הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזרות למסה

• פותח/ת השרשור ta31
  • פורסם בתאריך

ta31

משתמש פעיל
316
4
נק' מוניטין:
-20
316
4
אם אני רוצה לבצע היפרטרופיה

כמה חזרות אני צריך לעשות?
חלק אמרו לי 6~8 וחלק אמרו לי 10~12..

זה הגיוני שיש כאלה שיתפתחו יותר ב6 עד 8 חזרות
ויש כאלה שיתפחו יותר ב10~12?
וזה הכל גנטיקה ואתה צריך למצוא את מס' החזרות שמתאימות לך..?

תודה רבה לעוזרים=]

תנסה למצוא תשובה בפורטל כושר ופיתוח גוף ;susss

• פותח/ת השרשור
חפשתי מצאתי משו דומה אבל לא הבנתי..=\

עוד תגובות?

בזמן האחרון התחלתי לשלב חזרות גבוהות וחזרות נמוכות (גם במורכבים)
והגוף קיבל איכות חבל על הזמן.

• פותח/ת השרשור
בזמן האחרון התחלתי לשלב חזרות גבוהות וחזרות נמוכות (גם במורכבים)
והגוף קיבל איכות חבל על הזמן.
מז"א גם במורכבים?
ומז"א חזרות נמוכות וגבוהות אתה יכולה לפרט לי?

3-8חזרות בעיקר במורכבים ועושה עם זה דרופ סט, שאר תרגילים אני משלב 8-15חזרות ולעיתים קרובות אני נותן אימונים של 15+חזרות, גם בתרגילים מורכבים.

אני אישית עושה במורכבים 8 חזרות
במספר תרגילים(1 או 2) (לרוב הלא מורכבים) יותר

• פותח/ת השרשור
3-8חזרות בעיקר במורכבים ועושה עם זה דרופ סט, שאר תרגילים אני משלב 8-15חזרות ולעיתים קרובות אני נותן אימונים של 15+חזרות, גם בתרגילים מורכבים.

מז"א תרגילים מורכבים ולא מורכבים?

אם אני רוצה לבצע היפרטרופיה

כמה חזרות אני צריך לעשות?
חלק אמרו לי 6~8 וחלק אמרו לי 10~12..

זה הגיוני שיש כאלה שיתפתחו יותר ב6 עד 8 חזרות
ויש כאלה שיתפחו יותר ב10~12?
וזה הכל גנטיקה ואתה צריך למצוא את מס' החזרות שמתאימות לך..?

תודה רבה לעוזרים=]

רשמת היפתרופיה שזה שיטת אימון שלמה , בגדול אם זה מה שאתה רוצה לעשות אתה צריך לעשות כ 75% מה RM שלך , לנוח בין סט לסט עד 90 שניות.
מספר החזרות שלא ירד מ 6 ששם אתה מגיע כבר לטווח של הכוח , שמור על 6 - 12 חזרות , המלצה שלי , שרירים גדולים אפשר גם 6 חזרות , שרירים קטנים תכוון ל12 ו ה 10 חזרות.
בכול מקרה זה מה שעובד עלי פרפקט.

חלאס עם השטויות של וינגייט: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=32570&page=2.

נכון צריך להרים כבד כי ככה גודלים!!!11 וינגייט מטומטמים.
שמתם לב שמי שאומר את זה הוא רק מתאמן כוח /פאוור ליפטר צנום ולא גדול במיוחד? ואני מתכוון, הפאוורליפטרים המאסיבים/גדולים היחדים הם על חומרים.

נכון צריך להרים כבד כי ככה גודלים!!!11 וינגייט מטומטמים.
שמתם לב שמי שאומר את זה הוא רק מתאמן כוח /פאוור ליפטר צנום ולא גדול במיוחד? ואני מתכוון, הפאוורליפטרים המאסיבים/גדולים היחדים הם על חומרים.

לא אחי, צריך לבלבל את השריר, לתקוף אותו מכיוונים שונים, לעבוד בטווחי חזרות שפעם בחודש אתה מעלה משקלים בתור מתחיל, ולאכול פחית טונה בשירותים, כי ככה רוני קולמן וקאי גרין שלא לוקחים חומרים מתאמנים וככה גודלים!!!1111

לא אחי, צריך לבלבל את השריר, לתקוף אותו מכיוונים שונים, לעבוד בטווחי חזרות שפעם בחודש אתה מעלה משקלים בתור מתחיל, ולאכול פחית טונה בשירותים, כי ככה רוני קולמן וקאי גרין שלא לוקחים חומרים מתאמנים וככה גודלים!!!1111

בטח, אורן זריף אמר לי שגם צריך לשדר לשריר ואם לא אז הוא לא יגדל.
וברצינות, אתה מתאמן לכוח וכל מי שאומר את זה מתאמן כוח/מאמן כוח
אתה רוצה לפתח גוף? תקשיב לבאדיבילדרים, אתה רוצה להיות הנדסאי? תקשיב למרצה/פרופסור, לא לגנן בחצר.

להקשיב לבלידרים? כלומר לעשות רבעי תנועות, להשתמש בחומרים ולקוות לא למות? תודה, אבל אני נשאר עם ה-PL.

להקשיב לבלידרים? כלומר לעשות רבעי תנועות, להשתמש בחומרים ולקוות לא למות? תודה, אבל אני נשאר עם ה-PL.

תכתוב KAI GREENE LEGS WORKOUT ותגיד לי אם הוא עושה רבעים.
פאוורליפטרים לא מזריקים חומרים? NO SHIT SHERLOCK.
וכן, אני רוצה לפתח גוף אז זה אומר שאני חייב לרוץ לסטרואידים (ולפי מה שאני רואה בפורום המיועד לכך פה, אנשים לוקחים את זה כאילו זה שוקולד), אחי, לא הגעתי למכון כדי להיות קאי גרין ולהזריק חומרים אם זה מה שנדמה לך.

זה נראה לך תנועה מלאה?:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה נראה לך תנועה מלאה?:

זה לא רבע. ואני דיברתי על גאי גרין, בכל מקרה זה נראה כאילו הוא שובר מקביל וגם אם לא זה לא נחוץ, זה לא שאני תומך באנשים שחיים מביתוס ואומרים שתנועה מלאה פוגעת ברגלים ובלה בלה בלה.
בכל מקרה לא הבנתי איך הגענו לזה, דיברתי על זה שאתם אומרים שצריך לעשות כוח כדי לגדול, כשאם המטרה שלך לגדול אתה תגדל עם 30 אחוז פחות מהשמקל שתשתמש בשריר בצורה נכונה, ויודע מה, נגיד שהוא עושה רבעים, אני רוצה להיות כמו רוני קולמן? אז אני אעשה מה שהוא עושה. הגיון פשוט.
תראה אימונים של בילדרים כמו אלון גבאי alon gabbay, הוא טבעי וזה מישהו שצריך לשאוף אליו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יפה, ואני רוצה להיראות כמו קלוקוב, שנראה הרבה יותר טוב מרוני קולמן, וגם יותר חזק, למרות שהוא שוקל שליש ממנו.

Back
למעלה תחתית