הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משפטים מטומטמים של מדריך חדר כושר

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
משפטים מטומטמים של מדריכי חדר כושר

המטרה לתת ציטוטים מטומטמים של המדריכים שלכם.
אתחיל-
1. "גם 8 - 12 חזרות בונות כוח- הן תורמות להיפוטרפיה של השריר"
2. "דדליפט יפגע במיניות שלך"- הכוונה לזה שאני אהיה הומו
3. "אל תנסה לעשות לחיצת חזה עם המוט 20 ק"ג החופשי- אפילו לי קשה לייצב אותו אז בטח שלך"
4. "אתה יכול לעשות את התוכנית בסמית' מאשין, בלי דדליפט, פאוורקלין ועם 15 חזרות"- תגובה להאם אני יכול לעשות SS.
5. "הגידים שלך צריכים להתרחב לפני עבודה על כוח"
6. "הבייספס שלך זוועתי- לא תוכל להתחיל עכשיו PL"- נאמר בעוד המדריך ממשש לי את השוקיים לראות אם התקדמתי.
7. "תעשה חתירה בפולי עליון- זה יותר טוב מחתירה חופשית"
8. "תוכל להרים כמעט פי 2 משקל עם HB לעומת LB"
9. "אני תמיד בעד מסה"- נאמר בתגובה לשאלה של בחור עם מינימום 30% שומן "עדיף לי מסה או חיטוב?"
10. "אל תהיה הומו- תשים פוסי-פד"
11. "כל תוכנית שהיא חייבת לכלול את המבנה הבא- סט חימום יחיד ופירמידה של 12 חזרות בסט הראשון, 10 בשני, 8 בשלישי עם אותו משקל- זו עבודה אמיתית"
12. "אתה יכול להתחיל SS אבל תהיה מודע שאם אתה לא מתאמן 3 חודשים - חצי שנה היא לא תתאים לך"
13. "מה זה חתירה פנדלאי? מאיפה הבאת את זה?"
14. "אני לא יכול לשים מטאל- יש למטה שיעור התעמלות אומנותית"- נאמר בתגובה לבקשה שלי לשים מטאל בגלל שהחדר כושר ריק לגמריץ
15. "עדיף שתעשה 10 חזרות שאני אעזור לך בכולן מאשר 5 לבד"- הערה של המדריך כשעשה ספוטינג בבנץ'.
16. "אסור לך בשום פנים ואופן לעשות בנץ'/סקוואט/דדליפט, גם לא בסמית'- היד הקידמית שלך גרועה!!"
17. "השריר צריך גיוון- לעבוד 50 דקות ריצה בלבד לעומת 30 שמורכבות מ-10 ריצה ו-10 אליפטיקל ו-10 אופניים יתן שיפור של קרוב 50% לטובת הגיוון!"
18. "מגנזיום הורס את האחיזה"
19. "אם בן אדם שם על עצמו מעל 50 ק"ג בסקוואט הוא בסכנת שברים"
20. "אל תעשה 60 ק"ג סקוואט! זה מסוכן!!"

כשיעלו לי עוד אני אוסיף, מוזמנים לשתף עם המדריכים שלכם.

נערך לאחרונה:
-"אתה תהיה נכה עוד שנתיים/חודשיים/בגיל 30"... משתנה ממאמן למאמן.
דווקא לאחרונה העיפו את רוב הליצנים אצלנו ונשארו דווקא מאמנים נורמלים יחסית.

- מה זה HB? מה זה LB? אני מכיר רק סקוואט רגיל.
- שים חגורה, אתה תהרוס לעצמך את הגב.
- מה זה תוכנית לחיטוב? אתה פשוט צריך לשנות תזונה.
- אתה צריך להפתיע את השריר ולתק!ף אותו מכיוונים שונים!
- אתה יכול להוריד את המוט יותר בעדינות? זה מפריע לאחרים.. [בדדליפט כבד].
- אתה רוצה לגדול? תאכל 2 טונה + 3 ביצים חצי שעה אחרי אימון.
- מה זה, פודרה לבנה? [מגנזיום].
- אתה רוצה חזה גדול? תעשה ככה: בנץ' 15X4, פלייס 12X5, לחיצת חזה בשיפוע 15X3, לחיצה בשיפוע תחתון 10X5, לחיצה עם דאמבלים- 12X2.

• פותח/ת השרשור
-"אתה תהיה נכה עוד שנתיים/חודשיים/בגיל 30"... משתנה ממאמן למאמן.
דווקא לאחרונה העיפו את רוב הליצנים אצלנו ונשארו דווקא מאמנים נורמלים יחסית.
הכי כיף לבוא למאמן כזה ולהגיד לו אחרי חודשים- אני לא נכה!! איך זה יכול להיות?!
"שתה רדבול לפני אימון"
80MG קפאין זה הארדקור 😵‍💫🥊
- שים חגורה, אתה תהרוס לעצמך את הגב.
- מה זה תוכנית לחיטוב? אתה פשוט צריך לשנות תזונה.
- אתה צריך להפתיע את השריר ולתק!ף אותו מכיוונים שונים!
- אתה יכול להוריד את המוט יותר בעדינות? זה מפריע לאחרים.. [בדדליפט כבד].
- אתה רוצה לגדול? תאכל 2 טונה + 3 ביצים חצי שעה אחרי אימון.
- מה זה, פודרה לבנה? [מגנזיום].
- אתה רוצה חזה גדול? תעשה ככה: בנץ' 15X4, פלייס 12X5, לחיצת חזה בשיפוע 15X3, לחיצה בשיפוע תחתון 10X5, לחיצה עם דאמבלים- 12X2.
🤡🤡🤡
חנקתתת!

מדריך אמר לי שלא גדלים מ6 חזרות וצריך לעשות יותר חזרות.
גם דיאטנית וגם הרופא משפחה אמרו לי שאפק!ת זה מסוכן לכבד,ואחרי זה הוא המליץ לעלות במדרגות ולא במעליות ביומיום.

בתור מדריך בהתהוות אני מתבייש לקרוא את הדברים האלו..
והאמת אני גם די מטיל בהם ספק.. קשה לי להאמין שמאמנים מוסמכים שעברו את הקרוס שאני עובר כרגע יוציאו משפטים כאלו מהפה, אפילו אם עבר 40 שנה מהקורס.

מאמנת בחדר כושר:
"תראה לי איך אתה עושה סקוואט", "אתה יורד נמוך מדי"(עוד לפני שהגעתי למקביל)
"מה זה פרס? מילטרי פרס?" "תעשה לחיצת כתפיים כנגד מוט בישיבה, למה אתה רוצה בעמידה? זה יוריד עומס מהגב"
לא זוכר עוד משפטים, אני לא נוהג לדבר הרבה עם מאמנים בחדר כושר, =/ הקורס בוינגייט צריך להוציא אותו נגד החוק.

ענק!
אגב אני לא מבין למה אתם מדברים עם המאמנים בחדר כושר ושואלים אותם אם אתם יכולים לעשות SS או דדליפט או סקוואט או וואטאבר. פשוט תבואו ותתאמנו איך שאתם רוצים, מה לכם ולהם? אני מקווה שאתם לא באמת מצפים לקבל מהם תשובות ענייניות לגבי SS או כל תוכנית אימונים אמיתית...

גורם לי להעריך את המדריכי חדר כושר אצלי במכון , אחד מאחד סוג של פוואליפטר לשעבר והשני מעודד תרגילים של פווארליפטינג ובנוסף הוא אמר לי משהו שדי הצדקתי אותו, הוא אמר לי '' שמע זה לא שאני לא מודע לחשיבות התרגילים המורכבים פשוט בשביל 24 שקל לשעה לא בא לי ללמד כל ילדון שבא לפה את התרגילים האלה שלוקחים המון זמן ללמד , אז אני נותן להם את תכניות ברירת המחדל שיש פה בחדר כושר''
תכלס צודק

כעשיתי חתירה במוט המאמן דפק לי פאלם פייס, כשאני עושה סקוואט lb כל פעם מאמן אחר אומר לי שזה לא טוב שהגב בזויית ואני לא שם את המוט בצורה נכונה וכמובן שאסור להקשית את הגב בבנץ׳ זה ידפוק אותו!

יש מאמנים ויש מאמנים.

אני מתאמן בשני חדרי כושר ומכיר עוד כמה ולא חסרים מאמנים שמודעים לנושא אימונים הכוח.

• פותח/ת השרשור
בתור מדריך חדר כושר אני מתבייש לקרוא את מה שרשמת
לצערי זה המצב היום...
והדבר הכי מעצבן- ראיתי שהרבה אנשים אומרים שלימדו אותם שבנץ', דדליפט, סקוואט וכו' טובים, אבל החברה שלמדו בקורס לא הקשיבו וזרקו שטויות שסקוואט פוגע בברכיים וכו'... לדעתי צריכים להעלות את הציון העובר של הקורס למשהו בסביבות 75. זה נשמע גבוה יחסית, אבל זה הדבר הנכון לדעתי כשרואים את התוכניות העמוסות של המדריכים שיגרמו לפציעות או את הכסף שאנשים זורקים לפח ולא רואים תוצאות במכון. בלי קשר גם לעשות בדיקה מעמיקה ולראות מי מלמד ברצינות- SQ DL BP וכו' צריכים להיות תרגילי בסיס בכל תוכנית (למעט סיבות מיוחדות כמו פציעות מיוחדות) ותוכניות כמו SS צריכות להיות מוצעות בצורה הכי טבעית על ידי המאמן.
בתור מדריך בהתהוות אני מתבייש לקרוא את הדברים האלו..
והאמת אני גם די מטיל בהם ספק.. קשה לי להאמין שמאמנים מוסמכים שעברו את הקרוס שאני עובר כרגע יוציאו משפטים כאלו מהפה, אפילו אם עבר 40 שנה מהקורס.
מסכים, אני בעצמי לא ידעתי אם לצחוק או לבכות- אני הומו בגלל הדדליפט? WTF? הם בילבלו את המוח שזה מפריש את הטסטוסטרון והורמונים נוספים בצורה לא טובה והם נפגעים, ובלה בלה בלה זה גורר שינוי בזהות המינית וכל מיני משפטים שלא מבין מאיפה הם באו.
ענק!
אגב אני לא מבין למה אתם מדברים עם המאמנים בחדר כושר ושואלים אותם אם אתם יכולים לעשות SS או דדליפט או סקוואט או וואטאבר. פשוט תבואו ותתאמנו איך שאתם רוצים, מה לכם ולהם? אני מקווה שאתם לא באמת מצפים לקבל מהם תשובות ענייניות לגבי SS או כל תוכנית אימונים אמיתית...
הבעיה כזו- כמעט הכל מהחדר כושר הקודם שהיה פצפון- הייתה ספה אחת לבנץ' חופשי + סמית' מאשין, השאר מוטות W. בקושי היה מקום והם ראו הכל. הם אמרו לי בלי סקוואטים, ולא הסכימו ללמד אותי טכניקה (גם בסמית') ולא נתנו לי. פשוט אמרו לי אל תעשה ואם לא הייתי שואל לפני זה ועושה בלי לשאול אותם הטכניקה הייתה בודאות גרועה = סיכון פציעה והיו מעיפים אותי משם (אז לא ידעתי שיש תחליף- איפה שאני עכשיו). זה סיפור מסובך אבל לא הייתה לי ברירה.

"אל תשתה את כל האבק!ת האלה זה הורס את הכליות וגם משמין ".
"יש לך ביסוס לזה ?"
"כן,רופא המשפחה שלי אמר"

"אל תרים משקולות לכ''כ קצת חזרות(5) זה פוגע בגדילה"
"יש לך הסבר פיזיולוגי על זה"?
"זה מקבץ את התאים בגוף"facepalm

"נער בגיל שלך לא יכול להעמיס כ''כ הרבה משקל ל10 חזרות , אתה צריך להבין שהגידים שלך עדיין מתפתחים וזה פוגע בהם וזה לא משנה אם הטכניקה נכונה,אתה לא מבין שיש הבדל בין כוח לחוזק ....כדי שתתחיל לעבוד על עשרים חזרות."
"אתה יודע מה כך למשל מישהו שעושה 100קילו לחיצת חזה ל2 חזרות ותיתן לו מוט ריק אבל תבקש מימנו שירים את המוט ל20 חזרות תירא שהוא לא יצליח".

יש יותר טימטום מזה ?facepalmfacepalmfacepalmfacepalm:🙁

נערך לאחרונה:
"אל תשתה את כל האבק!ת האלה זה הורס את הכליות וגם משמין ".
"יש לך ביסוס לזה ?"
"כן,רופא המשפחה שלי אמר"

"אל תרים משקולות לכ''כ קצת חזרות(5) זה פוגע בגדילה"
"יש לך הסבר פיזיולוגי על זה"?
"זה מקבץ את התאים בגוף"facepalm

"נער בגיל שלך לא יכול להעמיס כ''כ הרבה משקל ל10 חזרות , אתה צריך להבין שהגידים שלך עדיין מתפתחים וזה פוגע בהם וזה לא משנה אם הטכניקה נכונה,אתה לא מבין שיש הבדל בין כוח לחוזק ....כדי שתתחיל לעבוד על עשרים חזרות."
"אתה יודע מה כך למשל מישהו שעושה 100קילו לחיצת חזה ל2 חזרות ותיתן לו מוט ריק אבל תבקש מימנו שירים את המוט ל20 חזרות תירא שהוא לא יצליח".

יש יותר טימטום מזה ?facepalmfacepalmfacepalmfacepalm:🙁
חחחחחח פאק צריך להרוג את המדריך שאמר את זה.
הרמה של הקורס הזה עד כדי כך נמוכה שאנשים מפגרים ומטומטמים עוברים אותו? וואלה אם ככה כל אחד יכול לשלם 7000 אלף שקל לעשות קורס ולהיות מדריך כושר - יש בזה ימבה של כסף!11!!
facepalm

"אל תעשה סקוואט אתה לא בנוי לזה"
"מה אתה חושב אתה איזה נינג'ה מה אתה דופק את המשקולות אני מרים 160 ואני לא דופק אותם ככה"-תגובה על דפיקת המשקולות בדדליפט
"תסדר פה את המשקולות"
"למצה כל פעם שאתה פה יש כזה בלאגן במכון"
"אם קר לך אל תנוח 7 דקות"
"אתה מזיין את הבריאות"
"ישחק לך הסחוס"
מה זה סחוס ?
"סחוס זה סחוס וזה ישחק"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית