הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איה נאפה

ValkYriE

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
1
47
0
אממ... שלום לכולם ,
אני וכמה חברים רוצים לטוס לאיה נאפה בחופש הגדול ,עכשיו יש לי כמה שאלות
לאנשים שהיו כבר באיה נאפה
----
שאלות :
1) מאיזה גיל הכניסה מועדונים ?
2)כמה עלה לכם הטיול ,וכמה זמן היתם שם?
3) לכל הברים והמועדונים הולכים עם דרכון ?

תודה רבה על העזרה !

אממ... שלום לכולם ,
אני וכמה חברים רוצים לטוס לאיה נאפה בחופש הגדול ,עכשיו יש לי כמה שאלות
לאנשים שהיו כבר באיה נאפה
----
שאלות :
1) מאיזה גיל הכניסה מועדונים ?
2)כמה עלה לכם הטיול ,וכמה זמן היתם שם?
3) לכל הברים והמועדונים הולכים עם דרכון ?

תודה רבה על העזרה !

1. לא בודקים גיל.
2. 11 ימים, לא זוכר.. בערך 3000 שקל. ובזבזתי כאילו על הכל, כל ערב דאנס בר אח"כ מסיבה אח"כ אפטר פארטי.. הייתי בפארק מים, במסיבת ספינה בקיצור הייתי בהכל. לא זוכר בדיוק..
3. אתה נכנס ככה לא צריך להציג כלום. אם אתה נראה ישראלי יש מקומות שיעשו לך בעיות.

כי שונאים ישראלים
בכל מקרה גם אני הייתי בזבזתי משהו כמו 4000 שקל כולל הכרטיס טיסה והמלון ואוכל וכל מה שתחשוב עליו (כולל אלכוהול בדיוטי פרי) אבל עשיתי המון דברים עשיתי פלייפיש, עשיתי אופנוע ים, פארק מים, מסיבות - בארים (רק בבארים נראה לי שפכתי איזה 600 שקל), אפטרים, והיינו רק 5 ימים. הא וכן הייתי שמן אז אכלתי ג'אנק 3 פעמים ביום + קנינו אוכל במכולת השכונתית.
בעיקרון מקום ליגה, אבל לבוא לשם אחרי שהיית בלאס ואגס זה קצת אכזבה אבל המסיבות שם מטורפות (בקאסל הכי נהנתי, קצת קשה להיכנס אם אתה ישראלי (או שרואים שאתה ישראלי)
בכל מקרה הייתי חוזר לשם עם חברים כמובן כי היה צחוקים ובכללי האווירה שם ממש טובה.

• פותח/ת השרשור
אני בן 17 .אני יכול להיכנס לכל מקום בנאפה ?

נערך לאחרונה:
1. לא בודקים גיל.
2. 11 ימים, לא זוכר.. בערך 3000 שקל. ובזבזתי כאילו על הכל, כל ערב דאנס בר אח"כ מסיבה אח"כ אפטר פארטי.. הייתי בפארק מים, במסיבת ספינה בקיצור הייתי בהכל. לא זוכר בדיוק..
3. אתה נכנס ככה לא צריך להציג כלום. אם אתה נראה ישראלי יש מקומות שיעשו לך בעיות.
מה אחי זה זול בטירוף......... זאת נחשבת חופשה זולה או שיש משו שווה בסגנון יותר זול כי זה נשמע פצצה

1. לא בודקים גיל.

wtf?

11 ימים 3000? איך הצלחת ? הייתי שם 7 ימים אם 5000 וזה בקושי הספיק לי אולי זה בגלל שהייתי שם מתי שהיה פאונד קפריסאי :\
לפותח האשכול אם אני לא טועה הוציאו חוק שמגיל 21 מותר לטוס לשם
או משהו כזה תבדוק את זה.
ואם אתה יכול תביא אוכל מהבית פסטה טונה וכאלה למה ישחטו אותך שם

wtf?

11 ימים 3000? איך הצלחת ? הייתי שם 7 ימים אם 5000 וזה בקושי הספיק לי אולי זה בגלל שהייתי שם מתי שהיה פאונד קפריסאי :\
לפותח האשכול אם אני לא טועה הוציאו חוק שמגיל 21 מותר לטוס לשם
או משהו כזה תבדוק את זה.
ואם אתה יכול תביא אוכל מהבית פסטה טונה וכאלה למה ישחטו אותך שם
גבר זה כבר לא כמו פעם, הם עברו ליורו הדברים נהיו דיי זולים ..
ודימי איביזה זה טוב ויפה אבל זה מתחיל מ1000 יורו לשבוע רק מלון וטיסה אני מעדיף לנסוע בסכומים האלו לתאילנד לחודש

אני הייתי כשהיה פאונד קפריסאי.. ולאדע, פשוט התקמבנו טוב. לקחנו דיל ל8 ימים והוסיפו לנו עוד 3 בגלל בעיות בטיסה בחינם. קנינו כרטיסים למקומות בקומבינות רצח, יכול להיות שעלה יותר.. נגיד 4000

ומה תאילנד? רק דרום אמריקה!

נראה לי אחרי השחחרור אני אסע לשם, כמה שוודיות ורוסית לעשות יהיה טוב 🥰

גבר זה כבר לא כמו פעם, הם עברו ליורו הדברים נהיו דיי זולים ..
ודימי איביזה זה טוב ויפה אבל זה מתחיל מ1000 יורו לשבוע רק מלון וטיסה אני מעדיף לנסוע בסכומים האלו לתאילנד לחודש

אני יודע שעברו ליורו אבל זה נשאר אותו דבר לא ? נגיד כניסה למועדון היה עולה 5 פאונד
אז עכשיו זה עולה 10 יורו או משהו כזה ?
אם לא אז שווה לסוע לשם עוד פעם אני עושה כפול ממה שעשיתי באותו מחיר 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית