הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא רעב.. (מסה)

מצב
השרשור נעול

TrueBlood

משתמש מתחיל
169
4
נק' מוניטין:
79
169
4
Life & Fitness נהריה
שלום,
אני במסה נקייה כבר חודש רביעי (התחלתי מספטמבר בדיוק) ואני מגיע כל יום למצב שבו אני דוחף אוכל בכוח... אני מגוון כמה שאני יכול (בבוקר מקושקשת עם לחמניה וקוטג', בארוחת צהריים שניצל עם אורז או פסטה או צ'יפס (בתנור) וכו') ואני מנסה באמת לאכול הרבה ולהגדיל את המאזן הקלורי אבל זה ממש ממש ממש ממש קשה.. אני כמעט ונמנע מחיטה מלאה (רק פסטה דורום בחלק מהפעמים) אבל אני לא מצליח לאכול... ונמאס לי מלדחוף צלחות בכוח..

עצות מישהו??

נ.ב. אני גדלתי כ"ילד רעב" (הייתי שמנמן, עשיתי חיטוב ועכשיו מסה) ומשום מה אחרי החיטוב פשוט הקיבה הצטמקה..

תצא מידי פעם ליום צי'ט כדי לשבור את השגרה.
אם אתה מתקשה להכניס קלוריות תכין גיינר ביתי(תריץ חיפוש בפורום על זה) וגם ממליץ לך להריץ חיפוש בפורום כי בזמן האחרון פתחו כמה נושאים כמו לשלך.

• פותח/ת השרשור
תצא מידי פעם ליום צי'ט כדי לשבור את השגרה.
אם אתה מתקשה להכניס קלוריות תכין גיינר ביתי(תריץ חיפוש בפורום על זה) וגם ממליץ לך להריץ חיפוש בפורום כי בזמן האחרון פתחו כמה נושאים כמו לשלך.

תודה רבה! יאללה היום פיצה בראבק ועוגות בראבקקקקק חח

פעם בשבועיים - שבוע תעשה לעצמך יום צ'יט, אצלי בדרך כלל זה יוצא יום שבת זה מה שמחזיק אותי..

• פותח/ת השרשור
פעם בשבועיים - שבוע תעשה לעצמך יום צ'יט, אצלי בדרך כלל זה יוצא יום שבת זה מה שמחזיק אותי..

תודה רבה גם לך אחי, אז אזכור את הטיפים האלה 😃 תודה רבה 😃

חלב, דרך קלה להכניס הרבה קלוריות, הרבה חלבון, והרבה שומן.
בליטר חלב יש 600+- קלוריות ו30+-גרם חלבון, ו30+- גרם שומן

אתה שוקל 66 ומתלונן שאתה לא מצליח לאכול מספיק..
הנושא ננעל כי יכלת גם להריץ חיפוש בפורום הנושא נפתח מיליון פעם ואפילו נפתח אחד לפני כמה ימים

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית