הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה של דדליפט

משתמש חדש

משתמש פעיל
345
6
נק' מוניטין:
237
345
6
שלום,

אני מבצע SS כחודשיים בערך, באימון של היום נתקעתי בדדליפט בקושי סיימתי 3 חזרות ואני מרגיש שאני צריך לעשות בו ריסט (ועשיתי כבר פעם אחת)..
לאחר הריסט הזה אני אגיע למצב שהסקוואט שלי יותר מהדדליפט, שלפי המאמר זה לא מצב תקין וגם המשקל שלי לא גבוה בכלל בדדליפט (95 ק"ג ל-70 משקל גוף)

אני יודע שזה פחות יעיל בלי שאני אעלה סרטון עם הטכניקה, אבל האימון דדליפט הבא שלי יהיה רק ביום רביעי לכן פתחתי את הנושא אולי אקבל תשובות/טיפים עד אז..

אני ממש נתקע בחלק של הניתוק מהרצפה, ראיתי בנושא אחר ש-STARDUST ציין שכנראה הארבע ראשי שלי בפיגור.
(http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=36925&p=473442&viewfull=1#post473442)

כדאי אולי להחליף את ה-LB ל-HB כדי לעבוד על זה? גם הסקוואט בתחילת אימון דיי שובר אותי לדדליפט באותו אימון, יכול להיות שזאת גם בעיה?

אשמח להמלצות מה אתם חושבים כי זה דיי מוזר שאני בסדר עם הסקוואט ודדליפט נתקע לי כבר שוב. facepalm

(נ.ב ראיתי סרטונים על איך לבצע דדליפט של ריפטו + את החלק על דדליפט בסרט SS)

99% טכניקה לקויה כי הסקוואט שלך לא אמור להיות כמו הדדליפט וגם 95 ל70 משקל גוף זה כלום;maeq..
בקיצור תעלה סרטון טכניקה.

• פותח/ת השרשור
99% טכניקה לקויה כי הסקוואט שלך לא אמור להיות כמו הדדליפט וגם 95 ל70 משקל גוף זה כלום;maeq..
בקיצור תעלה סרטון טכניקה.

כרגע הדדליפט יותר מהסקוואט אבל אחרי הריסט הוא באמת יהיה פחות..
אני אשתדל לצלם באימון הבא ולהעלות סרטון, עד אז יש עוד הצעות לאנשים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית