הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג של השוקיסט

גב בסדר גמור, לא עגול במיוחד, בהתחשב בעובדה שזה PR.
מוניטין.

יפה לראות שאתה מתקדם באזרחות :]

בדדליפט תתחיל עם מותניים גבוהות יותר, זה נראה כמו התחלה של קלין, נסה גם להשעין את הגוף טיפה קדימה, ההתעגלות של הגב (שים לב שזה בגב התחתון שזה לא טוב) נראית הכי קטנה בחזרה החמישית, מה שאומר שזה בכלל לא קשור למשקל.

אני גם זוכר אותך הרבה יותר שמן, חיטוב של ס1סים.

נערך לאחרונה:
אתה גם צריך יותר לשים לב שאתה מנתק את המוט בעזרת הרגליים.
חיטוב אחושילינג, כבר נהיית שחיף 👏

יפה לראות שאתה מתקדם באזרחות :]

בדדליפט תתחיל עם מותניים גבוהות יותר, זה נראה כמו התחלה של קלין, נסה גם להשעין את הגוף טיפה קדימה, ההתעגלות של הגב (שים לב שזה בגב התחתון שזה לא טוב) נראית הכי קטנה בחזרה החמישית, מה שאומר שזה בכלל לא קשור למשקל.

אני גם זוכר אותך הרבה יותר שמן, חיטוב של ס1סים.

תודה רבה.
דרך אגב זאת הזדמנות טובה לומר לך תודה על העזרה בביס"נם, שהתחלתי עם כל ההרמות מורכבות בזכותך, ואם לא הייתי מכיר אותך סביר מאוד שעדיין הייתי עושה סקוואט בסמית' משין 🤡.
בנוגע לדדליפט לפני שהתחרתי הייתה לי טכניקה הרבה יותר נקיה בשיטה הקלאסית (כמו שריפ מלמד) אבל מאז התחרות לא יודע למה די התחרבשה לי הטכניקה (אולי בגלל שלא התאמנתי חודשיים).
הינה לדוגמא הרמה לפני התחרות

בקטע של הסט אפ כמו קלין אני עושה את זה במודע כי חשבתי שככה יש פחות סיכוי לגב עגול (כי רב העבודה מהרגליים) אבל מתברר שזה לא נכון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תודה רבה.
דרך אגב זאת הזדמנות טובה לומר לך תודה על העזרה בביס"נם, שהתחלתי עם כל ההרמות מורכבות בזכותך, ואם לא הייתי מכיר אותך סביר מאוד שעדיין הייתי עושה סקוואט בסמית' משין 🤡.
בנוגע לדדליפט לפני שתחרתי הייתה לי טכניקה הרבה יותר נקיה בשיטה הקלאסית (כמו שריפ מלמד) אבל מאז התחרות לא יודע למה די התחרבשה לי הטכניקה (אולי בגלל שלא התאמנתי חודשיים).
הינה לדוגמא הרמה לפני התחרות

בקטע של הסט אפ כמו קלין אני עושה את זה במודע כי חשבתי שככה יש פחות סיכוי לגב עגול (כי רב העבודה מהרגליים) אבל מתברר שזה לא נכון.

הפוך אם כבר כי התחת מזנק בהתחלה ואז קורה מצב שהוא מקדים את הגב.
גם תסתכל בסרטון הישן לעומת החדש ותראה במיוחד את החזרה הראשונה בסרטון הישן.
ד"א מה השיר בסרטון החדש?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הפוך אם כבר כי התחת מזנק בהתחלה ואז קורה מצב שהוא מקדים את הגב.
גם תסתכל בסרטון הישן לעומת החדש ותראה במיוחד את החזרה הראשונה בסרטון הישן.
ד"א מה השיר בסרטון החדש?

השיר Build Me Up, Break Me Down של Dream Theater.
בנוגע לטכניקה אפשר בשתי השיטות לכל לכל אחד עובד משהו אחר.
לדוגמה אושר מתחיל עם מוט מעל קצות האצבעות והגב שלו בזווית של קלין.

דיברת עם רן?

אני אפגש איתו סוף שבוע הבא, עד אז ממשיך חיטוב.
לא יקרה כלום אם אני ימשיך עוד שבוע וחצי וגם ככה קשה לי להשקיע את את כולי באימונים ותזונה כי יש לי את הפסיכומטרי על הראש ומנסה לעבוד כמה שאני יכול כדי לא לגמור את כל החסכונות שלי.

אני אפגש איתו סוף שבוע הבא, עד אז ממשיך חיטוב.
לא יקרה כלום אם אני ימשיך עוד שבוע וחצי וגם ככה קשה לי להשקיע את את כולי באימונים ותזונה כי יש לי את הפסיכומטרי על הראש ומנסה לעבוד כמה שאני יכול כדי לא לגמור את כל החסכונות שלי.
איך שאתה רוצה, זה זמן ששווה זהב במצב שלך, בסופו של דבר זה רק לטובתך, שלא יווצר מצב שישארו לך רק חודשיים אם לא פחות לחזור למשקלים ולהתכונן לתחרות.

אז ככה סיימתי את החיטוב אתמול (היום נשקלתי 81.1 עם נעליים לפני אימון), מהיום התחלתי עליה של 120 גרם אורז ליום ככה שאגיע עוד ארבע ימים לניטרלי שלי ואז יישאר על הניטרלי שבועיים ומשם מאסה.
התוכנית היא ss (סבב שני), מתחיל מ70 אחוז מה rm5 הנוכחי ומעלה משקל ככה שעוד שלושה שבועות בידיוק, כשאני יהיה שלושה ימים במאסה אני אמור להגיע לrm5 שלי היום.

אימון של היום 18.7.2013

משקלי זנות, 40 דקות והביתה

סקוואט- 90 3x5
פרס- 45 3x5
בנט אובר- 60 3x5

בדיקת טכניקה- סטים אחרונים של סקוואט ובנט אובר

קרדיט לפסיכו על העזרה!!!!!!!!!!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
טוב שסיימת את החיטוב, כי עוד קצת ואתה נעלם 👏
בהצלחה

20.7.2013

סקוואט- 100 3x5
בנצ' פרס- 60 3x5 עצירה כל חזרה
דדליפט- 115 1x5

מ.ג סוף אימון- 80.7

טכניקה

משום מה הפלאפון קקי שלי החליט לא לעשות פוקוס אז חרא איכות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שיער וזקן, שתי ציפורים במכה אחת.
מזל שהפוקוס לא עבד ככה לפחות לא רואים את התספורת הנוראית שאבא שלי עשה לי.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית