הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

[ייעוץ] מה לעשות אם ההורים?

לא יודע מי אמר לך את זה אבל :
א' כדורי קפאין יותר זולים מקפה שחור [לא יודע איפה אתה מבצע את הקניות שלך]
ב. ההשפעה של כדורי קפאין בכלל בכלל לא דומה להשפעה של קפה שחור אז אל תדבר שטויות

מבצע בארץ, קפה שחור של עלית מבחינת כספית מחזיק ליותר זמן, אולי המינון בכדור הרבה יותר גבוה אבל לי אישית קפה שחור מספיק ואין לי צורך בכל המינונים הגבוהים האלה. שוב אני אדגיש, קפאין זה ממריץ ולא יתן לך שום שיפור במסה, מבחינת השפעה אנחנו יכולים להתווכח עד מחר כי זה אינדוידואלי.

מבצע בארץ, קפה שחור של עלית מבחינת כספית מחזיק ליותר זמן, אולי המינון בכדור הרבה יותר גבוה אבל לי אישית קפה שחור מספיק ואין לי צורך בכל המינונים הגבוהים האלה. שוב אני אדגיש, קפאין זה ממריץ ולא יתן לך שום שיפור במסה, מבחינת השפעה אנחנו יכולים להתווכח עד מחר כי זה אינדוידואלי.
פירסמתי כבר מאמר מהפורטל + מלא מחקרים על קריאטין וקפאין שמוכיחים שהם יעילים. עוד אנרגיה באימון = יותר משקל על המוט = יותר גדילה.

כנראה שבחיים לא לקחת כדורי קפאין... אתה אפילו לא מבין את ההבדל

כנראה שבחיים לא לקחת כדורי קפאין... אתה אפילו לא מבין את ההבדל

לקחתי גווארנה, מעורר בהחלט, לא הרגשתי הבדל לעומת קפה שחור.

פירסמתי כבר מאמר מהפורטל + מלא מחקרים על קריאטין וקפאין שמוכיחים שהם יעילים. עוד אנרגיה באימון = יותר משקל על המוט = יותר גדילה.

תאכל הרבה ואתה תתחזק באותה מידה

איך נראה הקפאין בחנויות? (צנצת גדולה\קטנה, קופסא קטנה?) תמונה תעזור.

• פותח/ת השרשור

תודה לך על כול המידע שפרסמת לפני זה
ממש עזרת לי
אתה יכול להמליץ על חברה לקנות ממנה
חיפשתי המלצות בגוגל ראיתי בינתיים
PROLAB
ו-4EVER משהוא

פרולב מצוין. לא פרולב לא קונה.

קפאין זה קפאין תקנה מה שהכי זול

בדיוק כמו שקריאטין מונו אותו הדבר בכל החברות

שמתי לב שזאת דעתך לגבי כל הממריצים אפשר לשאול למה?

אתה לא יודע מה דעתי בכלל על מוצרים ממריצים. אני חושב שהם סבבה, ושמי שאוהב לקחת יקח.
אני מכין לעצמי לפני יציאה לאימון קשה מקינטה גדולה, בערך 200 מ"ג קפאין.

לחשוב שהקפאין בכדור הוא שונה מהקפאין בקפה שחור זה דבילי.

היי אני לא ממש חדש
באימונים ותזונה אבל בפורום
הזה אני חדש וזה לא נותן לי
לפתוח אשכול בתזונה ואימונים רגיל
בכול מקרה אין לי שום בעיות באימונים או שתזונה
אבל אני רוצה לקנות קריאטין,קפאין ואולי גיינר כדי להקל עליי יותר מאוחר במסה
ובגלל הבית ספר
עכשיו ההורים שלי ממש בעיתיים בנושא
הם סגורים והם לא מקשיבים לי לא משנה כמה אני מנסה לשכנע אותם הראיתי להם מאמרים וניסיתי להסביר
והם עדיין חושבים שזה יפגע בי
בקיצור אחרי כמה חודשים שניסיתי וויתרתי על לשכנע אותם
ועכשיו אני לא יודע מה לעשות לקנות ולהחביא מהם (אבל אני לא יודע איפו)
או שלא יודע מה לעשות תעזרו לי בבקשה
תודה מראש וסליחה על החפירה

ממה שכתבת אני מבין שמדובר בנער תיכוניסט
אני כבר 30+ והיה לי אותו מקרה בגיל 16 שהתחלתי להתאמן (אז החוק לא היה מאפשר פחות מגיל 16) ואני מבין לליבך
באותה תקופה הייתי שחיף ואז בזמנו האבקות רק התחילו להגיע לארץ זה הכל היה חדש פה וגם היה ממש יקר נזכיר גם שלא היה האינטרנט שאפשר היה לבצע כמו היום הזמנות מחול, בקיצור הייתה פה שחיטה אבל מה לעשות הייתי חייב.
בדומה למה שסיפרת על הוריך גם אמא שלי עשתה לי בלאגן ולך עכשיו תסביר/תשכנע שזה סך הכל תוספי תזונה.... היא מבחינתה ראתה משהו לא חוקי!
לא משנה כמה הייתי מנסה להסביר לא היה טעם פשוט בזבוז אנרגיה.
קיצור הבנתי שמצד ההורים לא תגיע הבנה אז עשיתי הכל בשושו.
גם באוכל התחילו לי בעיות, התחלתי לדחוף אוכל בכמויות (יותר מחצי קילו בשר ביום + תוספות) וגם זה אמא שלי לא אהבה כי הייתי טוחן את כל האוכל בבית.
לכן החלטתי לקחת הכל על עצמי ומצאתי עבודה במלצרות.
חישבתי את ההוצאה השבועית של האוכל (בשר, עוף, טונות, ביצים) + תוספי התזונה ויצא בערך 300 שקל אז הייתי עובד 2-3 ימים בשבוע רק בשביל לחסות את "האוכל המיוחד" (ככה אמא שלי קראה לזה)

כרגע אין לך ברירה וזאת הדרך היחידה שלך להתמודד עם ההורים, תעשה הכל לבד וזהו. איפשהו באיזה שלב ההורים שלך יעריכו את זה שאתה עצמאי ודואג לעצמך.
בסופו של דבר עוד כמה שנים תתגייס ואז תשתחרר מהצבא ותהיה 100% בנאדם עצמאי בלי אף הורה על הראש ותוכל לעשות מה בא לך.

קצת סבלנות עוד כמה שנים ותהיה בסדר. ובנתיים אתה יכול לעשות מה שאני עשיתי בעברי.

שיהיה בהצלחה 🤘

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ממה שכתבת אני מבין שמדובר בנער תיכוניסט
אני כבר 30+ והיה לי אותו מקרה בגיל 16 שהתחלתי להתאמן (אז החוק לא היה מאפשר פחות מגיל 16) ואני מבין לליבך
באותה תקופה הייתי שחיף ואז בזמנו האבקות רק התחילו להגיע לארץ זה הכל היה חדש פה וגם היה ממש יקר נזכיר גם שלא היה האינטרנט שאפשר היה לבצע כמו היום הזמנות מחול, בקיצור הייתה פה שחיטה אבל מה לעשות הייתי חייב.
בדומה למה שסיפרת על הוריך גם אמא שלי עשתה לי בלאגן ולך עכשיו תסביר/תשכנע שזה סך הכל תוספי תזונה.... היא מבחינתה ראתה משהו לא חוקי!
לא משנה כמה הייתי מנסה להסביר לא היה טעם פשוט בזבוז אנרגיה.
קיצור הבנתי שמצד ההורים לא תגיע הבנה אז עשיתי הכל בשושו.
גם באוכל התחילו לי בעיות, התחלתי לדחוף אוכל בכמויות (יותר מחצי קילו בשר ביום + תוספות) וגם זה אמא שלי לא אהבה כי הייתי טוחן את כל האוכל בבית.
לכן החלטתי לקחת הכל על עצמי ומצאתי עבודה במלצרות.
חישבתי את ההוצאה השבועית של האוכל (בשר, עוף, טונות, ביצים) + תוספי התזונה ויצא בערך 300 שקל אז הייתי עובד 2-3 ימים בשבוע רק בשביל לחסות את "האוכל המיוחד" (ככה אמא שלי קראה לזה)

כרגע אין לך ברירה וזאת הדרך היחידה שלך להתמודד עם ההורים, תעשה הכל לבד וזהו. איפשהו באיזה שלב ההורים שלך יעריכו את זה שאתה עצמאי ודואג לעצמך.
בסופו של דבר עוד כמה שנים תתגייס ואז תשתחרר מהצבא ותהיה 100% בנאדם עצמאי בלי אף הורה על הראש ותוכל לעשות מה בא לך.

קצת סבלנו עוד כמה שנים ותהיה בסדר. ובנתיים אתה יכול לעשות מה שאני עשיתי בעברי.

שיהיה בהצלחה 🤘

תודה שאתה משקיע כול כך בתגובה אבל אמא שלי אפילו יותר נגד זאת אומרת הבעיה היא לא הכסף/חושבת שלא בריא
הבעיה היא שאם אני מכניס קריאטין/קפאין/אבקה הביתה זורקים אותה מהחלון וגם אותי ביחד

Back
למעלה תחתית