הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית כח שמתבססת בבנץ' פרס.

• פותח/ת השרשור Rami R
  • פורסם בתאריך

Rami R

משתמש משקיע
2,329
1,135
נק' מוניטין:
3,319
2,329
1,135
אני פותח את הפוסט בשם חבר שלי,
יש לי חבר שהעיסוק המרכזי שלו במהלך היום זה הובלות, בחור גדול (105 קילו).
בגלל בעיות פיזיות ועצלנות הוא מעוניין לפתח את הכח שלו רק בלחיצת חזה. כל השאר פחות מעניין אותו (חוץ מאולי פרפר עם דאמבלים מעל 20 קילו ליד).
איך הייתם בונים תוכנית כזאת? צריך משהו מתומצת כמו SS.

אשמח לעצות או המלצות.

בברכה

אפשר SS רק בלי הרגליים. אבל תגיד לו שכוח בחזה לא ילך בלי עבודה על גב, אתה חייב גב חזק גם בשביל הלחיצות. ככה שהוא יצטרך להשקיע בכל פלג הגוף העליון בשביל זה.

דווקא בגלל שהוא עוסק בהובלות כדאי לו להתאמן פעם בשבוע פלג גוף תחתון כולל בטן וזוקפים (בהנחה שיותר מאימון אחד יהיה לו קשה להתאושש)
אחרת הוא עלול לסבול מכאבי גב ופיצעות מהעבודה

• פותח/ת השרשור
תודה לשניכם!
חשוב לי לציין שבגלל האורח חיים הפיזי שלו הגב שלו הוא כנראה החלק בכי חזק אצלו, כנ"ל לגבי המייצבים. כמובן שצריך לתת על זה דגש.
הוא מאוד סולד מסקוואטים מלאים ומדדליפט בטענה שהוא כל היום עושה את התנועות האלה, אין לי מה להתווכח איתו.(בחור עקשן)
אני מנסה לבנות לו תוכנית שתוציא ממנו את המקסימום בתרגיל.(ואני לא בדיוק ביל סטאר).
איזה תרגילי עזר סביב הבנץ' פרס הם הכי פרקטיים?

קודם כל אני חושב שבן אדם שמתעסק בהובלות יהיה לו קשה לשמור על אורח חיים של אימוני כוח בגלל ההתאוששות שזה דורש
לכן לא הייתי ממליץ על SS
אולי ליניארית במתכונת בנצ' פרס וזהו..וגם זה כי הוא עקשן..הובלות זה תחום פיזי בטירוף וקשה לי להאמין שבן אדם יכול להתאושש ולהגיע ללחיצה מטורפת שהוא על הרגליים 8 שעות ביום (בעבודה סיזיפית)

אני עושה משהו דומה. לינארית בלחיצות וטקסס במתח. עובד לי ממש טוב.

ראשון:
בנץ' פירמידה 5X5
מתח 5X5 בתופת משקל (80% מהשיא)
שלישי:
פרס פירמידה 4X5
מתח 3Xmax
חמישי:
בנץ' 4X5 כמו אימון 1, סט חמישי 1X3 102.5% מאימון 1, סט שישי 1X8 עם המשקל של הסט השלישי
מתח 3X5 בתוספת משקל (100% - שיא. כל אימון שאפשר לעלות עולים)
יד קדמית ויד אחורית

• פותח/ת השרשור
אני עושה משהו דומה. לינארית בלחיצות וטקסס במתח. עובד לי ממש טוב.

ראשון:
בנץ' פירמידה 5X5
מתח 5X5 בתופת משקל (80% מהשיא)
שלישי:
פרס פירמידה 4X5
מתח 3Xmax
חמישי:
בנץ' 4X5 כמו אימון 1, סט חמישי 1X3 102.5% מאימון 1, סט שישי 1X8 עם המשקל של הסט השלישי
מתח 3X5 בתוספת משקל (100% - שיא. כל אימון שאפשר לעלות עולים)
יד קדמית ויד אחורית
תודה רבה! כן זה בערך התוכנית שבניתי לו רק עם תרגיל עזר נוסף הביום א' (שיהיה מבסוט). תודה רבה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית