הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה רוב הבילדרים לא יודעים לכתוב?

יוסף המעופף

משתמש מתחיל
136
0
נק' מוניטין:
157
136
0
זה מדהים כמה בילדרים לא יודע לכתוב וחלקם גם אפילו לא לקרוא. אני חושב שבתחום הזה, זה הרבה יותר נפוץ מכל תחום אחר וזה דיי עצוב.
אפילו אלו שמטיפים לאחרים לא יודעים לכתוב. אירוני מצד אחד, אבל עצוב מצד שני.

facebookfe.png

זהו? על זה אתה פותח נושא? הוא כנראה שגה בכוונה כמחווה צינית.

Moving on..

כולם עולים חדשים-ישנים ככה שעברית זה לא שפת האם שלהם ...חוץ מזה למה זה כ''כ מטריד אותך שאתה פותח נושא ?

לא יודע מה יותר מפגר זה שאתה שואל למה מישהו אם השם סטס מתקשה לכתוב בעברית ,או שבן אדם שהיה לו שגיאה אחת בהודעה אחת ומאוד ארוכה שגע ואתה חושב שאינו ידע קרוא או כתוב

לא יודע מה יותר מפגר זה שאתה שואל למה מישהו אם השם סטס מתקשה לכתוב בעברית ,או שבן אדם שהיה לו שגיאה אחת בהודעה אחת ומאוד ארוכה שגע ואתה חושב שאינו ידע קרוא או כתוב

QED (אל תדאג, זו השגיאה הרביעית שלך בהודעה הזאת, אני לא מבקר אותך על סמך שגיאה אחת.)

יש להם שגיאות כתיב, אבל זה שאתה מקשר את זה להיותם בילדרים מאשר לעובדה שהם עולים חדשים שעלו בגיל מבוגר עושה אותך יותר דביל, ובזה תיהיה בטוח.

QED (אל תדאג, זו השגיאה הרביעית שלך בהודעה הזאת, אני לא מבקר אותך על סמך שגיאה אחת.)
אני מבין שמשעמם לך בחיים
סתם שאלה את יכולתה להבין מה שכתבתי נכון?
אז מה הייתה המטרה של זה?.
סתם כי זה כיף לרשום הודעה צינית?

אני מבין שמשעמם לך בחיים
סתם שאלה את יכולתה להבין מה שכתבתי נכון?
אז מה הייתה המטרה של זה?.
סתם כי זה כיף לרשום הודעה צינית?

אתה לא צריך להגיב באשכולות על טעויות כתיב בעברית, מאחר שברור שהעברית שלך לא מספיק גבוהה בשביל זה.

יש להם שגיאות כתיב, אבל זה שאתה מקשר את זה להיותם בילדרים מאשר לעובדה שהם עולים חדשים שעלו בגיל מבוגר עושה אותך יותר דביל, ובזה תיהיה בטוח.

אני מכיר עולים שעלו בגיל מבוגר עם עברית יותר טובה משלך.

אני מכיר עולים שעלו בגיל מבוגר עם עברית יותר טובה משלך.
מה?!?!
מה הקשר?
אני אמרתי שכל העולים ככה?
יש עולים כמו האנשים שהוא הראה שמתקשים וזה הגיוני כי הם עלו בגיל מבוגר.
מה בדיוק הקשר בין זה לבין מה שאתה כתבת? ולפי איזה בדיוק עובדות אתה אומר שאתה מכיר אנשים עם עברית יותר טובה משלי? לפי איך שאני כותב בפורום באינטרנט?
אני לא מבין למה בדיוק אתה אוהב לריב באינטרנט אבל אוקיי.... אם זה עושה לך טוב..

זה מדהים כמה בילדרים לא יודע לכתוב וחלקם גם אפילו לא לקרוא. אני חושב שבתחום הזה, זה הרבה יותר נפוץ מכל תחום אחר וזה דיי עצוב.
אפילו אלו שמטיפים לאחרים לא יודעים לכתוב. אירוני מצד אחד, אבל עצוב מצד שני.

אני די בטוח שאמנון לא באמת טעה במילה שגיאות.
רק חבל שהוא לא רשם "שגיאים" היה יותר ברור שהוא ציני.

אהה, אבל הוא כן שם פסיקים ללא קשר וגם משתמש יותר מדי בשלוש נקודות .................................

מה?!?!
מה הקשר?
אני אמרתי שכל העולים ככה?
יש עולים כמו האנשים שהוא הראה שמתקשים וזה הגיוני כי הם עלו בגיל מבוגר.
מה בדיוק הקשר בין זה לבין מה שאתה כתבת? ולפי איזה בדיוק עובדות אתה אומר שאתה מכיר אנשים עם עברית יותר טובה משלי? לפי איך שאני כותב בפורום באינטרנט?
אני לא מבין למה בדיוק אתה אוהב לריב באינטרנט אבל אוקיי.... אם זה עושה לך טוב..
אתה עשית את הקשר, כשאמרת לו שהוא צריך לקשר הרמה הנמוכה שלהם בעברית לזה שהם עולים חדשים שעלו בגיל מאוחר. אז כן, אני מכיר הרבה עולים חדשים שעלו בגיל מאוחר והעברית שלהם יותר גבוהה משלך, זה לא ההקשר הנכון.
אני אוהב את הדרך שאתם מוכיחים את הטענה של פותח האשכול בכך שאתם פשוט לא מספיק חכמים להבין שאתם נופלים בפח. מחמם את ליבי שאתם זוכים לכזאת השכלה 😍

אתה לא צריך להגיב באשכולות על טעויות כתיב בעברית, מאחר שברור שהעברית שלך לא מספיק גבוהה בשביל זה.
או שאני סובל מדיסלקיה דיסגרפיה ושאר בעיות אחרות אבל היי נכה יכול לרוץ!
תוציא את התחת שלך מענף של העץ הגבוה שאתה יושב עליו ותשתוק

או שאני סובל מדיסלקיה דיסגרפיה ושאר בעיות אחרות אבל היי נכה יכול לרוץ!
תוציא את התחת שלך מענף של העץ הגבוה שאתה יושב עליו ותשתוק
אתה לא סובל מדיסלקציה, אתה פשוט עצלן או טיפש מדי בשביל ללמוד שפה בצורה נורמלית. עד שזה יקרה, אל תבקר מישהו על שפה ותוכיח שאתה לא יודע אותה. אתה צריך לכתוב פחות וללמוד יותר!
אגב, אם תצליח להוציא למישהו את התחת מענף של עץ תוכל לפתוח על זה סטאראפ מדהים אחי.

אתה לא סובל מדיסלקציה, אתה פשוט עצלן או טיפש מדי בשביל ללמוד שפה בצורה נורמלית. עד שזה יקרה, אל תבקר מישהו על שפה ותוכיח שאתה לא יודע אותה. אתה צריך לכתוב פחות וללמוד יותר!
אגב, אם תצליח להוציא למישהו את התחת מענף של עץ תוכל לפתוח על זה סטאראפ מדהים אחי.

חחחחחחחחה אתה הבן האדם הכי דפוק שאי פעם שמעתי עליו
אני לא סובל מדיסלקסיה אפילו לכתוב את זה נכון קשה לי חחחחחחחה
האגו שלך כזה גדול שאתה אפילו לא מסוגל לקבל את העובדה שאתה לא יודע כלום
סתם שאלה לפי מה אתה מסיק שאני לא סובל מדיסלקיה או דיסגריפה (שיש לי ספק שאתה יודע מה הבדל בניהם)
קדימה אני רוצה לראות את יכולות הבילוש שלך בשיאים!

אתה לא סובל מדיסלקציה, אתה פשוט עצלן או טיפש מדי (אני מהמר על השני) בשביל ללמוד שפה בצורה נורמלית. עד שזה יקרה, אל תבקר מישהו על שפה ותוכיח שאתה לא יודע אותה. אתה צריך לכתוב פחות וללמוד יותר!

LOL

גם אתה מרגיש שאנשים שאומרים לעצמם "הוציאו אותי מפגר, אז אני אגיד משפט מחוכם ומפגר והכל יהיה בסדר" מתרבים ממש מהר בזמן האחרון?

"תפסיק לחשוב שהשמש זורחת לך מהתחת"
"תפסיק לחשוב שכל העולם מסתובב לך על האצבע"

אני שומע את סוג המשפטים הזה יותר מדיי בזמן האחרון...

חחחחחחחחה אתה הבן האדם הכי דפוק שאי פעם שמעתי עליו
אני לא סובל מדיסלקסיה אפילו לכתוב את זה נכון קשה לי חחחחחחחה
האגו שלך כזה גדול שאתה אפילו לא מסוגל לקבל את העובדה שאתה לא יודע כלום
סתם שאלה לפי מה אתה מסיק שאני לא סובל מדיסלקיה או דיסגריפה (שיש לי ספק שאתה יודע מה הבדל בניהם)
קדימה אני רוצה לראות את יכולות הבילוש שלך בשיאים!
ברור שהאגו שלי יותר גדול, יש לי יותר שנות אוניברסיטה משיש לך שנות שינה. עד שתדע לאיית דיסלקציה בלי להסתכל במילון אני לא חושב שאתה צריך לחזור לכתוב כאן.

LOL

גם אתה מרגיש שאנשים שאומרים לעצמם "הוציאו אותי מפגר, אז אני אגיד משפט מחוכם ומפגר והכל יהיה בסדר" מתרבים ממש מהר בזמן האחרון?

"תפסיק לחשוב שהשמש זורחת לך מהתחת"
"תפסיק לחשוב שכל העולם מסתובב לך על האצבע"

אני שומע את סוג המשפטים הזה יותר מדיי בזמן האחרון...
שמש זורחת לך מהתחת עוד בסדר, זה ביטוי שגור. אבל "תוציא את [ה]תחת שלך מ[ה]ענף" כבר מעיד על מצביע ימין מתקדם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית