עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברור שהאגו שלי יותר גדול, יש לי יותר שנות אוניברסיטה משיש לך שנות שינה. עד שתדע לאיית דיסלקציה בלי להסתכל במילון אני לא חושב שאתה צריך לחזור לכתוב כאן.
דיסלקציה זה שם יפה לכך שאתה מתקשה יותר מאחרים. זה לא תירוץ לכתוב עם שגיאות
עדיין לא עניתה לי על השאלה למה אני לא דיסלקט ?
למה מה שהרבה מבדקים אמרו לי לאורך כול המבדקים שלי לא נכון כי אתה אומר?
אה ולמה אני ימני למרות שאפילו באחד הנושאים פה רבתי אם ימני מפגר ?
נו קדימה הגשש הבלש!
אני רוצה לראות את יכולות הסקה אתה לומד באוניברסיטה אתה חייב לדעת!
מחר אני כורת את הרגל הימנית שלי בדוק אני מצליח לעשות מרתון!
מה לעזאל הקשר?!מילא דיסלקציה אבל הדוגמאות שלך על הפנים.
שמעת על פלאי הטכנולוגיה? יש לא מעט אצנים שאיבדו רגליים במלחמה בעיראק ורצים היום יותר מהר ממך (חפש ביוטיוב).
עוד המצאה שאולי עלולה לעניין אותך היא מתקן איות, תבדוק את זה, זה אמנם לא יפתור את בעיית התחביר, אבל זה יכול לעזור לך.
אתה חייב לי 250 שקל לפני מע"מ על תיקון ההודעה (עשיתי לך הנחת דפ"רים).מה לעזאל [לעזאזל] הקשר?!
הוא אמר שתכלס מה שיש לי זה לא מיגבלה זה רק תירוץ שזה לא נכון
קשה לי לכתוב נכון וזאת עובדה אז מידיי פעם יש שגאיות [שגיאות] כתיב למי [את מי] זה מעניין עובדה שהצלחתם להבין מה כתבתי בלי בעיה.
אני בסך הכול הערתי למישהו פה על זה שהוא יורד על מישהו שרק אלא [מה יהיה עחיייייייי] לארץ בגיל מאוחר או לך תידע [תדע] אולי עצמו סובל מליקוי למידה
ואיך שהוא זה הגיע לזה שהבעיה שלי זה תירוץ שדרך אגב מר גשש הבלש הטיח בי האשמות מטומטות בלי להכיר אותי מילא להגיד לי לא להעיר למישהו אל [על] השפה העיברית (מה שלא עשיתי)
אבל לצאת ולהגיד שאני עצלן מידיי כדיי [כדי] לימוד [ללמוד] עיברית [עברית] נכון זה פשוט גועלי
אתה חייב לי 250 שקל לפני מע"מ על תיקון ההודעה (עשיתי לך הנחת דפ"רים).
אתה חייב לי 250 שקל לפני מע"מ על תיקון ההודעה (עשיתי לך הנחת דפ"רים).