הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

משפטים מטומטמים של מדריך חדר כושר

היום מדריכה חדשה בחד''כ שהוציאה תעודה מווינגייט לפני יומיים אומרת לי ''למה את עושה עצירה בסוף הדדליפט? זה אמור להיות המשכי, עולים יורדים עולים יורדים, לא נותנים למוט לגעת ברצפה, זה ממש פוגע לך בגב''.

לפני שהיא הגיעה, דיברתי עם אחד המתאמנים במנוחה בין הסטים. היא קפצה בנינו ואמרה 'הוא מציק לך??' אמרתי לה שלא ושאנחנו מדברים (אין לי מושג מה הבעיות שלה). הלכתי לקולר והיא הלכה אחריי ואמרה לי 'אם הוא מציק לך תגידי לי, בתור מדריכה אני מרגישה צורך להגן על המתאמנות בחדר כושר מגברים כאלו'.
הייתי ככה קרובה להוריד לה ביצ' סלאפ ולהגיד לה שתתבגר כבר ולא כולם חושבים שהיא כוסית בשביל להתחיל איתה, שיש אנשים שסתם רוצים סמול טוק או לעזור. נשים מטומטמות.

סימפטום משולב של מאמנת חדשה שעוד לא מבינה את הדינמיות בחדר הכושר וילדה שעוד לא התבגרה

סימפטום משולב של מאמנת חדשה שעוד לא מבינה את הדינמיות בחדר הכושר וילדה שעוד לא התבגרה
אותו מתאמן שדיברתי איתו אמר לי שכשכל בחור ניגש אליה גם אם זה בקטע של עזרה / סמול טוק / להתחיל איתה, היא ישר אומרת 'אל תנסה להתחיל איתי פשוט תפסיק' והולכת.
אני מתה על חיות בסרט, זה מצחיק 😃

היום מדריכה חדשה בחד''כ שהוציאה תעודה מווינגייט לפני יומיים אומרת לי ''למה את עושה עצירה בסוף הדדליפט? זה אמור להיות המשכי, עולים יורדים עולים יורדים, לא נותנים למוט לגעת ברצפה, זה ממש פוגע לך בגב''.

לפני שהיא הגיעה, דיברתי עם אחד המתאמנים במנוחה בין הסטים. היא קפצה בנינו ואמרה 'הוא מציק לך??' אמרתי לה שלא ושאנחנו מדברים (אין לי מושג מה הבעיות שלה). הלכתי לקולר והיא הלכה אחריי ואמרה לי 'אם הוא מציק לך תגידי לי, בתור מדריכה אני מרגישה צורך להגן על המתאמנות בחדר כושר מגברים כאלו'.
הייתי ככה קרובה להוריד לה ביצ' סלאפ ולהגיד לה שתתבגר כבר ולא כולם חושבים שהיא כוסית בשביל להתחיל איתה, שיש אנשים שסתם רוצים סמול טוק או לעזור. נשים מטומטמות.
איך קוראים לה?! יש מצב אני מכיר אותה חחחח

בתור קורא תמים לי זה נשמע שהיא התחילה איתך :-D

קורה לרוב החבר'ה "מושפעי וינגייט",
MEME בנושא:
MyGeniousMeme999.png

איך קוראים לה?! יש מצב אני מכיר אותה חחחח
נועם, לא יודעת שם משפחה.. היא מירושלים, קטנה כזו..
#בחורות מתוקות ותמימות.
אל תתחיל, לא כל בחור שרואה בחורה בחד''כ מתחיל איתה.. מספיק רוב הבחורות חיות בסרט שכן אז אין טעם שתעצים את זה במשפט הזה חח

תוכל מהר אחרי האימון יש לך חלון של חצי שעה ואל תעבור את ה 30 גרם חלבון כי הגוף לא יודע לקלוט יותר מזה בפעם אחת

אל תשים את כפות הרגליים על הרצפה כשאתה עושה בנץ', זה יעשה לך בליטה בגב

הכי דפוק ששמעתי אי פעם במחוזות חדר הכושר שלי

לרדת באחוז שומן ואז לעלות בשריר פוגע בלב

תרגילים מורכבים עוצרים גדילה

תחליף תוכניות בשביל לבלבל את השרירים

אבקת חלבון תעשה אותך שמן

אני לא יודע מה ישבור יותר את הקהילה שריפטו יעבור לבילדינג או שיתגלה ש @Strawberry הוא ילד בן 13
:)שיט גיליתם!! טוב נו אני ילד בן 13, עדיין לא ירדו לי האגוזים והקול שלי כמו צפרדע גוססת:s29:
אויי לאאאאאאאאא.....
את יודעת מה הבאת על עצמך?!
שהביא תמונות של אחותו הגדולה אוכלת עיפרון:)

מה הבאתי על עצמי?
לא נורא הכל טוב, אני אזרום עם כל השטויות המשעשעות שיש פה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית