הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

[ייעוץ] מה לעשות אם ההורים?

kobikoba

משתמש מתחיל
207
3
נק' מוניטין:
101
207
3
אנרג'י קלאב
היי אני לא ממש חדש
באימונים ותזונה אבל בפורום
הזה אני חדש וזה לא נותן לי
לפתוח אשכול בתזונה ואימונים רגיל
בכול מקרה אין לי שום בעיות באימונים או שתזונה
אבל אני רוצה לקנות קריאטין,קפאין ואולי גיינר כדי להקל עליי יותר מאוחר במסה
ובגלל הבית ספר
עכשיו ההורים שלי ממש בעיתיים בנושא
הם סגורים והם לא מקשיבים לי לא משנה כמה אני מנסה לשכנע אותם הראיתי להם מאמרים וניסיתי להסביר
והם עדיין חושבים שזה יפגע בי
בקיצור אחרי כמה חודשים שניסיתי וויתרתי על לשכנע אותם
ועכשיו אני לא יודע מה לעשות לקנות ולהחביא מהם (אבל אני לא יודע איפו)
או שלא יודע מה לעשות תעזרו לי בבקשה
תודה מראש וסליחה על החפירה

אתה לא צריך את התוספים האלה זה הכל חרטא. קנה לך מולטיויטמין טוב ותגיד להם שאם הם לא רוצים שתקנה אבקות שיביאו הרבה אוכל הביתה כמו חלב טונה גבינות ביצים הרבה חזה עוף וכל מיני בשרים ודגים. אם הם יכולים להרשות את זה אז עדיף אוכל מאשר אבקה מסריחה שאתה לא יודע כמה באמת חלבון יש בה. תמיד תעדיף אוכל. אתה רוצה קפאין? שתה קפה. אתה רוצה קריאטין? זה סתם חרטא מניסיון, רוב התוספים מיותרען. בהצלחה ותקשיב להורים. לא בגלל שזה מזיק זה פשוט מיותר ואתה לא תגיע בזכות זה לתוצאות שאתה מצפה

אתה לא צריך את התוספים האלה זה הכל חרטא. קנה לך מולטיויטמין טוב ותגיד להם שאם הם לא רוצים שתקנה אבקות שיביאו הרבה אוכל הביתה כמו חלב טונה גבינות ביצים הרבה חזה עוף וכל מיני בשרים ודגים. אם הם יכולים להרשות את זה אז עדיף אוכל מאשר אבקה מסריחה שאתה לא יודע כמה באמת חלבון יש בה. תמיד תעדיף אוכל. אתה רוצה קפאין? שתה קפה. אתה רוצה קריאטין? זה סתם חרטא מניסיון, רוב התוספים מיותרען. בהצלחה ותקשיב להורים. לא בגלל שזה מזיק זה פשוט מיותר ואתה לא תגיע בזכות זה לתוצאות שאתה מצפה
אחי, תתרום.
מה חרטא בקריאטין וקפאין? חאלס לדבר שטויות.
קפאין זה כמו כמה כוסות קפה במרוכז, יותר זול ויותר אפקטיבי.
גם קריאטין לא חרטא בכלל, הוא הוכח כמשפר התאוששות.

פותח האשכול, אצל כולם בהתחלה ההורים מתנגדים, פשוט מחביאים הכל, לול.
מתחת למיטה, מעל הארון, בתוך התיק.

• פותח/ת השרשור

אבקה אולי אתה צודק אפילו שזה יקל לי על החיים אבל בינתיים אני אוכל בסדר אז אני לא
מתווכח אבל בקשר
לקפאין בטוח לא כי אני
ניסיתי הכול ותאמין לי שלא עוזר לא קפה ולא כלום
בנוגע לקריאטין דווקה הרבה ממליצים
אבל אף פעם לא ישתמשתי אז לא יודע מה להגיד

אחי, תתרום.

פותח האשכול, אצל כולם בהתחלה ההורים מתנגדים, פשוט מחביאים הכל, לול.

מתחת למיטה אין מקום אין מקום מעל הארון ואיך אני מכניס את כול זה לתיק ?

נערך לאחרונה:
תשמע ההורים מקבלים את זה עם הזמן , פעם אמא שלי הייתה כועסת עלי שאני שותה את הדברים האלה היום שנהם משלבים את זה בתזונה שלהם 🤘

זה לא קשור בכלל לפורום אימונים, ולא לפורום הזה בכלליתו. אבל קבל טיפ לחיים.
אל תעצבן את אמא. מי שמעצבן את אמא לא יהיו לו קוביות בבטן.
כשתהיה עצמאי תעשה מה שאתה רוצה.

חחחח גדול ..
ועזוב אותך אם ההורים לא מסכימים אל תחביא, יום אחד אמא שלך תמצא את זה היא תוריד לך את זה באסלה בלי לחשוב פעמיים .
חוץ מזה, אפשר להסתדר גם עם אוכל רגיל .

• פותח/ת השרשור
חחחח גדול ..
ועזוב אותך אם ההורים לא מסכימים אל תחביא, יום אחד אמא שלך תמצא את זה היא תוריד לך את זה באסלה בלי לחשוב פעמיים .
חוץ מזה, אפשר להסתדר גם עם אוכל רגיל .

אוקיי אבל מה אם קפאין וקריאטין זה כבר משהוא אחר...

תשמע ההורים מקבלים את זה עם הזמן , פעם אמא שלי הייתה כועסת עלי שאני שותה את הדברים האלה היום שנהם משלבים את זה בתזונה שלהם 🤘

רציני הם משלבים בתזונה?

תאמת זה שאמרת את זה זה לא ישנה את הדעה שלי
אז זה לא ממש עוזר לי אני מחפש עזרה ופתרום לבעיה כול מה שאמרת
לי כרגע זה לחכות כמה שנים

נערך לאחרונה:
הקפאין זה קופסה קטנה, גם הקריאטין לא כזה גדול.
לא בעיה לדחוף את זה לתיק של המכון.

וגם כשאמא שלי מצאה את זה היא לא עשתה כלום, פשוט השלימה עם זה.

לחכות כמה שנים

אתה מתחרה באולימפיה בשנה הבאה? או שאתה מתכונן לריו2016?

אם אתה חושב שאתה מפסיד משהו, אז אתה טועה, ואתה מכשיל את עצמך בכך שאתה תולה את ההצלחה שלך בתוספים.

• פותח/ת השרשור
אתה מתחרה באולימפיה בשנה הבאה? או שאתה מתכונן לריו2016?

אם אתה חושב שאתה מפסיד משהו, אז אתה טועה, ואתה מכשיל את עצמך בכך שאתה תולה את ההצלחה שלך בתוספים.

אני לא מכשיל את עצמי בינתיים הכול הולך לי בדיוק כמו שאני רוצה עליתי בינתיים 9 קילו
ואני מתקדם במשקלים במוט
אני רק חושב שאולי אני יכול לעשות יותר אם תוספים

אני לא מכשיל את עצמי בינתיים הכול הולך לי בדיוק כמו שאני רוצה עליתי בינתיים 9 קילו
ואני מתקדם במשקלים במוט
אני רק חושב שאולי אני יכול לעשות יותר אם תוספים

תאכל כמו בנאדם וזהו, שום תוסף שהוא חוקי לא יעזור יותר מלאכול נכון, אתה פשוט נמשך לזה כי הרבה משתמשים בזה אבל בתכלס זה הכל בראש, אם אתה מכניס את החלבון שלך מאוכל אז זה מספיק טוב, אין טעם ללכת נגד ההורים שלך.

אוקיי אבל מה אם קפאין וקריאטין זה כבר משהוא אחר...

רציני הם משלבים בתזונה?

תאמת זה שאמרת את זה זה לא ישנה את הדעה שלי
אז זה לא ממש עוזר לי אני מחפש עזרה ופתרום לבעיה כול מה שאמרת
לי כרגע זה לחכות כמה שנים
זה בדיוק הדברים שאתה לא צריך.
זה בגדר מותרות.
קפאין שתה כוס קפה לפני אימון.
הדבר היחיד שיעזור לך להשלים קלוריות/חלבון זה אפקות, וגם זה לא חובה בשלב הזה בכלל, והייתי ממליץ לך אם אתה רוצה לקנות רק את זה, תחביא את זה בוואטבר שזה לא יהיה, תדאג פשוט שלא ימצאו את זה.
אם ההורים ממש נגד זה אפילו אם זה נקנה מהכסף שלך, אז חבל ללכת ככה נגד ההורים, בשלב הזה זה שטויות אתה יכול לאכול לבד, אתה לא צריך תוספי תזונה.

