הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה בנץ פרס 92 קילו (דייט טייט)

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
אמנם זה היה פי אר אבל היה מאוד קל עם הטכניקה של דייב טייט.. איך הטכניקה? (אפשר לראות במראה שיש הקשתה של הגב)
[video=youtube_share;5edRnWOsKWg]http://youtu.be/5edRnWOsKWg[/video]

תשתדל בתחתית להוריד את המוט יותר מבוקר ולשמור על הכיווץ ולא לזרוק אותו על החזה .
בחזרה האחרונה זה נראה שהתחת טיפה התנתק מהספה תקפיד על זה .
כל הכבוד!

• פותח/ת השרשור
תשתדל בתחתית להוריד את המוט יותר מבוקר ולשמור על הכיווץ ולא לזרוק אותו על החזה .
בחזרה האחרונה זה נראה שהתחת טיפה התנתק מהספה תקפיד על זה .
כל הכבוד!

כן גם די הרגשתי את זה בחזרה האחרונה, אבל יאמר לזכותי שזה היה הסט השני שלי ברצף בלי מנוחה כי החבר המוגבל שלי לא צילם כמו שצריך בפעם הראשונה..
ולרדת מבוקר תמיד אפשר.. תודה 😃

הם לא קרובים בכלל, שים לב שהם צריכים להיות יותר במקביל לגוף, שים לב בסרטון לאיפה הוא מוריד מרפקים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הם לא קרובים בכלל, שים לב שהם צריכים להיות יותר במקביל לגוף, שים לב בסרטון לאיפה הוא מוריד מרפקים.
כן אבל אל תשכח שהאחיזה שלי רחבה אז זה די לא אפשרי כי הידיים שלי לא מספיק ארוכות.. אבל דחפתי אותן פנימה ככל האפשר וגם הרגשתי כמה כוח זה נותן.. לפצוע אותי זה לא יפצע לא?

מה זה נותן שהם קרובים לגוף? ניסיתי ללחוץ עם המרפקים צמודים והמוט ירד לי מהר מיידי..

כל הקטע בלחיצה של דייב טייט זה שהמרפקים נכנסים פנימה, ככה זה מסיר עומס מהכתפיים, ואפשר להרים יותר משקל.

• פותח/ת השרשור
אגב בסרטון הזה אפשר לראות גם שהמרפקים אומנם קרובים יותר לגוף אבל לא נוגעים בו פיזית..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה העניינים דוד טייט,
שומע? יש פה בחור שטוען שהוא לוחץ 90 לבד, אבל בכל סרטון הספוטר מציל אותו ממוות.
יש לך טיפ של אלופים שיעזור לו?

מה העניינים דוד טייט,
שומע? יש פה בחור שטוען שהוא לוחץ 90 לבד, אבל בכל סרטון הספוטר מציל אותו ממוות.
יש לך טיפ של אלופים שיעזור לו?
I saw his videos, the guy is a pro but he needs to work on his technique a little bit more.
The spotter is gay, he likes to help when its not needed and he should push his hands up his ass and go home.

I saw his videos, the guy is a pro but he needs to work on his technique a little bit more.
The spotter is gay, he likes to help when its not needed and he should push his hands up his ass and go home.
אני נותן לך בדיוק 3 דקות להתנצל על פתיחת היוזר הכפול ועל האנגלית העילגת שלך לפני שאני נותן באן לשני היוזרים שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית