הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לוחץ גריפר 300 HG מה הלאה?

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך

DDT

משתמש משקיע
2,759
1,971
נק' מוניטין:
4,596
2,759
1,971
אני מתאמן בגיפרים בצבא (הדבר היחיד שאפשר להתאמן איתו כמו שצריך שם)...
בכל מקרה אני כבר לוחץ 300 HG ל 5 חזרות, רציתי לקבל המלצות לאיזה גריפרים להמשיך...
350 HG? או 300 COC או כל חברה אחרת, אשמח לקבל הצעות לאן להמשיך גם לאחר הגריפר הבא

לא יודע לגבי גריפרים-אבל אני אציע לך עצה להמשך-
זרוק את הגריפר לפח או שתמכור אותו אם תצליח
ותוציא את הכסף על ציוד שיפתח אותך (או שלאדוני אכפת רק מכוח אחיזה ולא מפיתוח גוף ואז זה גם נושא שונה לגמרי)

לא יודע לגבי גריפרים-אבל אני אציע לך עצה להמשך-
זרוק את הגריפר לפח או שתמכור אותו אם תצליח
ותוציא את הכסף על ציוד שיפתח אותך (או שלאדוני אכפת רק מכוח אחיזה ולא מפיתוח גוף ואז זה גם נושא שונה לגמרי)
אדוני בצבא.

• פותח/ת השרשור
אדוני בהכשרה ארוכה ומייגעת
ולאדוני אכפת גם מכוח אחיזה (שאגב משפר את המשיכות שלו)

אההה...יותר טוב
ברוב הבסיסים אם לא בכולם יש חדרי כושר.
אני די בטוח שאם היה לו זמן, כוח ותנאים, הוא היה עובד בחדר כושר, אך הוא אמר בפירוש כי אימון גריפרים הוא האימון היחידי שהוא מסוגל לבצע במסגרת הצבא.
בכל מקרה, הדיון כאן הוא לא על למה הבחור לא עובד בחדר כושר, אלא על גריפרים.
מצטער אך אני לא כלכך מבין בגריפרים.
חכה לאדם בשם Gripman. הוא מבין בזה.
נראה לי שאפשר להפסיק עם האדוני, אדוני.

• פותח/ת השרשור
אני די בטוח שאם היה לו זמן, כוח ותנאים, הוא היה עובד בחדר כושר, אך הוא אמר בפירוש כי אימון גריפרים הוא האימון היחידי שהוא מסוגל לבצע במסגרת הצבא.
בכל מקרה, הדיון כאן הוא לא על למה הבחור לא עובד בחדר כושר, אלא על גריפרים.
מצטער אך אני לא כלכך מבין בגריפרים.
חכה לאדם בשם Gripman. הוא מבין בזה.

נראה לי שאפשר להפסיק עם האדוני, אדוני.

התאמנתי לפני הצבא שנה וחצי בחדר כושר, ברור שזה עדיף אבל כרגע אין לי אפשרות... (רק בסדיר אוכל לחזור)
בכל מקרה חדר כושר בשילוב עם גריפרים יכול להביא למשקלי עבודה יפים

אני מתאמן בגיפרים בצבא (הדבר היחיד שאפשר להתאמן איתו כמו שצריך שם)...
בכל מקרה אני כבר לוחץ 300 HG ל 5 חזרות, רציתי לקבל המלצות לאיזה גריפרים להמשיך...
350 HG? או 300 COC או כל חברה אחרת, אשמח לקבל הצעות לאן להמשיך גם לאחר הגריפר הבא

סליחה על הבורות מזה GH 300 כמה קילו לחץ?
ושלחתי לך בפרטי שאלה.

אני פשוט לא חושב שצריך לבזבז כסף על גריפרים זה הכל...אם את המעוניין להשקיע...קנה משקולות מתברגות ככה זה גם יכול להישאר לך לעתיד וגם עם קצת דימיון תוכל לעשות אימונים שלמים

• פותח/ת השרשור
סליחה על הבורות מזה GH 300 כמה קילו לחץ?
ושלחתי לך בפרטי שאלה.

אין לי מספיק הודעות בשביל לשלוח פרטית חזרה, בכל מקרה אני לא מוכר וזה HG (heavy grip
300 ליברות תעשה את החישוב לבד כמה קילו התנגדות זה...

אני פשוט לא חושב שצריך לבזבז כסף על גריפרים זה הכל...אם את המעוניין להשקיע...קנה משקולות מתברגות ככה זה גם יכול להישאר לך לעתיד וגם עם קצת דימיון תוכל לעשות אימונים שלמים

כבר קניתי משקולות מתברגות ואפילו מוט... מאותם סיבות שציינת, אבל הגריפר זה משהו שמאד עוזר, במיוחד אם אתה פאוורליפטר או לפחות מתאמן באימוני כוח (שאני מנחש ע"פ החתימה שלך)
בכל מקרה לי זה מאד עזר עם הדדליפט והמתח...

אין לי מספיק הודעות בשביל לשלוח פרטית חזרה, בכל מקרה אני לא מוכר וזה HG (heavy grip
300 ליברות תעשה את החישוב לבד כמה קילו התנגדות זה...

כבר קניתי משקולות מתברגות ואפילו מוט... מאותם סיבות שציינת, אבל הגריפר זה משהו שמאד עוזר, במיוחד אם אתה פאוורליפטר או לפחות מתאמן באימוני כוח (שאני מנחש ע"פ החתימה שלך)
בכל מקרה לי זה מאד עזר עם הדדליפט והמתח...

הא נו מציון יש לי בבית אחד של 100 קילו...אני לא מזיז אותו כמעט....אני צריך להתארגן על 40-50 בגלל זה שאלתי אם אתה מוכר...

מצטער אם אין לי ניסיון צבאי, אבל איפה הוא יאחסן את המשקולות?
מתי יהיה לו זמן בכלל להתעסק עם משקולות?
הבחור עדיין לא ברגילה.

מצטער אם אין לי ניסיון צבאי, אבל איפה הוא יאחסן את המשקולות?
מתי יהיה לו זמן בכלל להתעסק עם משקולות?
הבחור עדיין לא ברגילה.
קודם כל אני לא יודע איפה הוא משרת בכלל ככה שיהיה לי קשה לענות

StrongMan
שלב הבא אחרי HG300 זה СоС 3 !

גריפ חזק יכול לשפר תוצאות בכל התרגילי משיכה ואפילו לחיצה, Strongest Mans ברחבי העולם משתמשים בגריפרים חזקים כבר הרבה שנים, לדוגמה:
סרגיי דאראגן, הוא לוחץ גריפרים הכי חזקים בעולם, יש לא גריפ פנטסטי, דדליפט 230 יד אחת!
עבודה דינמית עם גריפרים מחזקת משמעותית גידים, זה מה שיכול לשפר גם גריפ סטטי ולהוסיף עוד כמה חזרות למשל במתח או תרגילי משיכה. גריפרים זה רק תוסף קטן באימונים אבל חשוב, לגריפ אולטימטיבי כדי גם להוסיף עבודה עם מוטות עבים!

Magnus Samuelsson CoC 4 close certification
http://www.youtube.com/watch?v=SfRfNJnNtok

Mark Felix
http://www.youtube.com/watch?v=nygHGchYgE4

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
StrongMan,
אתה יכול להסתדר גם עם גריפר ישן שלך! תרגילים:
1. Strap Holds- אפשר להחזיק גריפר סגור עם חגורה + משקל

2.BTR Beyond the Range - משתמשים לחיזוק שלב האחרונה של סגירת הגריפר, משפשפים ידית להגדלת טווח העבודה, בגריפר כוח המירבי כשגריפר סגור!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית