עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תשתדל בתחתית להוריד את המוט יותר מבוקר ולשמור על הכיווץ ולא לזרוק אותו על החזה .
בחזרה האחרונה זה נראה שהתחת טיפה התנתק מהספה תקפיד על זה .
כל הכבוד!
אתה צריך "להכניס" מרפקים, שיהיו קרובים לגוף
כן אבל אל תשכח שהאחיזה שלי רחבה אז זה די לא אפשרי כי הידיים שלי לא מספיק ארוכות.. אבל דחפתי אותן פנימה ככל האפשר וגם הרגשתי כמה כוח זה נותן.. לפצוע אותי זה לא יפצע לא?הם לא קרובים בכלל, שים לב שהם צריכים להיות יותר במקביל לגוף, שים לב בסרטון לאיפה הוא מוריד מרפקים.
מה זה נותן שהם קרובים לגוף? ניסיתי ללחוץ עם המרפקים צמודים והמוט ירד לי מהר מיידי..הם לא קרובים בכלל, שים לב שהם צריכים להיות יותר במקביל לגוף, שים לב בסרטון לאיפה הוא מוריד מרפקים.
חח תודה גבר.Hello.
Your technique seems fine, keep up the hard work!
English please, google translate is retarded. 😃חח תודה גבר.
אתה חושב שאנחנו מאמינים שאתה דייב טייט?English please, google translate is retarded. 😃
אגב בסרטון הזה אפשר לראות גם שהמרפקים אומנם קרובים יותר לגוף אבל לא נוגעים בו פיזית..
I saw his videos, the guy is a pro but he needs to work on his technique a little bit more.מה העניינים דוד טייט,
שומע? יש פה בחור שטוען שהוא לוחץ 90 לבד, אבל בכל סרטון הספוטר מציל אותו ממוות.
יש לך טיפ של אלופים שיעזור לו?
אני נותן לך בדיוק 3 דקות להתנצל על פתיחת היוזר הכפול ועל האנגלית העילגת שלך לפני שאני נותן באן לשני היוזרים שלך.I saw his videos, the guy is a pro but he needs to work on his technique a little bit more.
The spotter is gay, he likes to help when its not needed and he should push his hands up his ass and go home.
I saw his videos, the guy is a pro but he needs to work on his technique a little bit more.
The spotter is gay, he likes to help when its not needed and he should push his hands up his ass and go home.
חח אל תדאג זה היה בדיחה עם אופק.אני נותן לך בדיוק 3 דקות להתנצל על פתיחת היוזר הכפול ועל האנגלית העילגת שלך לפני שאני נותן באן לשני היוזרים שלך.