הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SS בפעם הראשונה, דרוש ייעוץ והכוונה

WolfHaunter

משתמש מתחיל
258
97
נק' מוניטין:
213
258
97
שלום,

זה הפוסט הראשון שאני כותב, אבל אני מסתובב כאן בפורום בערך חצי שנה. קראתי את המדריכים ואת התפריטי תזונה.
עקבתי אחרי ההמלצות ובכל זאת נפלתי קורבן לתוכנית AB ללא תרגילי "בסיס" של סקוואט ודדליפט.
אז לאחר התלבטות ארוכה, חגורה אחת והרבה מוטיבציה החלטתי להתחיל SS.

אז את הסקוואט צלחתי- אם הצלחה בפעם הראשונה זה הרגשה שעוד מעט אני מביא ילד לעולם ומחר כנראה לא אוכל לזוז יותר מידי.
עם הבנץ' יש לי היכרות קצרה- הגעתי כבר למשקל-"נוצה"- של 65 קילו בתוכנית הקודמת. אבל עם המלצת המדריך בפורטל הורדתי קצת יותר מ20% והתירגלתי ישבן מכווץ יותר ושכמות צמודות יותר.
עכשיו הגענו לדבר שהכי מפריע לי- הדדליפט. התרגיל שאני "מפחד" ממנו, וזה נטו כי המדריך(הוא בעצמו עושה בערך 220 קילו דדליפט) הצליח להלחיץ אותי ואמר שהגב שלי מתעגל וכי "עוד חודשיים" כבר יישבר לי הגב. כמובן שאני מסיק שהוא קצת מחרטט אותי- הוא הרי לא מגדת עתידות.

אז העלתי סרטון(אם מישהו יוכל לעזור לי לצרף אותו לפוסט זה יעזור לי מאוד- המערכת כותבת שיש צורך ב10 הודעות לפחות??) שלי עושה את התרגיל- סלחו על זה שהוא מעט חתוך- לא הייתה זווית צילום טובה יותר.
הצעות לשיפור ייתקבלו בברכה רבה, בנוסף שמתי לב שכשהראש שלי נוטה מידי למעלה מה שיוצר כאב באמצע הגב-הגיוני?
עוד שאלה היא האם הlockout שלי תקין? או שיש לבצעו באגרסיביות יותר?

המשקלים היום היו יחסית מאוד קלים.

סקוואט- 50 קילו
בנץ'-45
דד ליפט-60.

הרגשתי שאני יכול לתת עוד 10-5 קילו בכל תרגיל אבל העדפתי לא להגזים ולשמור על טכניקה תקינה.

אשמח לכל עצה חברים,

בברכה,

אריאל.;susss

קודם כל אין קישור לסרטון , אולי תכתוב מה צריך לכתוב ב YOUYUBE בשביל למצוא אותו
בכל אופן לפני שאתה עולה במשקל בדדליפט תראה שאתה עושה אותה בצורה נכונה , אם המאמן אמר לך שאתה לא עושה טוב ואני מניח שבגלל שהוא עושה בעצמו הוא כנראה קצת מבין , אז באמת אולי אתה עושה ממש גרוע ופשוט לא רואה את זה
אני מציעה לך לא לעלות במשקלים עד שהמדריך או החברה פה לא יגידו לך שיש לך 100% טכניקה נכונה

• פותח/ת השרשור
השם של הסרטון ביוטוב הוא-DL for the first time- take 1

תודה רבה על העזרה.

עריכה:

הוספתי עוד סרטון DL for the first time- take 2, הפעם רואים יותר- אבל מדובר בסט רביעי עם רק 2 חזרות רק כדי להדגים, אני יודע שהתחת קצת גבוה והתנועה צריכה להתחיל "מהעקב". מעבר לזה האם יש עוד נקודות בעייתיות בטכניקה?

זקוק לתשובה בדחיפות, רוצה להמשיך עם התוכנית מבלי לגרום נזק ממשי לגב.

ברוב תודות,

אריאל.

נערך לאחרונה:
אני לא מצליח למצוא את הסרטון ביוטיוב. אולי הוא מוגדר כפרטי?
בכל אופן, שלח לי קישור ל [email protected]
ואפרסם פה את הסרטון. כתוב פה כששלחת את המייל.

• פותח/ת השרשור
נשלח, ממתין לתשובה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בנחה שהסט-אפ שלך טוב (לא צילמת איפה המוט ביחס לרגליים שלך שזה לא פחות חשוב מהגב), אתה עושה טוב מאוד

• פותח/ת השרשור
אני שם את המוט 4 ס"מ, בערך, מהשוקיים- ככה כשאני בא להרים השוק משתפשפת קצת במוט.בערך באמצע הרגל- כשאני מתייחס גם לעקב כחלק מן אורך הרגל.

תודה רבה על התגובה, אשתדל לספק סרטונים מדוייקים יותר פעם הבאה.

הרגעת אותי קצת 😃

Back
למעלה תחתית