אחי, תתרום.

פותח האשכול, אצל כולם בהתחלה ההורים מתנגדים, פש
וט מחביאים הכל, לול.

כן אתה צודק קפאין זה מינימום סטרואיד וקריאטין בכלל מטורף גם מתנפחים מזה השרירים וגם גדל הזין פי שתיים. בקיצור אם זה היה משפר משהו מבחינת הישגים היו אוסרים את זה בספורט תחרותי

הכל בראש כמו שכבר רשמו פה אז תאכל ותתאמן

• פותח/ת השרשור
זה בדיוק הדברים שאתה לא צריך.
זה בגדר מותרות.
קפאין שתה כוס קפה לפני אימון.
הדבר היחיד שיעזור לך להשלים קלוריות/חלבון זה אפקות, וגם זה לא חובה בשלב הזה בכלל, והייתי ממליץ לך אם אתה רוצה לקנות רק את זה, תחביא את זה בוואטבר שזה לא יהיה, תדאג פשוט שלא ימצאו את זה.
אם ההורים ממש נגד זה אפילו אם זה נקנה מהכסף שלך, אז חבל ללכת ככה נגד ההורים, בשלב הזה זה שטויות אתה יכול לאכול לבד, אתה לא צריך תוספי תזונה.

תקשיב השאלה הכי גדולה שלי זה קפאין
כי אני מאוד עייף כול הזמן הבית ספר שלי מאוד רחוק
אני יודע מהבית מאוד מוקדם ואני לא נמצא בבית 12 שעות ואני חוזר וממש קשה לי להתחיל תאימון כי אני גם עצלן
תאמין לי ניסיתי כוס קפה ממש אבל ממש לא עוזר!!!
ואהבתי שם משתמש LOL PAMIDOR

כן אתה צודק קפאין זה מינימום סטרואיד וקריאטין בכלל מטורף גם מתנפחים מזה השרירים וגם גדל הזין פי שתיים. בקיצור אם זה היה משפר משהו מבחינת הישגים היו אוסרים את זה בספורט תחרותי

אתה טוען שכל תוסף תזונה שתורם לביצועים שלך צריך להוציא אותו מהחוק?
ממליץ לך לפני שאתה מטעה כאן אנשים ללכת ולקרוא אודות התוספים האלה וללמוד על ההבדל בינהם לבין הופעתם הטבעית במוצרי מזון שאנו אוכלים יום יום.(כמויות וכו').

קריאטין יש לך בשרירים, וקפאין זה סה"כ מעורר.
למה שיאסרו את זה?
עד אז, חאלס לדבר שטויות.
יום טוב, בי.

מחקרים
6,7,8,9 (קפאין) וקריאטין- 1-5,10-12,19-20 באשכול הזה:
http://www.kilogram.co.il/63/אבקות-חלבון-תוספי-תזונה-ומה-שבינהם/

מספיק לבלבל את המח, קפאין וקריאטין לא נותנים שום יתרון בעליה במסת שריר, מקסימום יתן קצת יותר אנרגיה ופוש מבחינה פסיכולוגית, מי שאוכל נכון יגיע לאותם תוצאות עם ובלי קיראטין וקפאין.
לגבי קפאין מספיק לשתות כוס קפה, אם לא משפיע תגדיל את המינון, יותר טעים ויותר זול.

מספיק לבלבל את המח, קפאין וקריאטין לא נותנים שום יתרון בעליה במסת שריר, מקסימום יתן קצת יותר אנרגיה ופוש מבחינה פסיכולוגית, מי שאוכל נכון יגיע לאותם תוצאות עם ובלי קיראטין וקפאין.
לגבי קפאין מספיק לשתות כוס קפה, אם לא משפיע תגדיל את המינון, יותר טעים ויותר זול.
לא יודע מי אמר לך את זה אבל :
א' כדורי קפאין יותר זולים מקפה שחור [לא יודע איפה אתה מבצע את הקניות שלך]
ב. ההשפעה של כדורי קפאין בכלל בכלל לא דומה להשפעה של קפה שחור אז אל תדבר שטויות

Back
למעלה תחתית