואיס destroy the opposition שבו הוא מנתח טכניקות של אלופי עולם. המסקנה היא שאין ממש חוקים. נכון להיום הסקוואט הכי כבד שהורם RAW ללא רצועות ברכיים זה מה שאושר העלה לכאן, HB של ריי ויליאמס עם 400 רשמי, ו-410 שנפסל כי הוא לא חיכה ל"ראק"). אם אין לך כוונה להתחרות, תרגיש חופשי להמשיך עם HB, בלי לחשוב שאתה מפסיד יותר מדי. גם אם אתה מרים יותר משקל ב-LB, זה בעיקר מהסיבה הפשוטה שאתה מקצר טווח תנועה. גם פאוורליפטרים רבים וטובים כמו אד קואן וד"ר סקוואט היו מתאמנים עם HB למטרות התחזקות, והיו מחליפים ל-LB רק כדי להרים יותר משקל בתחרות.

אני מתכונן להתחרות בדימונה
איך אני יכול לבדוק אם אני מרים יותר ? פשוט לשים יותר משקל ולראות איך הולך ?
ואם כבר אני פה אני חוזר אחרי הפסקה של 3 שבועות בגלל שבר באגודל איך לחזור לעצמי ואיך להמשיך עם הדדליפט מהחזרה ?

קודם תשתלט על הטכניקה, הדפוס המוטורי מעט שונה וכנראה שתצטרך לפתח גם את הגמישות בשורש כף היד ובכתפיים (אם כי ראיתי שאתה עושה פרונט סקוואט, אז לא רואה ממש בעיה). אחרי שהטכניקה לפחות סבירה, ולא עם 60 ק"ג, אלא גם עם משקלים שכבדים לך, אז תראה איפה אתה מרים יותר משקל.
לגבי האגודל, אני לא יכול לקחת עליך אחריות. ממליץ שתתייעץ עם רופא.

אוקיי תודה רבה
איך להתחיל לחזור לעצמי בשאר התרגילים ? ריסט ולהתקדם כרגיל משם או לחפש את המשקלים המקסימליים החדשים שלי ומשם ריסט ?

ריסט, ומשם כרגיל. נפח עליון:
בנץ' (עצירה): 80X3X5. RPE7
פרס: 55X3X5. RPE7 סט אחרון היה RPE10 כי בקושי נחתי.
מתח: 16.5X3X5. RPE8
מסור: 34X3X10. RPE8

סדנת כוח עם מייק (מנהל הפורום בתפוז, הלכתי כדי ללמוד ולתקן את טכניקת הקלין שלי):
LB סקוואט עד 142.5.
קלין עד 80, 85F. כבר לא היה כוח...אימון שלישי ביומיים. בכל מקרה, מקווה תוך כמה שבועות לנקות 100+.

נערך לאחרונה:
עצימות תחתון:
LB סקוואט: 135X3. RPE8.
דדליפט: 150X3.
לג פרס: 156X3X10.
הרמות רגליים מתלייה: BWX3X10.
פאוורקלינים עד 70, קצת משחקי טכניקה - חלק משכתי כמו הרוסים, חלק כמו הסינים, וחלק בעמידת צפרדע, באימון של מחר אני כנראה אעלה סרטונים לביקורת המשקולנים.

נערך לאחרונה:
האימון של אתמול - עצימות עליון:
בנץ' (עצירה): 90X3. RPE8
פרס: 62.5X3. RPE7
לא היה זמן למתח וחתירה, יותר מדי ליצנים על המכשיר של המתח, שאצלנו הוא גם כבל קרוס, ועל הספסלים.
משקולנות: קצת קלינים עד 75. הגעתי למסקנה הסופית שלי - למשוך כמו הסינים. עשיתי ניסויים גם לפי ריפטו, גם לפי הרוסים, וגם לפי הסינים, שטיינר והאיראנים. לפי הטכניקה האחרונה, המוט "מתלבש" הכי טוב איפה שהוא צריך להגיע, והכי הרבה "כוח עילוי" במשיכה השנייה. בפעם ה-98723446845: ריפטו זיין מוח מדופלם.

האימון של היום - נפח תחתון:
LB סקוואט: 122.5X3X5. RPE7.
דדליפט: 132.5X3X5. RPE8. זה לא באמת RPE8, אבל היום הייתי פשוט מותש מכל השבוע האחרון, וזה בא לידי ביטוי בדדליפט, בסקוואט לא ממש הרגשתי את זה.
לג פרס: 166X3X10. RPE7
הרמות רגליים מתלייה:BWX3X15.

נערך לאחרונה:
נפח עליון:
בנץ' (עצירה) :82.5X3X5. RPE7
פרס: 57.5X3X5. RPE7
מתח: 19X3X5. סט ראשון RPE8, סט שני ושלישי RPE10. הגיע הזמן לחתוך העלאות ל-1.25.
מסור: 34X3X10.
משקולנות: פאוורקלינים עד 70, עם חמישה סטאפים שונים. סרטון בתהליכי העלאה.

עצימות תחתון:
LB סקוואט: 140X3. וואו, לא האמנתי איזו קלילות. RPE7. ה-דוקטור 193ek
דדליפט: 155X3. RPE8
לג פרס: 176X3X10. RPE7
הרמות רגליים: BWX3X15. RPE7.
משקולנות: קצת פאוורקלינים עד 70. יותר מדי ליצנים באזור שלי.

עצימות תחתון:
LB סקוואט: 140X3. וואו, לא האמנתי איזו קלילות. RPE7. ה-דוקטור 193ek
דדליפט: 155X3. RPE8
לג פרס: 176X3X10. RPE7
הרמות רגליים: BWX3X15. RPE7.
משקולנות: קצת פאוורקלינים עד 70. יותר מדי ליצנים באזור שלי.
הלג פרס משמש כתרגיל עזר? דרך אגב, סתם כי זה מעניין אותי, מאיזה רמה בערך ממליצים למתאמן לשלב את הלג פרס? גם בכיוון של ליפטינג או רק בילדינג? תודה מראש 😃

כן, הלג פרס משמש כתרגיל עזר. אפשר בהחלט להשתמש בו גם בליפטינג. הריפטואיסטים מוזמנים לחשוב שזה גיי, פחות עומס בשבילי על המכשיר.
משלב המתאמן הבינוני אפשר לחשוב על לשלב אותו.

כן, הלג פרס משמש כתרגיל עזר. אפשר בהחלט להשתמש בו גם בליפטינג. הריפטואיסטים מוזמנים לחשוב שזה גיי, פחות עומס בשבילי על המכשיר.
משלב המתאמן הבינוני אפשר לחשוב על לשלב אותו.
אז כנראה שאני לא אשלב חחחח, בכל מקרה, מה ההצדקות לשימוש במכונות. הרי אתה מסכים איתי ש99 מהמכונות אינם טובות. מתי אני אוכל לזהות מכונה טוב שעונה לצרכים שלי(בינתיים פאוורליפטינג, ככה שאני מאמין שאין צורך כי אני מתאמן מתחיל)אבל לדוגמא חבר שמתאמן כ2 ועובד נגיד עם מכונת אוננות לכתפיים ולהסביר לו מה לא טוב בה.

בשביל מתחיל אין סיבה להשתמש במכונות - הן מקבעות דפוס מוטורי לא נכון (למשל ללחוץ כתפיים רק למעלה בלי לדחוף את האגן ולהיכנס מתחת למוט כמו שצריך לעשות בפרס), טווח תנועה מקובע, וללא עבודת "מייצבים". גם אין כמעט carry-over בין המכונות לבין התנועה שהן אמורות לחקות (למשל לג פרס וסקוואט, כי הרגליים אולי התחזקו, אבל הגב והבטן נשארו חלשים).
רוב המכונות מיותרות, אבל לג פרס זה פחות או יותר התרגיל היחיד שבו אתה יכול להפעיל את הרגליים בלי שזוקפי הגב יהיו החוליה החלשה. זה מאמר לא רע לגביו:http://www.t-nation.com/free_online_article/most_recent/is_the_leg_press_worthless.
עוד דוגמאות למכונות שיכולות להיות יעילות אלה מכונות לפשיטות גו, וכפיפות ברכיים (זה פחות או יותר התרגיל היחיד שבו אתה תעבוד על החיבורים של ההאמסטרינגס בברך, ולא באגן כמו בסקוואט, דדליפט, וכו').
בכל מקרה, גם בשלב הבינוני אתה יכול לעבור כברת דרך ארוכה בלי להתחיל להתעסק עם מכונות.

נערך לאחרונה:
בשביל מתחיל אין סיבה להשתמש במכונות - הן מקבעות דפוס מוטורי לא נכון (למשל ללחוץ כתפיים רק למעלה בלי לדחוף את האגן ולהיכנס מתחת למוט כמו שצריך לעשות בפרס), טווח תנועה מקובע, וללא עבודת "מייצבים". גם אין כמעט carry-over בין המכונות לבין התנועה שהן אמורות לחקות (למשל לג פרס וסקוואט, כי הרגליים אולי התחזקו, אבל הגב והבטן נשארו חלשים).
רוב המכונות מיותרות, אבל לג פרס זה פחות או יותר התרגיל היחיד שבו אתה יכול להפעיל את הרגליים בלי שזוקפי הגב יהיו החוליה החלשה. זה מאמר לא רע לגביו:http://www.t-nation.com/free_online_article/most_recent/is_the_leg_press_worthless.
עוד דוגמאות למכונות שיכולות להיות יעילות אלה מכונות לפשיטות גו, וכפיפות ברכיים (זה פחות או יותר התרגיל היחיד שבו אתה תעבוד על החיבורים של ההאמסטרינגס בברך, ולא באגן כמו בסקוואט, דדליפט, וכו').
בכל מקרה, גם בשלב הבינוני אתה יכול לעבורכברת דרך ארוכה בלי להתחיל להתעסק עם מכונות.
אוקיי תודה רבה על המהנה אבקכוכבים!

עצימות עליון:
בנץ' (עצירה): 92.5X3. RPE8
פרס: 65X3. RPE8
מתח: 20X5,5,4. סט ראשון RPE9, שני סטים אחרונים RPE10.
מסור: 36X3X10. RPE8. צריך אבל להוסיף מגנזיום החל מהפעם הבאה.
משקולנות:
ג'רק עד 70.
קלין ופאוורקלין עד 70.
משיכות קלין (סטארט של הסינים - מוט בקדמת כף הרגל ותחת נמוך) 100.

LB סקוואט: 125X3X5. RPE7.
דדליפט: 135X3X5. RPE7. יש לי נטייה מעצבנת לצאת מהפוזיציה הנכונה בין חזרות בסט. נראה לי אני פשוט אתחיל לעזוב את המוט בין החזרות ולאפס את הסטאפ כמו שצריך, ו-ז' על הקטע הזה שזה סינגלים ולא סט, זה גם ככה התעסקות בקקה.
יותר מדי ליצנים על הלג פרס, אז ויתרתי.
משקולנות:
קלינים עד 80.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית