הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משפטים מטומטמים של מדריך חדר כושר

אם הספורט הוא אמורפי כמו "בודיבלידינג", אז זו התוצאה.
אני מאוד מסכים איתך, גם פה בפורום היו ויכוחים מי חזק יותר, מתאמן במשקל 60 קילו שעושה סקווט 120 או מתאמן במשקל 80 שמרים 150.
וזה עוד לפני שנכנסנו לפן האסטטי של התחום, אתה יכול להרים סקווט של 160 קילו ולהיות שמן עם 30% שומן או להרים 80 עם קוביות.
בתחום כמו ריצה, הדברים פשוטים יותר. מטרת המדריך היא לגרום לך לרוץ מהר יותר.

אם הוא עובד ככה אין סיבה שאתה לא תעבוד ככה. למה להרוס סתם את הרצפה של חדר הכושר.

ואם אתה עושה פאוור קלין עם 150 קילו? וזורק תמוט ממטר וחצי כי אתה לא אמור להחזיר אותו כמו איזה פאקינג גור חתולים
אז אתה לא מתאים למכון ? או שזה פשוט דבילי שכל מה שרוצים שתעשה במכון זה הליכון וסדנת בטן.
יא אללההההההההההההההההההההההההההה

מה זאת אומרת לא אמור? לא יקרה שום דבר אם תתאמץ לבלום אותו עם הטרפזים או הברכיים וזה לא קשור למדיניות של המקום לגבי צורת האימונים שלך ,אתה הורס רכוש שלא שייך לך.

לפני שהופיעו הפלטות הקופצות של הוויטליפטינג היה נהוג יותר לבלום את המשקל עם הברכיים והרבה אנשים חזקים ממני וממך עשו זאת ,כך שאין על מה להתבכיין.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הרכוש הזה ממומן על ידינו , המתאמנים החצופים והלא רצויים שרוצים לחזק את הגוף ולא לעשות פיזיוטרפיה
הציוד צריך להיות מותאם לאופי של המקום שכולל אימוני משקולות. ובאופן היפותטי אם היה לי סנאצ' של 200 קילו לא הייתי זורק אותו על הקוואד שלי אלא על דלפק הקבלה הפלצני של חדר הכושר

מרימי משקולות הם בדרך כלל חלק קטן מהאוכלוסיה שבאה להתאמן ,לא צריך לתת להם יחס מיוחד ואין שום סיבה לתת לאדם שמשלם 200-300 שקל בחודש לגרום נזק של אלפי שקלים ,חדר כושר הוא בסופו של דבר עסק שצריך להרוויח. אם זה מפריע לך ,תעבור לחדר כושר עם רצפת פרקט שכמעט אי אפשר להרוס או שתבלע את הרוק ותלמד להוריד את המשקל בזהירות.

תבדוק מה כל מאמני הכוח ,שהרבה מהמתאמנים בפורום הזה עובדים לפיהם ,אומרים על זה ,גם לגבי הסנאץ והקלין. אתה הולך להיות מופתע.

נערך לאחרונה:
אני פעם שמעתי :
"מוט אולימפי זה לכוח - משקולויות יד לחיטוב "

מרימי משקולות הם בדרך כלל חלק קטן מהאוכלוסיה שבאה להתאמן ,לא צריך לתת להם יחס מיוחד ואין שום סיבה לתת לאדם שמשלם 200-300 שקל בחודש לגרום נזק של אלפי שקלים ,חדר כושר הוא בסופו של דבר עסק שצריך להרוויח. אם זה מפריע לך ,תעבור לחדר כושר עם רצפת פרקט שכמעט אי אפשר להרוס או שתבלע את הרוק ותלמד להוריד את המשקל בזהירות.

תבדוק מה כל מאמני הכוח ,שהרבה מהמתאמנים בפורום הזה עובדים לפיהם ,אומרים על זה ,גם לגבי הסנאץ והקלין. אתה הולך להיות מופתע.

העניין הוא שהתנהלות חדרי הכושר נורא מגמתית לכיוון של ריווחיות ותו לא
להקצות שטח שמתאים לאימוני משקולות לא ישבש את מאזן הכספים של חדרי הכושר השרלטניים למינהם
אבל אם אפשר לנצל את הבורות של האנשים למה לא..

להקצות שטח שמתאים לאימוני משקולות לא ישבש את מאזן הכספים
הלקוחות הכי רווחיים של חדרי כושר הם אלה שמשלמים ולא באים או אלה שנעזרים במאמנים פרטיים. מתאמנים רציניים הם ממש לא קהל היעד של מכוני הכושר ובמידה מסוימת אפילו מהווים מטרד.

הלקוחות הכי רווחיים של חדרי כושר הם אלה שמשלמים ולא באים או אלה שנעזרים במאמנים פרטיים. מתאמנים רציניים הם ממש לא קהל היעד של מכוני הכושר ובמידה מסוימת אפילו מהווים מטרד.
אם אתה מחפש קהל יעד לטווח ארוך אז אתה צריך לתת מענה למתאמנים הרציניים והקבועים.
אלה שלא באים הם או כאלה שעושים מנוי במחיר בדיחה או שכלולים במנוי משפחתי או כל קומבינה כזאת או אחרת. מי ששילם מנוי שנתי ולא הגיע סביר להניח שבשלם מסוים יפסיק להתאמן ולשלם לגמרי.
אלה שמתאמנים קבוע הם קהל יעד שיבוא לשם הרבה יותר זמן.

זה ברור, אבל זאת מספיק חוצפה שהם לא מעודדים תרגילים מורכבים
להצר את רגלי המתאמנים (תרתי משמע 😛) זה cross the line

אני רואה את האשכול הזה ועוד הרבה אשכולות אחרים לגבי מכוניי כושר
ואני ממש מרוצה מהמכון אצלי (לייף אנד פיטנס נהריה) אך אחד לא מטריד אותך אתה עובד בשקט, יש כלוב כמעט תמיד פנוי כשאני בא..

חחחח
"אתה משוגע 6 ביצים ביום?! בסדר חכה שתתבגר תראה את רמת הכולסטרול שלך"
"כדורי קפאין?! אתה יודע מה זה עושה ללחץ הדם?..טוב חכה שתתבגר תראה בעצמך"

אם אתה מחפש קהל יעד לטווח ארוך אז אתה צריך לתת מענה למתאמנים הרציניים והקבועים.
אלה שלא באים הם או כאלה שעושים מנוי במחיר בדיחה או שכלולים במנוי משפחתי או כל קומבינה כזאת או אחרת. מי ששילם מנוי שנתי ולא הגיע סביר להניח שבשלם מסוים יפסיק להתאמן ולשלם לגמרי.
אלה שמתאמנים קבוע הם קהל יעד שיבוא לשם הרבה יותר זמן.
תופתע אבל זה ממש לא נכון. יש הרבה אנשים שבגלל רגשות אשמה נרשמים שוב. בני אדם הם יצור די מפגר לפעמים.

תופתע אבל זה ממש לא נכון. יש הרבה אנשים שבגלל רגשות אשמה נרשמים שוב. בני אדם הם יצור די מפגר לפעמים.
יכול להיות, אבל נשמע לי ממש מוזר לחדש שנה אחרי שנה אם אתה לא מתאמן כמעט בכלל.
מציק איך אתה אומר בני אדם כאילו אתה לא חלק מהם 😛

זה הבעיה פה שבסופו של דבר לאנשים איכפת רק מכסף ואין שום ערך למקצוע

- מה זה תוכנית לחיטוב? אתה פשוט צריך לשנות תזונה.

אבל זה דווקא נכון בגדול. זה לא בהכרח לא נכון
גורם לי להעריך את המדריכי חדר כושר אצלי במכון , אחד מאחד סוג של פוואליפטר לשעבר והשני מעודד תרגילים של פווארליפטינג ובנוסף הוא אמר לי משהו שדי הצדקתי אותו, הוא אמר לי '' שמע זה לא שאני לא מודע לחשיבות התרגילים המורכבים פשוט בשביל 24 שקל לשעה לא בא לי ללמד כל ילדון שבא לפה את התרגילים האלה שלוקחים המון זמן ללמד , אז אני נותן להם את תכניות ברירת המחדל שיש פה בחדר כושר''
תכלס צודק
מצד שני זו העבודה שלו אז עליו לבצע אותה! וחוץ מזה מה אכפת לו, זה גם מפיג שעמום של משמרת וחפירות של אנשים

"עוד פעם הבאת קמח/קוק/לכלוך לחדר כושר"?
בתגובה על המגנזיום...

" אני מבין שאתה רוצה לסיים באישפוז דד ליפט יותר ממשקל גוף שלך הורס לך תגב תקשיב לי סיימתי ווינגיט"

היום מדריכה חדשה בחד''כ שהוציאה תעודה מווינגייט לפני יומיים אומרת לי ''למה את עושה עצירה בסוף הדדליפט? זה אמור להיות המשכי, עולים יורדים עולים יורדים, לא נותנים למוט לגעת ברצפה, זה ממש פוגע לך בגב''.

לפני שהיא הגיעה, דיברתי עם אחד המתאמנים במנוחה בין הסטים. היא קפצה בנינו ואמרה 'הוא מציק לך??' אמרתי לה שלא ושאנחנו מדברים (אין לי מושג מה הבעיות שלה). הלכתי לקולר והיא הלכה אחריי ואמרה לי 'אם הוא מציק לך תגידי לי, בתור מדריכה אני מרגישה צורך להגן על המתאמנות בחדר כושר מגברים כאלו'.
הייתי ככה קרובה להוריד לה ביצ' סלאפ ולהגיד לה שתתבגר כבר ולא כולם חושבים שהיא כוסית בשביל להתחיל איתה, שיש אנשים שסתם רוצים סמול טוק או לעזור. נשים מטומטמות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית