משפטים מטומטמים של מדריכי חדר כושר
המטרה לתת ציטוטים מטומטמים של המדריכים שלכם.
אתחיל-
1. "גם 8 - 12 חזרות בונות כוח- הן תורמות להיפוטרפיה של השריר"
2. "דדליפט יפגע במיניות שלך"- הכוונה לזה שאני אהיה הומו
3. "אל תנסה לעשות לחיצת חזה עם המוט 20 ק"ג החופשי- אפילו לי קשה לייצב אותו אז בטח שלך"
4. "אתה יכול לעשות את התוכנית בסמית' מאשין, בלי דדליפט, פאוורקלין ועם 15 חזרות"- תגובה להאם אני יכול לעשות SS.
5. "הגידים שלך צריכים להתרחב לפני עבודה על כוח"
6. "הבייספס שלך זוועתי- לא תוכל להתחיל עכשיו PL"- נאמר בעוד המדריך ממשש לי את השוקיים לראות אם התקדמתי.
7. "תעשה חתירה בפולי עליון- זה יותר טוב מחתירה חופשית"
8. "תוכל להרים כמעט פי 2 משקל עם HB לעומת LB"
9. "אני תמיד בעד מסה"- נאמר בתגובה לשאלה של בחור עם מינימום 30% שומן "עדיף לי מסה או חיטוב?"
10. "אל תהיה הומו- תשים פוסי-פד"
11. "כל תוכנית שהיא חייבת לכלול את המבנה הבא- סט חימום יחיד ופירמידה של 12 חזרות בסט הראשון, 10 בשני, 8 בשלישי עם אותו משקל- זו עבודה אמיתית"
12. "אתה יכול להתחיל SS אבל תהיה מודע שאם אתה לא מתאמן 3 חודשים - חצי שנה היא לא תתאים לך"
13. "מה זה חתירה פנדלאי? מאיפה הבאת את זה?"
14. "אני לא יכול לשים מטאל- יש למטה שיעור התעמלות אומנותית"- נאמר בתגובה לבקשה שלי לשים מטאל בגלל שהחדר כושר ריק לגמריץ
15. "עדיף שתעשה 10 חזרות שאני אעזור לך בכולן מאשר 5 לבד"- הערה של המדריך כשעשה ספוטינג בבנץ'.
16. "אסור לך בשום פנים ואופן לעשות בנץ'/סקוואט/דדליפט, גם לא בסמית'- היד הקידמית שלך גרועה!!"
17. "השריר צריך גיוון- לעבוד 50 דקות ריצה בלבד לעומת 30 שמורכבות מ-10 ריצה ו-10 אליפטיקל ו-10 אופניים יתן שיפור של קרוב 50% לטובת הגיוון!"
18. "מגנזיום הורס את האחיזה"
19. "אם בן אדם שם על עצמו מעל 50 ק"ג בסקוואט הוא בסכנת שברים"
20. "אל תעשה 60 ק"ג סקוואט! זה מסוכן!!"
כשיעלו לי עוד אני אוסיף, מוזמנים לשתף עם המדריכים שלכם.
המטרה לתת ציטוטים מטומטמים של המדריכים שלכם.
אתחיל-
1. "גם 8 - 12 חזרות בונות כוח- הן תורמות להיפוטרפיה של השריר"
2. "דדליפט יפגע במיניות שלך"- הכוונה לזה שאני אהיה הומו
3. "אל תנסה לעשות לחיצת חזה עם המוט 20 ק"ג החופשי- אפילו לי קשה לייצב אותו אז בטח שלך"
4. "אתה יכול לעשות את התוכנית בסמית' מאשין, בלי דדליפט, פאוורקלין ועם 15 חזרות"- תגובה להאם אני יכול לעשות SS.
5. "הגידים שלך צריכים להתרחב לפני עבודה על כוח"
6. "הבייספס שלך זוועתי- לא תוכל להתחיל עכשיו PL"- נאמר בעוד המדריך ממשש לי את השוקיים לראות אם התקדמתי.
7. "תעשה חתירה בפולי עליון- זה יותר טוב מחתירה חופשית"
8. "תוכל להרים כמעט פי 2 משקל עם HB לעומת LB"
9. "אני תמיד בעד מסה"- נאמר בתגובה לשאלה של בחור עם מינימום 30% שומן "עדיף לי מסה או חיטוב?"
10. "אל תהיה הומו- תשים פוסי-פד"
11. "כל תוכנית שהיא חייבת לכלול את המבנה הבא- סט חימום יחיד ופירמידה של 12 חזרות בסט הראשון, 10 בשני, 8 בשלישי עם אותו משקל- זו עבודה אמיתית"
12. "אתה יכול להתחיל SS אבל תהיה מודע שאם אתה לא מתאמן 3 חודשים - חצי שנה היא לא תתאים לך"
13. "מה זה חתירה פנדלאי? מאיפה הבאת את זה?"
14. "אני לא יכול לשים מטאל- יש למטה שיעור התעמלות אומנותית"- נאמר בתגובה לבקשה שלי לשים מטאל בגלל שהחדר כושר ריק לגמריץ
15. "עדיף שתעשה 10 חזרות שאני אעזור לך בכולן מאשר 5 לבד"- הערה של המדריך כשעשה ספוטינג בבנץ'.
16. "אסור לך בשום פנים ואופן לעשות בנץ'/סקוואט/דדליפט, גם לא בסמית'- היד הקידמית שלך גרועה!!"
17. "השריר צריך גיוון- לעבוד 50 דקות ריצה בלבד לעומת 30 שמורכבות מ-10 ריצה ו-10 אליפטיקל ו-10 אופניים יתן שיפור של קרוב 50% לטובת הגיוון!"
18. "מגנזיום הורס את האחיזה"
19. "אם בן אדם שם על עצמו מעל 50 ק"ג בסקוואט הוא בסכנת שברים"
20. "אל תעשה 60 ק"ג סקוואט! זה מסוכן!!"
כשיעלו לי עוד אני אוסיף, מוזמנים לשתף עם המדריכים שלכם.
נערך לאחרונה: